Nahka fetissi gossard rintaliivit gay

nahka fetissi gossard rintaliivit gay

Hänen käsipuolessaan rohkenisin liikkua julkisesti kadulla muiden ihmisten parissa. Sitä olisi ihanaa sipsutella vaikka sellaisessa minihameessa ja korkkareissa, kun tietäisi että vieressä olisi tälläisen naisen tuki ja turva. Mutta tämä nyt on vain minun omaa haaveilua, mistäpä minä tähän sellaisen ritarin löytäisin. Minä voin lähteä mieskaveriksi sinulle jotta uskaltaudut ulos. Se on vaan niin erilaista tyttöillä ulkona julkisesti kuin sisällä kotona.

Tunne on aivan eri luokkaa. Voidaan leikkiä että olet tyttökaverini tai vaimoni. Kyllä se minulle sopisi, täytyyhän tyttöä auttaa. Ehkä omat tietosi eivät olekaan aivan täysin kaiken tasalla? Nyt teit kyllä mielenkiintoisen ehdotuksen.

Olisihan se hienoa uskaltaa ensimmäisen kerran julkisesti ulos naisena ja kun nyt olisi vielä mahdollisuus toteuttaa se ymmärtävän miehen kanssa. Tilanteen ajattelukin tuntuu kihelmöivän jännittävältä. Nyt täytyisi vain saada kerättyä tarpeeksi rohkeutta toteuttaa unelmani. Lisäksi pitäisi etsiä sopivia uusia neutraaleja asuja, sillä luulen, että useimmat näistä kotona käyttämistäni ovat liian huomiota herättäviä. Neljän seinän sisällä olen halunnut pukeutua, ainakin omasta mielestäni, seksikkääksi naiseksi lyhyeeseen hameeseen ja korkeisiin korkoihin.

En tiedä vielä mitä vastata hienoon ehdotukseesi! Mieti rauhassa, ehdotus on voimassa! Voidaan jutella ilman näitä muutamia p! Ei taida olla tyttöily mielessä, eikä ainakaan kiihottavassa mielessä TG ja TS ihmisille. Tuolle tuntemuksellesi on diagnoosikin F Jokainen voi tietenkin elää tavallaan. Jokainen elää niinkuin haluaa ja pukee päälleen mitä haluaa. Tietysti on joitain rajoituksia joita ainakin kunnolliset ihmiset noudattavat.

Ei saa vahingoittaa muita ihmisiä ja elollisia. Antaa toiselle ihmiselle oikeus omanlaiseen olemukseen. Vaikka se kuinka harmittaisi: Ja miten tämä liittyi taas kysymykseen siitä, miten TS ja TG liittyvät tyttöilyyn? Ja mihin tuo pukeutumisvapaus liittyy?

Miksi muuten korostit seksuaalista suuntautumista? Onko " näinköhän" sinun nimimerkkisi? Olet kyllä yksi paska tässä yhteiskunassa. Mikä helvetti sinä olet sanomaan että kuka on mitä!!!?

Äläkä saatana vaivaudu sepittelemään enää mitään.!!! Jopas vedit kourallisen herneitä nenään ja syvälle! Kyllä tässä muitakin pännii kun tiitit tytöttelee. Onhan kiva leikkiä tyttöä ja ottaa siitä vielä mukavat kiksit seksuaalisestikin , mutta transtaustaiselle naiselle se on arkipäivää. Jos olet oikeasti trans seksuaalinen ihminen!! Olemme toki eri maailmasta!! Sanon vaan sinulle että melkein joka ilta valitan Jumalalle että olisi tehnyt minusta jomman kumman!!!

Miehen tai Naisen, nyt olen jossain välillä! On se kumma että seksuaalisesti samansorttiset otukset eivät voi olla keskenään kavereita. Ei tarvi ihmetellä jos tavikset haluaa tappaa meikäläiset!!! Tyttöilen edelleenkin, älä satu samalle kadulle!!!! Kirjoituksessasi tulee selvästi esiin eromme. Seksuaalisesti ehkä olemme samanlaisia jos sinäkin olet hetero kuten minäkin. Käyttäytymiselläsi osoitat olevasi mies ja omaavasi miehisen ajatusmaailman kun uhkailet että älä satu samalle kadulle.

Tunnen useita transvestiittejä ja siinä joukossa on ollut vain yksi kaltaisesi joka uhosi turpiin vetämisellä toisia elleivät he hyväksyneet hänen tyttöilyään. Tuo että valitat Jumalalle että olisi tehnyt jomman kumman, ei ole mikään selitys. Minäkin jouduin elämään kauan pakosta miehen roolissa, nyt saan elää omana itsenäni naisena.

En siis ole enää trans, se on taakse jäänyttä elämää ja saman voit sinäkin tehdä jos vain haluat. MINÄ voisin olla kaverisi, mutta asenteesi tekee siitä vaikeaa. Minä en tyttöile, olen vain nainen muiden naisten joukossa. Olen pahoillani että annoin niin agressiivisen olemuksen itsestäni, en todellakaan käy käsiksi kehenkään ihmiseen. Olen täysin siitä pois. Minua vaan ottaa niin hel Tämä ei todellakaan ole minun päätökseni olla tällainen.

Enkä puhu ollenkaan kevyesti " tyttöilystä ". Minäkin haluan kulkea ja olla niinkuin oikea nainen. En halua että minua edes kukaan huomaakaan. Haluan olla rauhassa ja kulkea kuin muutkin ihmiset. Se mitä sanot ,on minulle vaikea paikka jos tarkoitat hormooneja ym. Pelkään kaikkia lääkkeitä ja olen ottanut selvää niistä. Niissä on niin paljon vaarallisia sivuvaikutteita että tuli melkein pisut housuun kun luin niitä. Kaikki pitäisi tilata netistä ja olla ilman lääkärin valvontaa kuin orpo piru.

Minulle kehityi transvestinen fetissi joskus ikäisenä. Muistan ekan keran kiihottuneenin kun näin teini-ikäisen serkkutyttöni alushameen pilkavtavan kaunin mekon alta. Serkku olisi halunnut mennä mun kanssa kävelylle mutta en "uskaltanut" koska se vaikutti niin jännältä kun tuuli nosti helmaa oikein kunnolla, ja jäin katsomaan kun hän lähti yksin mekko hulmuten.

Kun olin n vuotias pikkupoika niin mulla oli lasten poplaritakki, joka oli melko tyttömäisen näköinen, vaikka se oli varmaan pojille tarkoitettu. Siinä oli levenevä helma ja lisäksi vielä reilu laskos takana niin että jos tuulenpuuska tuli kohdalle niin helma saattoi kanssa hulmahdella ylös.

Mulla oli toki useimmiten pitkät housut alla mutta joskus shortsit ja tunne oli lievästi sanottuna tyttömäinen. Joskus kun oltiin koko perhe sunnuntaikävelyllä, mulla oli päässä myös olkihattu ja siinä oli rusetti ja nauhat, joten olin siis tosi tyttömäisen näköinen kun tepastelin.

Jos tuuli vähän kovemmin oli pakko pitää kiinni hatusta ja silloin en voinut pitää kiinni takin helmoista ja se tuntui kamalan kiusalliselta kun huomasin kun tuuli puhalteli peppuun että nyt shortsit ja peppu vilahtaa.

Huomasin että toiset ihmiset katsoivat huvittuneena ja minä avuttomana en voinut mitään!. Siitä tuli joka tapauksessa niin kiihottava tunne kun piti nukkumaan ruveta että käsi vaan kävi peiton alla. Sen jälkeen katselin kaikia mahdollisia naisten mekkoja ja hameita ja teini-ikäisenaä oli pakko kokeila mutsin vaatekaapin "parhaita".

Nykyisin ostan kirppareista hameita ja mekkoja ja käytän niitä esim kesämökillä jos olen yksin tai laitan päälle kun ajan veneellä. Hieno kertomus lapsen elämästä ja myöhemmästä halusta olla nainen.

Minulla on ainoa syy käyttää naisten vaatteita se että olen nainen. Minulla on myös hyvö syy käyttää tyylikkäitä kiristyskorsetteja, saadakseni uumani 62cm parhaimmillaan Harva nainen niitä nykyään käyttää! Ja jos tykkää, niin kannattaa nauttia jos ei visuaalisesti naisesta edes saa nauttia korsetissaan Terv; a-cup silikonit. On ihanaa kun saa olla se mikä oikeasti haluaa olla ,viikonloppuna sain nauttia ja tuntea mielihyvää kun olin laittaunut ja meikannutkin.

Minulla on samat ajatukset. Mutta kun ei saa. Kiitos kaikille punaniska sioille ympäri Suomen. Miten niin ei saa? Kuljen edelleen puolenkymmentä kertaa kuussa naisena kaiken kansan keskuudessa ja kesän tullen määrä lisääntyy edelleen. Jokainen voi helposti valkata sen, missä ja koska kuljeksii. Nakkikioskilla ei tarvitse käydä, ei miehenä eikä varsinkaan tyttönä - kauniit koltut vielä tahrautuvat ketsuppiin ja sinappiin On se vaan niin taivaallista pukeutua ihaniin alusasuihin;korsetti,nailonsukat kiinni korsetin sukkanauhoihin,pitsipöksyt ja jo alkaa tuntua mahtavalta.

Kotelomekko ja remmikorkkarit kruunaa kokonaisuuden. Peruukki,kevyt meikki ja suihkaus hajuvettä,niin Nea on taas valmis tyttöilemään. Vielä kun pääsee ulos kävelemään naisena rauhallisessa paikassa,istua alas ja tuntea sukkien kahisevan pinnan, sytyttää tupakan ja vaan nauttia olosta. Taas kohta alkaa loma ja pääsen maalle rakkaan harrastukseni pariin. Tuo tunne,kun korsetin sukkanauhat vetävät nyloneiden sukansuita ylemmäs,taivaallista,aivan ihanaa!!! Nylonsukkien kahina,kun jalat laittaa ristiin jne.

Meikki,kevyt sellainen,huulipunaa ja ripsaria,siinä kaikki. Kaiken kruunaa ohut,minipituinen, valkoinen kesämekko,jonka läpi paistaa korsetin,sukkanauhojen ja mustien nylonsukkien ääriviivat. Hiukset, tuo ihana brunetti peruukki.

Katson peilistä itseäni,tuo Neahan se siellä taas on. Pari askelta korkkareissa ja nyloneiden kahina,. Minä allekirjoitan nuo Nylon Nean tuntemukset ihan sataprosenttisesti. Hän osaa kuvata sitä taivaallista naiseksi pukeutumisen tunnetta juuri samoin kuin itsekkin sen tunnen. Ainoa poikkeus meissä on se, etten polta tupakkaa ja en liiku kävelemällä julkisesti ulkona naiseksi laittautuneena, vaikka sen toteuttaminen tuntuukin ihanan jännittävältä ajatukselta.

Pakko taas lähteä kävelylle,linnut laulaa,nylonit kahisee,korkkarit kopsuu,olo taivaallinen,voi,että! Mielenkiintoista, mistä tämä meidän viettimme ja halumme naisten vaatteisiin johtuu. Olen aivan samaa mieltä, että kysymys on varhaislapsuudesta.

Itselläni oli useakin eri tapaus, joissa toisaalta hävetti naiselliset vaatteet, mutta toisinaan niitä jollain tapaa himoitsi ja halusi kosketella, Kerran minut pakotettiin laittamaan naapurintytön vakosamettihousut jalkaan ja sulhasksi.

Kiusoittelun vuoksi en olisi halunnut, mutta sisimmässäni halusin kovasti, etenkin, kun ne olivat ihanan jonkin verran meitä vanhemman tytön kamelinkeltaiset vakosamettihousut. Erityisesti varhaislapsuudessa tyttöjen ja naisten vakosamettiasut olivat seksuaalinen intohimoni. Jostain syystä jo ennen, kuin olin ensimmäistä siemensyäksyäni saanut, olin kiinnostunut äitini punaisesta vakosamettitakista ja samettimekosta, Sen jälkeen pakotettiin minut 6-vuotiaana naimisiin toisen naapurin tytön kanssa pitämällä pakkohäät.

Kuitenkin kuuluin jäsenenä poikasakkiin, joka minua kiusoitteli hääasiasta ja tytöstä vaimonani. Tyttönä, jota siinä iässä, ilmeisesti kiusoittelun vuoksi, hirveästi vihasin. Viha tietysti poistuis teini-iässa, mutta häpeä kesti pitkään. Viimeistään nyt haluaisin hääyömme. Mutta kysymykseen "Miksi haluan pitää naisten vaatteita". Onko muilla tilanne, että vanhempanne mitä ilmeisemmin olisi sinusta toivonut tyttöä?

Minulla on vuotta vanhempi veli ja uskon vakaasti vanhempieni hartaana toiveena olleen tyttö äitini odotusaikana. Luin tämän koko keskustelun ja totesin jossain vaiheessa, että tämähän on täyttä terapiaa meille kaikille tytöille, jotka kysyvät "kuka olen". Jollakin tavalla olisi hyvä päästä lähemmin tutuiksi. Minäkään en luopuisi rahallakaan tuosta tunteesta, jonka pukeutumiseni nasten vakosamettihameisiin ja asusteisiin tuottaa. Myös ostaminen ja niissä näyttäytyminen tuottaa suunnatonta mielihyvää.

Ostoksille mennessä on mielessä, mitä taas löytyy. Häipyisikö koko viehätys, jos kakki vaatetus olisi yhteistä? Jonkun määritelmän mukaan naisten vaatteiden napitus ja vetoketjut ovat niin, että ne avataan ja suljetaan vasemmalla kädellä, Siispä kaikki hameet esimerkitsi, jostka toimivat oikeakätisisti ovat miesten hameita. Ei muuta, kuin ostoksille - rakkaat "tyttökaverit".

Ajatus, että löytyisi tyttöilyn tukihenkilöitä on hyvä - sitä pitää kehitellä. Minun tukihenkilöni pitäisi olla mieluummin rakastamani nainen. Pukeutumisviettini ei ole tehnyt eikä tee minusta homoseksuaalia. Toki pelkäksi tukihenkilöksi käy muös mies tai "tyttö" mutta dealiin ei siälly yhdyntää.

Nyt minä vaihdan tummansineiset naisten vakosamettiäitiyshousut tummansiniseen pitkään vakosamettiseen Anna-Kaisa-vakosamettihameeseen ja laitan pisteen tähän tarinaan.

Jään odottamaan rakentavia kommenttejanne ja vastauksianne rakkaat "tyttökaveririni". Siellä hameet päällä joka säällä-. Siispä olen nyt kesämökillä. Oleh tyttöillyt Hanetaivaassani ja tänään jopa onpelin itselleni yöpaidan flanellista. Olen pukeutunut siihen parasta aikaa kirjoittaessani tätä.

Kangas on oikein kunnon vanhanaikaista paksua pituussunnssa raidallista flanellia - toisinsanoen puuvillaa. Myönnettäköön, että hihat ja kaulus puuttuvat, mutta vyötäröä on rypyttämässä leveä väljä kuminauha. Kangasta kyllä riittää kunnon pussihihoihin. Itselläni tyttöily vai sanoisinko nautiskelu alkoi 84 vuonna.

Sain käsiini naisten vaatteita sattumalta. Olin aiemmin kokeillut naisten kumisaappaita joista pidän edelleenkin sitten keksin pukeutua naiseksi ihan kunnolla.

Ja voit uskoa että tunti ihanalle kun keimailin pelin edessä valkoisessa pitsipaidassa mustassa hameessa sukkahousuissa ja valkoisissa korollisissa remmisandaaleissa. Nyt laittaudun kun siltä tuntuu ja valokuvaan itseäni ,minulla on huone yläkerrassa ihan sitä varten.

Sen jälkeen siirrän kuvat tietsikalle ja parantelen niitä hiukan ja talletan niitä tiedostoiksi. Voisi olla kivaa joskus yhdessä harrastella "valokuvamallina" olemista.

Onko täällä kaikki kirjoitukset miesten????? En nyt ihan kaikkea ole lukenut alusta loppuun mutta haluaisin tuoda keskusteluun myös ns. Olen siis nainen ja tunnen oikein hyvin miehen joka pukeutuu naiseksi siis "transun".

Naiseksi pukeutuminen et tee hänestä yhtään vähempää miestä kun hän on. En vaan koskaan unohda sitä näkyä ja tunnetta kun hän ensimmäisen kerran sai oikeasti ylleen mekon Luoja kuinka ihminen voi ollakkin onnellinen Mies voi siis olla nainen olematta nainen Ymmärtäköön kuka tämän mitenkin Rakastan naisena miestä joka on myös nainen.

Enkä tunne itseäni pätkääkään lesboksi jos sitä luulette Kyllä elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa Mulle on käynyt pari kertaa niin, että eräs naispuolinen kaverini alkoi ihan yllyttää mua ja ehdotella että "eiks olis kivaa kun oltais molemmat tyttöjä? Se jäi kuitenkin ihan huulen heitoksi. Nykyinen vaimoni kysyi kerran, kun oltiin hiukan juhlimassa, että saako hän hiukan meikata mua?

Myöhemmin vaimoni ehdotti mulle, että laitetaan sullekin sukkikset. Pian sen jälkeen hän halusi sovittaa mulle rintaliivejä. Nyt vaimo tahtoo että mulle tehdään korviksia varten muutamat reijät, kun klipsikorviksia on hankala löytää tai sitten niitä on vain suppea valikoima.

Vaimo on siis suostutellut mut laittautumaan aina vaan naisellisemmaksi. Ei mulla mitään sitä vastaan ole itselläkään. Vaimon motiivia en oikein tiedä. Hän pitää feminiinisistä miehistä. Itseäni siinä kiehtoo se kielletyn hedelmän jännitys.

Ja tietysti se että voi käyttää mielikuvitustaan ja nauttia niistä kaikista kivoista asuista ja meikeistä ja väreistä. Toisin kuin miesten maailma, joka muistuttaa lähinnä neuvostoliiton ajoista. Mua ei haittaa vaikka en menisi läpi naisena, niinkuin en varmaan menekään. Mua jännittää ja viehättää asian showpuoli. Taitaa olla aika yleistä nettikirjoittelussa että mies kertoo kuinka vaimo tai tyttöystävä on halunnut meikata ja pukea miehen naiseksi.

Onko tässä taustalla se että enhän minä muuten mutta kun vaimo tai tyttöystävä halusi. Voisihan sitä suoraan tunnustaa että itse haluaa. Voi olla, mutta toisaalta haittanneeko tuo nyt mitään jos vaimo tai tyttöystävä Tykkää että laittautuu. Tai tykkää että mies laittautuisi ,ja jopa auttaa siinä. Minusta siinä ei ole mitään hassua, mutta voisihan sen suoraan tunnustaakin jos tekee mieli olla tyttö tai nainen.

Pää asia että on onnellinen ja nauttii tekemästään. Totta kai sen tunnustaa itsekin, että viehättää ja kiehtoo päästää välillä sisäinen tyttönsä vapaaksi ja meikata ja laittautua. Naiset huomaavat erilaiset asiat uskomattoman pienistä nyansseista. Tuskinpa parisuhteessa tällainen taipumus pysyy vaimolta huomaamatta kovinkaan kauaa. En tarkoita että edes pukeutruisi mitenkään naisellisesti. Naiilla vain on tarkka vaisto huomata tällaisia asioita.

Niin että jos miehellä on yhtäänkään transmaisia viehtymyksiä, kyllä nainen sen huomaa ihan varmasti pienistäkin eleistä. Mutta oman feminiinisen minänsä tai alter egonsa ilmaisussa tärkeintä on orientoitua naisen maailmaan henkisellä tasolla ja omaksua feminiininen kehonkieli.

Meikkaamalla ja pukeutumalla näitä asioita voi sitten tehostaa. Mulla on akkuporakone sekä vitusti muita hyviä sellasia. Mut mulla on myös hepeneitä ja ne on myös yhtä tärkeitä mulle. Se on ihanaa, kun saa laittautua nätiksi,juuri nyt on ylläni musta lyhyenpuoleinen mekko ja mustat verkkosukkikset sekä ihanat punaiset korkkarit.

Musta pitkä peruukki ja olen meikannut ,Tuntuu niin ihanalle kun saan olla se mikä oikeasti välillä haluan olla. Lähden astelemaan keittiöön jääkaapille. Ihastelen peilikuvaani ikkunasta, näytän hyvälle ja naiselliselle nautin täysin siemauksin ja tunnen kiihottuvani. Keimailen peilin edessä ja nautin -nautin ihan täysillä. Astelen keittiöön jääkaapille ,korot kopisevat niin ihanasti ja tämä on se mistä tykkään..

Saan olla Eija K nainen ,,nainen joka oikeasti haluan olla edes välillä toisinaan,,,. Minulla on vain pikkupöksyt nuhjuisen paitulin alla kun luen näitä kirjoituksia. Aamulla laittamani kevyt meikkikin alkaa jo rapista, en ole vielä ehtinyt pestä sitä pois.

En voi kävellä korot kopisten keittiöön, alakerran asukkaat valittaisivat. Tämä on tätä tavanomaista naisen iltaeloa, eikä siinä ole mitään erityistä. Pieni meikki ja peruukki,tällä kertaa brunetti. Olin eilen illalla kävelyllä, aivan ihanaa!

Nylonit kahisivat, mustat nilkkurit kopisivat, ja olin kuin nainen ja nautin!!! Istuin penkillä ja poltin tupakkaa, kun yhtäkkiä pari tyttöä kulki ohitseni. Kysyivät tietä ja opastin. Toinen sanoi, toi on transu, toinenkin, mutta ei siinä mitään,koska he tekivät aloitteen.

Sanoin, haluan vaan olla rauhassa ja tyttöillä, siinä se. Työt kiittivät ja sain taas nauttia olostani. Poltin toisen tupakan ja palasin kotiin. Mekko pois ja korsetti, nyloneilla ja korkokengät jalkaan ja huima kokemus!!

Taas tänä iltana saan kokea toivottavasti sen tunteen,joka tuo tyttöily saa aikaan. Erittäin mukava lauantai aamu, hain aamunlehden postilaatikosta. Laittautuneena nätiksi ja naiselliseksi,minulla oli ylläni musta mekko ja mustat sukkikset sekä mustat korkkarini. Otin vain sateenvarjon ja sipsuttelin laatikolle , helmojen heiluessa ja korkojen kopistessa märkään asfalttiin.

Kävelin pienen lenkin ihan vain huvikseni ,aamuhämärissä varhain Kello ei ollut vielä kuin jotain ehkä vähän yli 5 aamulla ,tuntui kivalle kun astelin sateenvarjoni alla. Ensikertaa uskaltauduin ulos naisena,yhtä aikaa jännitti ja tuntui niin mukavalle.

Kiinnijäämisen pelko ja nautinto naisena olemisesta, mutta päälimmäisenä nautinto Ei ketään ollut liikkeellä kun kävelin helma hulmuten ja korot kopisten ensikertaa ulkona tihkusateessa.

Terveisiä kaikille samoin tunteville. Päällä taas se ihana korsetti,nylonit ja tällä kertaa saapikkaat, ne mustat.

Hame ja tumma takki,ei ne tunnista. Nyt autoilin ja aivan ihanaa, kun sukansuut vetivät korsettini sukkanauhoja ylemmäs ja ylemmäs. Pysähdyin taas tupakalle ja Ihana olo, kotona ja taas ja nautin,juon lasin viiniä ja sitten Pesin itseni ja taas alkaa olla se aika,ilta hämärtyy ja alan pukeutua Ensin sukkanauhat, sitten nailonit,sen jälkeen ihanat remmisandaalit, kaarituetut rintsikat, en tarvitse muuta. Ihana aamu kävin aamukävelyllä ,hain aamulehden ja kävelin aamuvarhaisella nättinä ja laitettuna.

Musta hame valkoinen pusero mustat sukkikset ja ihanat mustat kiiltävät korkosaappaat. Otin sateenvarjon käteeni, ja kävin ulkona aikaisin aamulla. Tuntui hyvälle ja nautin kun astelin mustilla korkosaappailani pitkin märkää asfalttia.

Kiinnijäämisen pelko sai minut jännittämään mutta ketään ei liikkunut niin aikaisin ulkona. Nautin kävellessäni ja tunsin olevani nainen ,ehkä hyvännnäköinekin ja nätti.

Ihastelin itseäni peilistä,keimailin peilin edessä korkeilla koroillani. Katselin kiiltäviä saappaitani ja keinuttelin lantiota ,Menin keittiöön ja laitoin aamupalan. Kiihotuin kun näin peilikuvani ikkunasta, kävelin peilin ääreen ja nautin naiseudestani. Eipä tuossa ole mitään kiinnijäämisen pelkoa. Ylipukeutumisen vuoksi joku vastaantulija voi kiinnittää huomiota, mutta enintään ajattelee että siinä on transu aamukävelyllä tai tulossa vasta aamulla juhlista.

Vähän huvittaa jonkun kiihottuminen asuista joita itse käyttää normaaliasuina jatkuvasti. Enhän minä joka päivä pukeudu ja meikkaa noin hienosti.

Kohta lähden erääseen tilaisuuteen jossa silmiinpistävä meikkaaminen ja pukeutuminen ei ole soveliasta, mutta en tarvitse niitä ollakseni täysin nainen. Ehkäpä näille kertomuksille voisi perustaa oman ketjunsa kun niistä on vain osa lukijoista kiinnostunut. Kun kertomukset alkavat luistaa vähän härskimpään suuntaan kuten tuolla toisella kirjoittajalla, ne olisi parempi kirjoittaa seksiosastolle, sinnehän ne kuuluu.

Ihan hyvä ehdotus, kertomuksille oma osasto trans palstalle. Olisi kiva jos tyttöilytarinoille tai novelleille olisi oma osasto ,voisikertoa trans tarinoita ja tyttöily juttuja pitempään. Aikanaan kirjoittelin niitä kinky palstalle mutta ne poistettiin hetimmiten..

Kas tässähän se on jo valmiina http: MM,, ihanaa ,,viikonloppu ja alan laittautua, musta lyhyt mekko ,,sukkikset ja jalkaani vedän pitkävartiset ihanat kiiltävät korkosaappaat ,tumma pitkä peruukki,,ja Eija on valmiina viikonloppua viettämään.

Tuntuu hyvälle ja ihanalle kun saan olla se mikä välillä ihan oikeasti haluankin.. Astelen peilin eteen ja katselen itseäni,, mm ihana tunne peilistä minua katsoo tummahiuksinen melkomuodokas nainen mustassa lyhyessä mekossansa ja mustat pitkät saappaat jalassaan.. Miksi olet siellä yksin kun iso joukko muita viettää viikonloppua yhdessä pukeutuen?

Niinpä niin, miksi yksin Itse luin ne läpi kommentit äsken, ja kaikki nautinnolliset pukeutumiskuvaukset ja ulkoilut olisin voinut kirjoittaa itse: Uskoisin, että niin monet tekevät tätä salaa ja asian "harrastus" jää pelkiksi fantasioiksi ja yritykseksi?

Haluan tosi paljon tyttöillä, mutta tänään en sitä tee. Koko perjantain olen saanut nauttia naiseudesta ja naisellisuudestani. Valokuvasin itseäni ja nautin kameran edessä poseeraamisesta , ihana päivä ja koko viikonloppu.

Tuli ihan hyvännäköisiä kuvia ,Aamuvarhaisella laittauduin ja meikkasin, nyt näpyttelen tietsikkaa. Minulla on tummansininen mekkoja mustat korkkarit,laitan hiukan lisää huulipunaa ja pelehdin peilin edessä. Voi että tuntuu ihanalle ,kuvittelen olevani nainen -oikea nainen ja nautin tästä ihanasta tunteesta..

Mikä siinä viehettää,on olo ihana, kun, kun laittaa sukkanauhasukat,ei, stay-upit, siis, vaikka ,amarit, 15 den. Kaarituetut rintsikat,stringit tunne, pyllyvako ,olla se, se,tyttö,aivan ihana olo. Olen minäkin ollut ulkona,täällä maalla,aivan great!

Ilta täynnä nautintoa ja intohimoakin, minun on hyvä olla juuri nyt. Valkoinen paitis musta hame mustat sukkikset ja mustat kiiltävät korkkarit.

Meikattuna laitettuna ja tyylikkäänä. Saan olla juuri se mikä haluan olla ,juuri nyt ja tässä tänä iltana. Saan olla nainen hyvännäköinen ja tyylikäs, nautin siitä täysin siemauksin.

Astelen lantio viehkosti keinahdellen eteisen peilin äärelle, näytän naiselliselta nätiltä ja edustavaltakin. Ihanaa olen nainen -nainen nimeltä Eija ,tällainen oma itseni se joka oikeasti haluan olla juuri nyt. Katselen peilikuvaani ja näen oman itseni ,näytän naiselliselta ehkä hyvännäköiseltäkin. Nautin kokemastani ja naisellisuudestani ,minun on hyvä olla juuri nyt sellaisena kun haluan olla. Menen keittiöön ja ihailen kuutamoa, ajattelin käväistä ehkä ulkona. Tämä on juuri sitä mistä minunlaiseni ihminen nauttii,kun saa olla välillä se mikä on oikeasti.

Terveisiä kaikille samoin tunteville ja samoin ajatteleville ,nautitaan naiseudesta naisena olemisesta ja ollaan tyylikkäitä naisellisia ja pidetään hauskaa ja nautitaan.

Sunnuntai iltapäivä 9s lokakuu ,tuntuu hyvälle ja kivalle. Ihana fiilis ja niin mahtava hyvänolon tunne. Valkoinen olkainmekko valkoiset sukkikset ja korkkarit,valkoinen pikkutakki vielä yllä ja vaalean ruskea peruukki. Hiukseni ylettyy harteilleni ja ihana meikki kasvoilla. Katselen itseni peilikuvaa eteisen peilistä, nautin tästä tunteesta ja fiiliksestä. On pian taas maanantai, mutta nyt nautitaan ja ollaan naisellisena ja kauniina.

Alan odottelemaan ensiviikonloppua, ja nautin vielä tästä hetkestä. Eikö se rasita kun pelkää maanantai-aamua ja pitää olla taas mies. Minä taas vaatisin lisää tarkkuutta noihin Eijan juttuihin, kiinnostaisi tietää esim. Entäs onko tuo K-kirjain matkittu juttu, vai onko sille olemassa ihan loppuosakin..?

Itsellä kun oli aina lapsena leikkiessä myös ne keksityt sukunimetkin ja joillakin useampi etunimikin. Meikkauksesta voisi myös laittaa tarkempia yksityiskohtia esim. Yhden asian olet Eija unohtanut mainita kokonaan, nimittäin käytätkö mitään tuoksua viettäessäsi aikaa naisena..?

Saattaisi avata uusia ulottuvuuksia. Tai jos lähtisit ulos oikein kunnolla naisena, niin minkä tuoksun valitsisit, oletko edes ajatellut asiaa? Yksin ollessa ja vaatteita kokeillessa sitä ei ehkä tule ajatelleeksi, mutta kotoa poistuessa se on yksi olennainen osa.

Niinpä, Eija on tätä suurta transvestiittien joukkoa joka ei uskalla kotoa ulos. Eija on sentään uskaltautunut aamuvarhaisella postilaatikolle kun on varma ettei kukaan ole näkemässä. Monella tilanne jääkin tälle tasolle ja suurin uskallus on kirjoittaa haaveistaan anonyyminä tänne. Pieni osa niistä suomalaisista yli 50 transvestiittimiehestä uskaltaa repäistä ja lähteä naiseksi laittautuneena edes toisten samanlaisten joukkoon ja vielä pienempi osa liikkuu julkisuudessa.

Valitettavasti tuo salailu on usein niinkin tiukkaa ettei edes vaimo tiedä miehensä tyttöilystä ja kun se paljastuu, edessä on pahimmillaan avioero. Oi jospa noista transvestiittimiehestä vaikkapa kymmenen prosenttia osallistuisi ihan tavalliseen elämänmenoon tyttönä, niin tätä salaperäisyyden verhoa ei tarvittaisi. Kyllähän julkisuus lisääntyy, mutta kovin hitaasti. Ulkoilijoiden määrä lienee parissa sadassa.

Hauholla oli viime viikonloppuna 65 illallisvierasta, mikä on uusi DreamwearClubin osallistujaennätys. Saa nähdä, näemmekö TransHelsingissä uusia kasvoja transvestiittien joukossa. Katsoin tuota kirjoituksen kellonaikaa. Olisit odottanut muutaman tunnin niin se tyttöily olisi ollut ehkä vielä kivempaa päivänvalossa. Hame ja paitapusero, peruukki ja poplari päälle ja uskaltaudun ulos. Olin juuri ulkona ja oloni on mitä rentoutunein. Pelkkä pukeutuminen alus setteihin on tosi kiihottavaa.

Kaverit vierellä ja ne ei tiedä mitään harrastuksestani. Ihanaa, että vihdoinkin tämä yksi ehdottomasti parhaimpiin lukeutuva kappale sai oikein virallisen visuaalisen muodon. Toissa päivänä törmäsin tähän helmeen. Huomasin sen toki jo tuossa aamulla, mutta laitan sen nyt vasta näin illalla, koska muutaman tunnin kuluttua on aika käydä nukkumaan ja toivoisin niin että hän tulisi uniini..

Minulle on aina ollut olemassa vain yksi Jennifer, hän. Jotain hyvän mielen tuovaa tännekin, vai kuinka..? A big smile from her. And one more thing, maybe we can do it together all night long Minäkin harrastan tyttöilyä ja vaimoni kannustaa minua innokkaasti pilke silmäkulmassa. Minä pidän sanasta "tyttöily". Se kuvaa mielestäni parhaiten tätä harrastustani. En ole vielä käynyt ulkona mutta tarkoitus on ihan lähiaikoina toteuttaa sekin ajatus. Olen pitkä mutta muuten hoikkarakenteinen.

Minusta on tärkeää meikata ja pukeutua hyvällä maulla ja tyylikkäästi! En välitä vaikken menekään "läpi" naisena. Minä olen tyttöilevä poika, you see. Nyt kiinnostaisi kysyä teiltä muilta, miten ihmiset ovat suhtautuneet teihin kun huomaavat että olette tyttöilemässä?

Minkälainen on ollut palaute? Onko vihelletty perään, nyrpistetty nenää, osoitettu sormella vai tuliko snagarin jonossa turpaan? Itse olen lähdössä yöelämään kera pitkien saapikkaiden, minimekon ja blondiperuukin. Ainakin tuollaisessa asussa saa känniset innostumaan. Lievemmässä tapauksessa saat kuulla vain transuttelua, pahemmassa sinut hakataan sairaalakuntoon.

Sitä saa mitä tilaa. Olen kuljeskellut tyttönä kolmisensataa kertaa ja kaksi kertaa olen kuullut sanan transu, aikana, jolloin käytin vielä peruukkia. Siistit hiukset ja meikki, polvipituinen hame ja muut tykötarpeet mallia citynainen suojaavat turhilta skismoilta.

Kotiin voi palata ennen keskiyötä ja snagari ei tulisi mieleenkään. Kukapa sinne lähtisi vaikeuksia hakemaan, jos voi nauttia riemurinnoin. No kysynpä vielä, kummalla on negatiivisemmat asenteet, miehillä vai naisilla tässä suhteessa?

Voin kuvitella että joku känninen mies tulee iskemään ja huomatessaan että en olekaan kokonaan tyttö, alkaa rettelöimään. Puuttuuko suomalaisilta kyky ja halu ymmärtää asian showpuoli ja iloittelu? Ei kai drag-artistien kimppuun sentään ole käyty? Olemmeko me liian tosikkoja ja kännissä kännisiä tosikkoja? Miten muissa maissa, esim ruotsi ja iso.

Luulisi että siellä olisi totuttu jo erilaisiin ilmiöihin. Toisin kuin savon sydämessä. Asiattomuuksia huudellaan niin drag-artisteille kuin muillekin jotka tunnistetaan.

Kännisellä voi keittää pahasti yli jos sieltä mekon alta löytyykin muut vehkeet kuin mitä on odottanut. Känninen ei ota asiaa huumorimielellä kun mielessä oli aivan muuta. Ups, it's Halloween again.. A big smile from her again, lucky me!

It's almost full of them and my closet is quite a big one! Naisten silkkialushousut ja silkkiyöpaita ,silkkihuivi kaulassa tälläkin hetkellä.

Edessä vyötärökanttauksen alapuolella on 2cm leveä kaistale, jossa on sydämenmuotoisia kolmiapilakuvioita valkoisin ja kultaisin terälehdin. Sitten minulla on suhkot isolla pyöreällä pääntiellä oleva kirkkaanoranssi paituli, jossa on edessä keskellä iso kukkakuvio vaaleanoranssilla.

Kukkakuvion päällä on ohuita hopeahilekiemuroita, joiden ansiosta paituli näyttää erityisen hyvältä. Paituli jää 11cm polvien yläpuolelle ja siinä on 17cm pitkä halkio vasemmalla puolella. Pääntien sekä hihansuiden kanttaukset tekevät siitä tavallista paremman. Se on kokoa M ja laskeutuu nätisti.. Lisäksi laitoin vielä tuon 5cm leveän noin suurin piirtein sateenkaaren väreissä olevan stretch-kangasvyön ja katsoin takaapäin nojoo hmm..

Pulmusten Peg suosii noita. Lisäksi minulla on norlynin 60den kokoa olevat mustat kuviolliset midnight-nimiset sukkahousut. Sitten minulla on kokoa sopivat heh..

Päätin vielä kietaista kaulaani tuon mustanharmaan leopardikuvioisen kokoa 33cm x cm olevan hentoisen huivin.. Paras tapa selittää sellasille on.. Miltä tuntuis jos heräisit eräänä aamuna ja olisitkin vastakkaista sukupuolta? Et varmaan paljoo oottelisi että pääsisit vaihtamaan sukupuoles takasin!

Ja etenkin tässä yhteiskunnassa, jossa on "pojat sininen tytöt pinkki käsitys" jne JNE! Uteliaisuudessa ei ole mitään vikaa, mutta aivojen käyttö sallittua. Ja trans-ihmisille tsemppiä ja rohkeutta. Pitää muistaa että eka pitää tietää pelin säännöt ennen ku voi pelata ja sitten vaan rikkoon niitä sääntöjä ;.

Pian on taas viikonloppu, ihanaa saan laittautua ja olla naisellinen. Tuntuu kivalle kun saa olla se mikä aina toisinaan haluaa olla, niinkuin viime viikonloppuna kun valokuvasin itseäni ja poseerailin kameran edessä. Se oli niin ihanaa no pian taas uudestaan pääsen nauttimaan naisellisuudesta ja naiseudestani. Tuntuu varmaankin vaikealta kun ei voi elää naisena kuin pienen hetken kerrallaan.

Enpä tiedä,minusta tämä käy ihan hyvin näinkin. Kohtuullisuus kohottaa nautintojen arvoa,vai mitenkä se nyt oli.

Kyllä tyttöily on ihanaa. Samanlaista pakertamista kuin muillakin naisilla. Vuosia sitten ku tuli oltua solakassa kunnossa, Kokeilin yllytyshullu kun olen miltä tuntuu elää päivä naisena. D Kaverin emäntä hommas erotiikkaliikkeestä aidohkot tekodisset joita oli päivän päätteeksi todella hankala repiä pois päältä ku ei saumaa meinannu löytyä iholta Karvat pois, kunnon peruukki, täydet meikit, asiallinen naisellinen kesäinen vaatetus, kävely ja imitointiharjoituksia.

Se oli jotain aivan upeaa.. Sai olla jotain mitä ei ole. Siinä ei ollut mitään seksuaalista vaan se vapautunut olo. Oikeasti, kukaan ei tunnista ja sai olla rauhassa. D Harmittaa kun ikää alkaa olla jo ja voisi uusia tämän vaikkapa loppuiäkseen.

Korjausprosessissa on käynyt ainakin henkilöitä joiden ikä alkaa kutosella. Siitä vaan hakemaan lähetettä tutkimuksiin jos todellakin kokee olevansa nainen ja muutaman vuoden kuluttua on fyysisestikin nainen. Voi tekisin tuon vaikka heti jos: Vaimoke hyväksyisi sen, kaveripiiri ei olis niin ahdasmielistä ja yleisesti yhteiskunta ympärillä hyväksyisi sen.

On sitä tullu peiliin katsottua monasti ja photoshopattua D vaikka hyvinkin "miehinen" olenkin. On muuten melkoisesti tekemistä ja peittelemistä siinäkin että ei vahingossa möläytä mitään tai tee niitä naisellisia asioita Onkohan vaimo ajatellut asiaa tarpeeksi pitkälle.

Ainakin meillä elämiseni väärässä sukupuolessa aiheutti jopa avioeroon johtavia ongelmia. Esimerkiksi moni nainen pitää transvestiitti miestä empaattisempana ja parempana kuin jotain machotyyppiä.

Jos kaveripiiri on ahdasmielistä, se on syytäkin vaihtaa uuteen. Itsekin olen ottanut hajurakoa ihmisiin jotka ovat osoittautuneet ahdasmielisiksi. Todennäköisesti kaveripiiri muuttuu itsestään kun alkaa elää naisena, ainakin minulla kävi näin. Yhteiskunta hyväksyy jo melko hyvin sukupuolenkorjauksen ja lakikysymyksetkin ovat korjaantumassa.

Korjauksen jälkeen tilanne onkin toisinpäin. Pitää miettiä ettei möläytä jotain joka outtaa kun muut pitävät norminaisena. Jos ikä alkaa Töölössä keksitään mitä tahansa ihmeellisiä syitä, että yli 60v ihmisiä ei enää tarvitsisi leikata.

Mieluummin ne näkevät potilaan tekevän itsemurhan kuin leikkaavat yli 60 ikäisen. Ota pankkilainaa ja mene Thaimaahan. No iän puolesta ei vissii olis hirveitä pelkoja..

D Mä en ymmärrä ihmisiä jotka ei voi hyväksyä näitä asioita. Ihmisiä me kaikki ollaan. Vaikka eri kuorissa tai eri suuntauksilla. Ja jos itseäni vastaan kävelisi jonkinlaisen suuntauksen omaava ihminen juttelemaan niin toki jäisin juttelemaan ummet lammet: Olisi noin muutenkin kiva päästä juttelemaan koko operaation suorittaneen ihmisen kanssa.

Mun mielestä on hienoa että ihmiset uskaltaa olla juuri sitä mitä haluavat olla. Itse vielä kärvistelen tässä.. Ei sekään välttämättä onnistu. Thaimaassa ainakin joku vuosi sitten yläikäraja oli 65 ja ainakin pitää olla todella erinomaisen hyvä terveys ennen kuin suostuvat ottamaan sinne. Yksityislääkäri voi valita potilaansa ja riskipotilaita ei oteta. Suomessa julkinen puoli "joutuu" ottamaan vanhatkin potilaat jotka eivät enää kelpaa Thaimaan potilaiksi. Mutta julkinenkin puoli tekee riskiarvion ja kuuskymppisellä voi olla jo sellaisia sairauksia joka estää SRS: Mutta estävät sairaudet pitää olla todellakin riskin aiheuttavia, tavanomaiset krooniset taudit jotka ovat hyvässä hoitotasapainossa, eivät ole esteenä leikkaukselle kokemuksia löytyy.

Transvestiitin ehkä tunnistaisit, mutta et heistäkään kaikkia. Jos todellakin harkitset korjausprosessiin lähtemistä, eri puolilla Suomea järjestetään vertaistukitapaamisia jossa voisit päästä juttusille transsukupuolisten kanssa. Koko operaation läpikäyneitä ei noissa tilaisuuksissa käy kovin usein kun se ei enää kiinnosta tavallista elämää elävää ihmistä. Mutta ainakin kerran vuodessa järjestetään Helsingissä teematapahtuma jossa useamman päivän aikana tänä vuonna oli täysi viikko järjestetään erilaista ohjelmaa.

Lähes henkilöä suurin osa transsukupuolisia kokoontui tänä vuonna päätösseminaariin jossa mm. D " Moni suomalainenkin transsukupuolinen vannoo thaimaalaisten SRS-lääkäreiden nimeen. Jos vain löytyy rahaa, sinne lähdetään hakemaan parempaa laatua. Itse kyllä tyydyin Töölön laatuun, puhtaasti kustannuskysymyksenä. Pitänee vissiin kattella mahdollisuuksia. Oon kuitenkin jo tätä asiaa miettiny pitkään ja pitäs päästää ittensä esiin. Ainoo vaan että photoshoppailulla ja puettuna olin lähes identtinen pikkusiskoon verrattuna..

D En tiä vaan mitä se kaikki tuloo maksamaan.. Normaalikuntoinen sen sen ikäinsen kunnossa. Ei ollut ongelmia, tehtiin vain tavalliset kokeet ettei ollut leikkausta estäviä sairauksia. Olen kuullut että veressä saattaa löytyä ongelmia joka voi estää leikkauksia. Tämä tapahtui tri Supornilla joka kuuluu kallimpiin lääkäreihin. Leikkauksia saa halvemmallakin mutta saa mitä tilaa sitten Täytyy varautua noin kuukauden oleskeluun.

Jätän siltikin sen thaimaan väliin. Kyllä suomalainen osaa varmasti osaa kanssa kun muistaa ennen leikkelyä tuumata että sitte komiaa jälkeä kiitos. Näin leikkauspöydällä ennenkin maanneena eikä ees arpea näy. P Mutta mutta, kaippa tämä tästä lähtee etenemään jossain vaiheessa. Aikanaan tein ensimmäisiä testejä pukeutumalla ja vähän meikkaamallakin. Sitten kun laitoin peruukin päähän niin peilissä näkyikin äidin nuorempi versio.

Myöhemmin tuo on täydentynyt niin että olen nyt muutenkin kopio äidistä. Jonotkin ovat jo osittain lyhentyneet, joten prosessin päässee läpi selvästi alle kolmen vuoden kokonaisajassa Tampereelta aloittaen vähän enemmän. Kun Töölön lääkärit 1.

Hoitotakuu siitä, kun menee ensimmäistä kertaa vastaanotolle on 6 kk ja sinä aikana pitää päästä leikkaukseen. Jos on tutkittavaa, niin se pitää tehdä leikkausta odotellessa. Lisätään vielä että hintaa ei tarvitse pelätä vaikka olisi opiskelija tai työtön sillä lääkkeet ja lääkärimaksut saa toimeentulotuesta tarvittaessa jolloin koko homma ei siis maksa mitään.

Laki ja asetus antaa puitteet tutkimuksista ja hoidoista. Laissa on yksiselitteisesti sanottu että tutkimuksiin on käytettävä vähintään 6 kk aikaa. Tämä on myös tutkittavalle eduksi, sillä diagnoosia ei anneta kertaistunnolla santunnaisen mielialanailahtelun vuoksi.

Tutkimuksiin pääsyä ei tarvitse jonottaa Helsingissä, ensimmäinen tutkimuskäynti asetetaan niin nopeasti kuin se on mahdollista tukimusaikataulun ja postinkulun huomioiden.

Käytännössä tämä aika on noin kuukausi siitä kun tutkittava on käynyt lääkärillä hakemassa lähetteen tutkimuksiin. Hormonipoliklinikalle on jonoa, muiden kuin transsukupuolisten takia, joten ensikäyntiä joutuu odottamaan muutaman kuukauden.

Uuden sukupuolen vahvistaminen on mahdollista vasta 12 kk onnistuneen arkielämänkokeen jälkeen ja toisen tutkimusyksikön psykiatrin tutkimusten jälkeen. Töölöön ensikäynnille joutuu jonottamaan muutaman kuukauden, taaskin muiden plastiikkakirurgian poliklinikalle jonottavien potilaiden vuoksi.

Esikäynnillä asetetaan leikkausjonoon ja koska SRS on kolmannen kiireellisyysluokan leikkaus, jonotusaika leikkaukseen on maksimissaan 6 kk ja viime aikoina siinä on pysytty, ajoittain jonotusta ei ole ollut lainkaan, mutta potilaan lääkitysten vuoksi tarvitaan vähintään 1 kk odotusaika ennen leikkausta. Ketjutetuista jonoista on muistutettu hoitojärjestelmää mutta korjausta tähän ei ole tullut.

Toisaalta tämänhetkinen prosessin kokonaisaika, vähän yli kaksi vuotta, ei ole ylivoimaisen pitkä kun kyse on kiireettömästä hoidosta. Siitä on nyt 11kk 1. Koska olen täysin terve, niin ajattelin saavani heti leikkausajan tuon 6kk puitteissa, mutta se olikin sitten vain toiveunta. En ole vieläkään saanut leikkausaikaa ja se alkaa vituttamaan. Asia meni luultavasti sekaisin siinä, kun tähän hoitoon tuli yksi ylimääräinen pyörä joka sekoitti koko asian.

Kukaan ei ole vaivautunut kertomaan, että miksi Töölössä ei noudateta potilaslakia, sillä sehän on tehty potilaan turvaksi. Töölössä tuota lakia voi ilmeisesti rikkoa mennen tullen ja jättää potilas hoitamatta.

Minulle vaihtuu ylilääkäri Sinikka Suomisen tilalle toinen lääkäri, sillä enää en halua tuota epäpätevää puoskaria lähelleni. Onko Suominen saanut ylennyksen ylilääkäriksi, enpäs ole kuullut aiemmin. Nettisivulla ylilääkäriksi mainitaan Erkki Tukiainen joka on ollut kyseisen osaston ylilääkäri jo pitkään. Puoskariksi Suomista ei voi sanoa, pätevyyttä hänellä on ainakin saman verran kuin toisellakin SRS leikkauksia tekevällä ja kokemustakin pidemmältä ajalta.

Suomessa on vain nämä kaksi SRS leikkauksia tekevää plastiikkakirurgia, heihin on tyydyttävä tai sitten on lähdettävä ulkomaille leikkaukseen. Jos koet että olet tullut väärin kohdelluksi, niin tee valitus ylempiin portaisiin potilasasiamies auttaa jos et tiedä käytäntöjä.

Sittenpähän tulee varmistettua onko hoidossa kaikki ollut kohdallaan. Ilmeisesti terveydentilan arvioinnissa on ristiriitaa, itse väität olevasi terve mutta lääkäreiden mielestä et.

Miten Töölön lääkärit voivat epäillä minulla olevan joku terveysongelma, kun itse en tiedä siitä mitään. Ainoa tutkimus joka minulle on tehty, on sydämen ultraääni tutkimus ja sen mukaan sydämeni on tosi hyvässä kunnossa.

Aivoverenkiertohäiriösi on ilmeisesti sitä luokkaa, ettet tajua enää paljon mitään. Väittämällä kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäriä puoskariksi syyllistyt törkeään kunnianloukkaukseen! Erittäin kokenut ja arvostettu plastiikkakirurgi, joka hallitsee loistavasti sukupuolenkorjausleikkaukset. Hänen lisäkseen Suomessa sukupuolenkorjausleikkauksia tekee plastiikkakirurgian erikoislääkäri Maija Kolehmainen, joka toimii osastonlääkärinä HYKS: Molemmat plastiikkakirurgit ovat tehneet yhtä paljon korjausleikkauksia, alussa yhdessä, myöhemmin erikseen omien tiimiensä kanssa.

Sinikka Suominen on 6. Potilaslaki on sellainen laki jota myös Sinikka Suomisen tulisi noudattaa. Koska Suominen ei ainakaan minun kohdallani ole välittänyt kyseisestä laista mitään, niin menen nyt Töölöön toisen lääkärin vastaanotolle. Kiitos valaisevasta viestittelystäsi tähän viestiketjuun "Miksi miehet pukeutuvat naisten vaatteisiin".

Mielenkiinnolla odotamme, milloin saamme lukea leikkausasioistasi myös Ruskosuohaukka-viestiketjussa. Sinulla on oikeus valita kirurgisi ja Sinikka Suomisella on myös oikeus valita potilaansa, kun kyse on ei henkeä uhkaavasta operaatiosta. Potilaan tulee myös olla psyykkisesti riittävän tasapainoinen ja vahva jaksaakseen maata ehdottomassa vuodelevossa viikon Töölön sairaalassa. Töölöstä on aiemminkin on jouduttu lähettämään potilaita sukupuolenkorjausleikkauksen jatkohoitoon Auroran psykiatriseen sairaalaan!

Joskus odottaminen on paikallaan, sinun parhaaksesi lääkärit toimivat. Millä tavalla voidaa 6. Vuoden aikana minulle on tehty sydämen ultraääni tutkimus ja sekin viime helmikuussa ja sen tutkimuksen mukaan sydämeni on hyvässä kunnossa. Mitään muuta asiassa ei ole tehty, sillä Sinikka Suominen laiminlyö potilaslain noudattamisen. Nämä jaarittelut alkaa jo kyllästyttämään. Pitäisi tietää todellinen tilanne eikä uskoa väittämiisi.

Lääkäri ei voi rikkoa hoitotakuuehtoja, sairaala päättää hoidoista. Jos perusteet on sellaiset ettei potilasta voi leikata, et voi asialle mitään. Kerron vain miten minua on kohdeltu Töölön sairaalassa.

Ainoa mitä on tapahtunut vuoden aikana on minusta otettu sydänfilmi. Töölön lääkärit viisveisaavat mistään hoitotakuista. Vielä muutama vuosi sitten leikkausjono oli pitkälti yli vuoden. Sen jälkeen jono purettiin ja parhaimmillaan jonon pituus oli 0 kk jonossa ei ollut ketään. Nykyisin leikkaukset hoidetaan hoitotakuun puitteissa. Ja mitä eräänä päivänä monitorista näinkään: Kamerasta näkyi selvästi, että Jutta kävi kassatiskillä poistamassa mustista rintsikoista ja pikkupöksyistä hälyttimet ja vei ne sen jälkeen muina naisina henkilökunnan puolelle.

Koska mittani oli jo muutenkin täysi, iloitsin tästä uutisesta. Nyt se saatanan pikku-narttu ei ihan helpolla pääsisikään! Sattui sopivasti niin, että Jutta oli sinä päivänä myöhäisemmässä vuorossa, joten sain sovittua, että Satu pääsisi lähtemään jo vähän aikaisemmin ja minä vastaisin miesten puolesta.

Viimeiset puoli tuntia olimme kaupassa Jutan kanssa kahdestaan. Kun olin laittanut oven lukkoon, odotin toimistossa raivosta kihisten, että Jutta toisi päivän kassan laskettavaksi. Neiti suvaitsikin saapua ylhäisen näköisenä ja sanaakaan sanomatta iski kassaboksin pöydälleni. Hän kääntyi lähteäkseen, mutta pysähtyi, kun sanoin: Jutta viskasi olkalaukkunsa pöydälle ja sähähti: Tarkistin kaikki kaapit, hyllyt, samoin vilkaisin naistenvessan puolelle.

Roskiksessa oli naisten pikkupöksyt ja rintsikat, mutta jo käytetyt. Menin takaisin konttorin puolelle. Istuin tuolille ja Jutta sanoi: Kai mä voin mennä? Ne on sulla nyt päällä. Se repliikki tuntui vihdoinkin tepsivän. Säikähtäneen näköisenä Jutta katsoi minua eikä keksinyt heti mitään sanottavaa.

Sitten hän yritti palata vanhaan vittuilutyyliinsä ja sanoi paksulla äänellä: Jos ne on varastetut, niin sä et joudu poliisin puheille, vaan asia hoidetaan talon sisällä. Puheen sävy sai minut kerta kaikkiaan näkemään punaista.

En ole vielä tyytyväinen. Sä saatanan narttu otat nyt vaatteet pois tai mä soitan poliisille! Sen verran Jutta säikähti, että alkoi availla puseronsa nappeja hitaasti. Ilme oli kuitenkin uhmakas. Kas, Gossardin mustat liivithän ne siellä! Ensi kertaa huomasin, että Jutan kuppikoko oli aika iso hänen ikäiselleen. Rintaliivit näyttivät tosi upeilta hänen rinnoillaan — ja päinvastoin. Liivit työnsivät rinnat kuin tarjottimelle. Jutta otti sandaalit jalastaan ja avasi hameen vetoketjua jo vähän epävarmemman näköisenä.

En antanut yhtään armoa, vaan totesin tylysti: Hame valahti lattialle ja hän astui siitä ulos. Jutan ärsyttävä käytös oli vaikuttanut minuun koko kesän ajan niin, etten tullut nähneeksi häntä tässä valossa. Jutta oli harvinaisen kauniilla vartalolla varustettu tyttö. Aavistuksen omainen rehevyys vain korosti sen naisellisuutta. Minun oli nielaistava ja kerättävä vakuuttavuutta ääneeni, kun sanoin: Suuttumus oli kylläkin enää vain kurkunpäässäni, mutta halu saada alusvaatteet hänen päältään oli sitäkin aidompi!

Ja täytyy tunnustaa, että nautin saadessani hieman nöyryyttää Neiti Nenäkästä…. Jutta vaikutti yllättävän nöyrältä. Hän kääntyi kuuliaisesti, ja aloin hieman vapisevilla käsillä avata hänen — tai siis firman — rintaliivien hakasia. Väkisinkin sormeni koskettivat hänen selkäänsä. Iho tuntui sileältä ja lämpimältä.

Jutta totteli koneellisesti ja kääntyi minuun päin, mutta laittoi vaistomaisesti kädet rintojensa eteen. Hengitykseni tiheni jo pelkästä ajatuksesta, että seuraavaksi riisuisin hänen pikkupöksynsä!

Kävin kyykkyyn ja aloin vetää pikkupöksyjä alas. Silmäni olivat aivan Jutan pillun tasolla ja näköala oli mitä mainioin. Pöksyjen alta paljastui joku aika sitten paljaaksi ajeltu pillu, jossa kuitenkin nyt oli muutaman millin sänki. Oikein soma nuoren tytön pillu. Mieleni olisi tehnyt painaa huulet tuolle häpykummulle, mutta hillitsin itseni.

Vedin pöksyt nilkkoihin ja Jutta astui pöksyistä. Hän oli alasti edessäni…. Sen sä saat nyt ja sitten asia on pois päiväjärjestyksestä, onko selvä?

Jutta katsoi lattiaan ja vain nyökkäsi. Nousin, istahdin keskelle konttorin sohvaa ja sanoin: Nyt oli herkullisen näköinen teiniperse hollilla, ja ilman sen kummempia puheita aloin läiskiä pakaroita avokämmenellä.

Löin aluksi vähän varovaisesti, mutta jostain syystä halusin läpsiä yhä kovemmin. Jutan pienessä voihkimisessa oli jotain todella kiihottavaa! Halusin hänen voihkivan yhä kovemmin… Läiskin reilusti. Peppu alkoi punottaa kunnolla ja ihana polte kuumensi myös omaa kämmentäni. Kullini seisoi kuin rautakanki ja paloin halusta saada sen ulos tukalista housuista. Olin jo hengästynyt, kun pidin taukoa läpsimisessä.

Jutta tuntui sivelyn vaikutuksesta ikään kuin nytkähtelevän. Oliko se kipua vai nautintoa? Sivelin pakaroiden pintaa mahdollisimman hellästi. Jutan peppu tuntui liikkuvan sormieni alla.

Nahka fetissi gossard rintaliivit gay

Olen teettänyt mitoilleeni kiristyskorsetin jolla saan uumani 62cm!! Kaikenlisäksi korsetissa on 16 leveää sukkanauhaa! Omistamme kymmenittäin rintaliivejä minullakin omat silicontäytteet rinnoiksi, sukkanauhaliivejä, korsetteja, sukkia, kenkiä Niin ja onhan mullakin omat pikkarit ja piikkaritkin! Meille erotiikka on seksiasuilla välineillä höystettynä elämän rikkaus jonka jaamme yhdessä omissa leikeissämme..

Nauttikaa suomalaiset, uskaltakaa toteuttaa itseänne ja koetelkaa luontoanne!! Voi kun sinulla on käynyt hyvä onni vaimon valinnassa, olet löytänyt ihmisen joka hyväksyy pukeutumisesi. Tuollainen elämäntilanne olisi ihanteellinen, jossa voi yhdessä pukeutua vaikka korsettiin.

Minäkin tykkään korseteista ja käytänkin sitä aina naisten vaatteisiin pukeutuessa, sillä kiristyskorsetti tosiaan kaventaa uumaa ja nostaa rintoja. Joudun kuitenkin nauttimaan tästä kaikesta yksin, kun en ole löytänyt naista enkä edes miestäkään, joka ymmärtäisi tämmöistä naiseksi pukeutuvaa miestä. Toivonkin sinulle hienoja hetkiä vaimosi kanssa, nauttikaa ja uskaltakaa toteuttaa halujanne. Mulla on todellakin ollut tuuria Sitten kun suhde on muutenkin todella toimiva ja on rinnalla kumppani jonka kanssa arkikin on ihanaa on tämän jälkeen kaikki mahdollista ja avointa yhdessä leikkiessä!

Sanoisin että internetin treffipalstat ovat mitä parhaimmat etsiä omaan makuun sopivaa kumppania koska sieltä voi poissulkemalla päästä helposti eteenpäin omissa mieltymyksissä ja jos kauniimpi sukupuolenkin mieltymykset osuvat kohdalleen niin treffeihin ei ole enään todellakaan paljoa matkaa!

Terveisin ja onnea etsinnässä!!! Elä luovuta vaan laita matoa koukkuun t: Hei, Olen aivan myyty viestistäsi, olisi ihanaa jatkaa keskustelua! Minulla on samoja tuntemuksia kun puuhastelen ja katselen ottaiani valokuvia kuten viimeksi tänään tuntuu hyvälle kun saa olla naiselllinen ja tuntea itsensä naiseksi ja viehättäväksikin,,. Itse olen ollut kiinnostunut naisten vaatteista jo kaksitoista vuotiaasat, enkä haluaisi kiinnostuksestani luopua. Joskus se kyllä kiihottaakin, kun pukeutuu kotona ihaniin pitseihin ja korsettiin sekä nailoneihin.

Mutta ei todellakaan aina, vaikka tuntuukin mukavalta, kuten nyt tätä kirjoittaessani. Jos lähden ulos "partyihin", niin silloin nautinto on suurempi ja kivempi, mutta ei koskaan kiihottava. En minä osaa paremmin asiaa sinulle valaista.

Voithan itse kokeilla, mutta sekään ei välttämättä kerro kaikkea. Miksi pitää ostaa moottoripyörä, kun autolla siirtyminen paikasta toiseen on monin verroin miellyttävämpää ja turvallisempaa? Mielestäni tästä samasta on kysymys, ihmisen vieteistä.

Joku mies saa mielihyvää pukeutumalla naisten vaatteisiin, joku toinen mies saa mielihyvää vauhdista ja joku kolmas laittaa itsensä kuolemanvaaraan erilaisissa tempuissa. Lopuksi miksi ihmiset käyttävät alkoholia.

Humalainen ihminen käyttäytyy tyhmästi. Annetaan vain kaikkien kukkien kukkia! Taitaa olla provo tämä kysymysesi. Mikä ihme pakkomielle se sitten on että pitää päästä määräämään mistä jonkun pitää pitää ja mistä ei saa pitää niin kuin joku pikku hitleri!? Ja mikä pakko on juuri sinun olla ymmärtämässä kaikkea jos asenne on noin umpimielinen ,pidä huoli omista asioistasi ettei kukaan saa aihetta arvostella sinua ,et ole itsekään täydellinen!

Jos se ,että tekee sellaisia asioita joista tykkää ,tekee miehestä poikkeavan niin sitten myös esim. Aina samat iänikuiset kauluspaidat ,miesten housut ja "miesten" värit ja kuosit. Naisten vaatteissa on enemmän yksityiskohtia ,enemmän eril. En ymmärrä mikä siinä hameessa oikein pelottaa tai mitä ihmeellistä siinä on että käyttää? Sehän on vain vaatekappale siinä missä housutkin. Minusta asioiden jakaminen tyttöjen ja poikien juttuihin on rasismia siinä missä sekin että on eri paikat mustia ja valkoisia varten ,että siinä sinulle sitä ihmisen luontoon perustuvaa toimintaa.

Saitkos hyvät naurut, kyllä kelpaa olla arvostelemassa sellaista jota ei tunne ja jonka asiat ei edes sinulle kuulu, asiasta josta ei mitään haluakkaan ymmärtää mutta huvinsa kullakin.

Onneksi kaikki eivät halua eivätkä koskaan voikaan olla samanlaisia. Ei jako miesten ja naisten vaatteisiin minusta ole rasismia tai muuta negatiivista vallan käyttöä. Sukupuolten välillä on eroja ja ne syntyvät biologisista tekijöistä, vaikka ehkä pitemmän päälle eriytyvät ja rakentuvatkin sitten ties millaisten kulttuuristen konventioiden myötä moninaisiksi. Mutta negatiivista valtaa ei siis ole tämä. Negatiivista valtaa on se vallitsevan kulttuurin ja asennemaailman kehittyminen, jossa jyrkät jaot saavat aikaan tuon ettei rajoja ja konventioita kehdata ja ole soveliasta ylittää ilman negatiivisia seurauksia.

Tällaisia löytyy etenkin uskontojen varjossa tai sota-aikana ja niiden jälkimainingeissa, jossa arvot palaavat lähemmäksi olennaista selviytymisen kannalta. Tämä kuitenkin näyttäisi kehittyvän yhteiskunnan mukana, puhutaanhan arvomaailmojen muuttumisesta nykymaailmassa, ym. Sekularisaatiota ja niin edelleen. Tiedon lisääntyessä myös tällaiset asiat muuttuvat ja demystifioituvat. Emme vain vielä ole kovin pitkällä siinä isommalla kaavalla, mutta esimerkkejä voi kyllä ottaa vaikka mistä kuten alakulttuureista, ym.

Ihminen on sosiaalinen eläin ja yksilöön vaikuttaa aina yleinen taso. Jotkut ovat äärikonservatiivisia, jotkut radikaalisti poikkeavia. Suurin osa on sitä massaa siinä keskellä. Massalla nyt sattuu tällä hetkellä olemaan tietynlaiset asenteet, jotka ovat aina sekoitus menneisyyttä ja uusia tuulia. Tulevaisuutta ajatellen mielenkiintoista on tosin homogenisoivan valtamedian vaikutus ja äärimentaliteettien lisääntyminen Tai sitten tulee taas sota ja päästään takaisin jyrkkyyteen.

Länsimaisessa kulttuuriperinteessä on lähes alusta asti ollut voimassa valtasuhteet sukupuolien välillä siten, että naiseutta on alempaa ja sitä käytännössä vihataan, vaikka viha vahva termi onkin.

Tämä lähtökohtainen eli perusihmiselle etenkin miehelle huomaamaton naisvihan olemassaolo saa aikaan sen, että feminiinisyyden sekoittaminen tai valtaannosto maskuliinisuuden ohi maskuliinen laskee arvoaan feminiinisyydellä laittaa piuhat ristiin, johon uhkatilanteeseen vastataan joko negatiivisuudella tai huumorilla.

Mekko tai muutkaan hyvin feminiiniset symbolit ja tyylit eivät tule vielä pitkään aikaan samantekeväksi tai neutraaleiksi tässä valta-asetelmassa. Se vaatisi aika rajun symboli- tai assosiaatiomuutoksen tyylin suhteen samoin kuin esimerkiksi maskuliinisuudesta naisten sekaan ponnistaneet housut. Ne eivät tapahdu nopeasti, jos nyt tiettyihin ominaisuuksiin liittyvissä asioissa ikinä koska sukupuolten välillä on reaalieroja.

Tapahtui helpommin, vaikka tietenkin siitä aikanaan nikoteltiin. Rajojen siirrosta nikotellaan aina oli sitten kyse mistä rajoista vaan Mutta toisista vahvemmin kuin toisista. Kyllä se nyt vaan on syrjintää ,kun yhdet saa tehdä ja toiset ei ,riippumatta siitä ymmärtääkö kaikki miksi se on väärin tai siitä syrjitäänkö toista osapuolta tarkoituksella ja millä perusteella koetaan tälläinen syrjintä oikeututeksi.

Enkä puhunut vain vaatteista vaan asioiden jakamisesta tyttöjen ja poikien juttuihin yleensäkin. Ja tuollainen yleisen mielipiteen takana piilottelu on pelkurin hommaa, ei se että enemmistö on jotain mieltä tee automaattisesti väärästä oikeaa, voi enemmistökin olla väärässä.

Ja kaikki vallan käyttö on jossain määrin negatiivista, koska vallan käyttäjä pyrkii yleensä ajamaan omaa etuaan, muiden edun näin kärsien. Kerron erään jutun enemmistökö oikeassa. Pidin matematiikan tuntia, laskettiin tunnilla erästä esimerkkiä. Oppilasryhmästä yksi sai eri vastauksen kuin muut, niin eräs opiskelija sanoi: Tämän yhden oppilaan tulos oli oikea, toiset väärässä.

En tietenkään hyväksy, että joku pahoinpidellään transvestismin vuoksi, enkä hyväksy huuteluitakaan. Muuten en ole yhtään samaa mieltä. Tytöt ja pojat jakavat asiat itse tyttöjen ja poikien juttuihin.

Ei sitä tarvitse niille erikseen tyrkyttää. Transvestiitti haluaa ilmentää naiseutta itsessään pukeutumalla joskus naiseksi. Ja osa transvestiiteista pukeutuu saadakseen seksuaalisen tyydytyksen. Tämä onnistuu ainoastaan jos osa naisten vaatteista on miehille "sopimattomia", epätavallisia.

Joten onko tässä mahdollista "voittaa"? Jos mies hameessa arkipäiväistyy, millä tuot naiseuttasi esiin? Mistä fetisisti saa tyydytyksensä? Hyvää keskustelua juuri näistä ihmisten pelkoon pohjautuvista ennakkoluuloista. Jos tarkemmin alkaa ajattelemaan, niin keneltä se on pois oli ihminen trans, gay, lesbo, tms tai hetero? Eikös se ole pääasia, että itse viihtyy ja uskaltaa elää haluamallaan tavalla, niin kauan kuin se on Suomen lakien mukaista.

Ei se homoustartu tai lesbous lisäänny pelkästään median myllytyksestä. Luulisi jo luvulla ihmisten olevan niin valistuneita, että annettaisiin ihmisten elää tavallaan. TamperePride on kaupallisen järjestäjän vetämä tapahtuma. Muut Pridet on järjestöjen vetämiä, mutta hyvä näinkin. Jos sinua haluttaa haet seksiä tavallasi Minua kiihoittaa nämä ja en vain kokeile niitä vaan nautiskelen seksuaalisuuteni laajeuudella Huudan kuin syötävä, niin hyvältä se tuntuu ja eteenkin näyttää kun peilistä näkee kaiken mitä takanani tehdään Tämä on sitä oman seksuaalisuuden tuntemista, avoimutta, uskallusta, nauttimista toisen ihmisen kanssa siitä mistä me pidämme!

Ehkä jotkut naisiksi pukeutuneet miehet ovat mielenvikaisia? Anteeksi en tarkoita pahalla jos loukkasi jotakuta Housut eivät mielestäni ole mitenkään vain miesten juttu! Ajatuskin minusta koulussa hame päällä puistattaa! Kaikki transvestiitit runkkaa joskus, ja se tapahtuu useimmiten pukeutumisleikkien yhteydessä.

Se joka muuta väittää niin valehtelee. Puhupa vain omasta puolestasi. Useimmat transvestiitit elävät parisuhteessa, johon sitten myös seksi rajoittuu. Transvestisuus on erotettava ilmiöstä 'transvestinen fetisistisyys': Silloin ei kyseessä ole transvestisuus eikä transseksuaalisuus vaan siis fetisistisyys, tarkemmin sanottuna transvestinen fetisistisyys.

Itse tykkään pukeutua naisten vaatteisiin ja kulkea ulkona ne päällä. Jokainen teistä haluaisi pökkiä vaimokultaansa naisten pitsialusvaatteisiin pukeutuneena. Kukaan ei ainakaan vastustelisi jos vaimo tätä ehdottaisi. Tätä palstaa lukevista heterotransvestiiteista varmaan kaikki haluaisi. Olen samaa mieltä kanssasi petraboy itse ihastuin tyttöilyyn 80 luvulla ja harrastan sitä aina kun siltä tuntuu ulos en ole uskaltanut mutta kotosalla se on ihanaa valokuvaan itseäni myös kun olen laittautunut viimeksi tänään oli ihanaa niin ihanaa kun sain olla naisellinen ja viehättävä leidi..

En nyt tarkoita seksuaalisia kiihotuksia. Ainakin itse haluan tuntea jotain siitä, mitä en miehenä voi kokea. Kai siinä on pientä "salaisuuden" tuomaa jännitystäkin mukana. Jos kuljen kaupungilla ja nilkastani vilahtaa nailonit niin se voi saada jonkun miettimään, mitä muuta voisi "löytyä". Osaksi se on myös halua poiketa normeista, joita sukupuolisuuden nimiin on laitettu.

Sekin saa aikaan hyvän olon tunteen, jonka koin ensikerran jo nuoruudessa. On aivan ihanaa kävellä kaduilla. Hieman jotkut naiset katselevat perään,mutta ei se minua häiritse. Olen muuten tätä harrastanut jo 40 vuotta.

Vaimoni tosin tietää näistä alusvaatteista. Käymme joskus yhdessä ostamassa pikkareita ja sukkahousuja. Ne ovat mukavia ostosmatkoja.

Olen joskus sairastanut jonkinlaisen halvauksen,jonka johdosta seksielämä ei enää toimi. Olet juuri niitä " ihmisiä " joita en haluaisi koskea edes pitkällä kepilläkään. Ensiksikin, transvestiitti ei ole tietoinen valinta. Ja kyllä varmaan luolatransvestiiteillä oli makeet nahka minihameet. Voi poika kun tietäisit! Mikä on ihanampaa ja kiihottavampaa kuin kulkea keväällä minimekossa ja korkokengissä.

Lempeä tuuli hyväilee sileitä reisiäsi ja takapuoltasi. Välillä tuuli nostaa mekon helmaa, se on elämää. Syke on varmaan jotain ainakin. Sitä ei vain tavis äijä ikinä tule tajuamaan. Joskus kun on oikein tyttömäinen olo, melkein laukean siihen paikkaan vaikka keskellä kauppatoria, aah! Kyllä varmaan ottaa nuppiin taviksilla olla vaan jätkä. Ja luomuille tietysti myös. Ottaa ihan hirveesti nuppiin. Kun ei ole mitään muuta mikä kiihottaisi ja hameeseen pukeutuminen ei kiihota.

Voi ei, mistä jäänkään paitsi. Kyllä donnamarian puhuu ihan asiaa. Minulla on ihan samanlaiset tuntemukset tyttöillessäni. En kylläkään liiku ulkona noin julkisesti, että menisin keskelle kauppatoria. Sen kyllä uskon, että jos kauppatorilla uskaltaa liikkua naisten vaatteissa minihameessa ja korkokengissä, niin siitä tulee varmasti kiihottunut olo jolloin laukeaminen voi olla herkässä. Minulle tulee ihan samanlaisia tuntemuksia, vaikka liikunkin hiukan rauhallisemmissa paikoissa. Minulle riittää, että uskaltaudun aina joskus tuonne Tampereelle ulos ihmisten ilmoille naiseksi laittautuneena.

Se on todella ihanaa ja kiihottavaa kävellä kadulla kun ihmisiä tulee vastaan. Silloin kyllä pulssi nousee, sillä tilanne on aina niin jännittävä.

Rohkea haaveeni on, että uskaltaisin joskus lähteä ruuhkaisimpaan aikaan tyttöilemään Tampereen keskustaan Hämeenkadulle, jossa ei voisi välttyä ihmisten katseilta. Se voisí olla minulle samanlainen tilanne kuin donnamarialle kauppatorilla. Tavalliset jätkät eivät sitä ymmärrä, miten me voimme nauttia ja saada niitä kiksejä tästä naisellisesta puolestamme. Haluankin toivottaa kiihottavia tyttöilyhetkiä teille ihanille kaltaisilleni ihmisille.

Mukava että joku muukin on samaa mieltä. Noita idiootti äijiä kyllä on täällä selittämässä asioita joista heillä ei ole vitunkaan tietoa!!! Saati mitään ymmärrystä päässä!! Mene rohkeasti vain sekaan minihameessa ja pikkareissa, se on niin ihanaa. Nimittäin se tunne olla nainen. Vaikka ei oikeasti olekaan anatomisesti nainen, se nainen on siellä pään sisällä, syvällä aivojen poimuissa. Varsinkin keväällä tunne voimistuu moninkertaiseksi. Kiva lukea donnamarian ja päivikin juttuja ja kokemuksia tyttöilystä.

Niinkuin donnamarian kirjoittaa, se tunne että haluaa olla nainen on juuri syvällä tuolla pään sisällä. Sekin on totta että se tunne vahvistuu moninkertaiseksi juuri näin keväällä, johtuneeko meidän sukupuolihormonien toiminnasta, joka kiihtyy kevään tullen. Näillä tytöillä on sitä rohkeutta toteuttaa itseään liikkumalla julkisesti ulkona, siitä olen heille kateellinen, sillä itse en ole uskaltanut lähteä ulos vaikka monesti on tehnyt mieli. Olen ajatellut sitäkin, jos olisi joku hyvä tosi luotettava miespuolinen kaveri, joka ymmärtäisi ja haluaisi auttaa, niin hänen kanssaan kyllä uskaltaisin lähteä naiseksi laittautuneena ulos.

Hänen käsipuolessaan rohkenisin liikkua julkisesti kadulla muiden ihmisten parissa. Sitä olisi ihanaa sipsutella vaikka sellaisessa minihameessa ja korkkareissa, kun tietäisi että vieressä olisi tälläisen naisen tuki ja turva. Mutta tämä nyt on vain minun omaa haaveilua, mistäpä minä tähän sellaisen ritarin löytäisin.

Minä voin lähteä mieskaveriksi sinulle jotta uskaltaudut ulos. Se on vaan niin erilaista tyttöillä ulkona julkisesti kuin sisällä kotona. Tunne on aivan eri luokkaa. Voidaan leikkiä että olet tyttökaverini tai vaimoni. Kyllä se minulle sopisi, täytyyhän tyttöä auttaa. Ehkä omat tietosi eivät olekaan aivan täysin kaiken tasalla? Nyt teit kyllä mielenkiintoisen ehdotuksen. Olisihan se hienoa uskaltaa ensimmäisen kerran julkisesti ulos naisena ja kun nyt olisi vielä mahdollisuus toteuttaa se ymmärtävän miehen kanssa.

Tilanteen ajattelukin tuntuu kihelmöivän jännittävältä. Nyt täytyisi vain saada kerättyä tarpeeksi rohkeutta toteuttaa unelmani. Lisäksi pitäisi etsiä sopivia uusia neutraaleja asuja, sillä luulen, että useimmat näistä kotona käyttämistäni ovat liian huomiota herättäviä. Neljän seinän sisällä olen halunnut pukeutua, ainakin omasta mielestäni, seksikkääksi naiseksi lyhyeeseen hameeseen ja korkeisiin korkoihin.

En tiedä vielä mitä vastata hienoon ehdotukseesi! Mieti rauhassa, ehdotus on voimassa! Voidaan jutella ilman näitä muutamia p! Ei taida olla tyttöily mielessä, eikä ainakaan kiihottavassa mielessä TG ja TS ihmisille. Tuolle tuntemuksellesi on diagnoosikin F Jokainen voi tietenkin elää tavallaan. Jokainen elää niinkuin haluaa ja pukee päälleen mitä haluaa. Tietysti on joitain rajoituksia joita ainakin kunnolliset ihmiset noudattavat. Ei saa vahingoittaa muita ihmisiä ja elollisia.

Antaa toiselle ihmiselle oikeus omanlaiseen olemukseen. Vaikka se kuinka harmittaisi: Ja miten tämä liittyi taas kysymykseen siitä, miten TS ja TG liittyvät tyttöilyyn? Ja mihin tuo pukeutumisvapaus liittyy? Miksi muuten korostit seksuaalista suuntautumista? Onko " näinköhän" sinun nimimerkkisi? Olet kyllä yksi paska tässä yhteiskunassa.

Mikä helvetti sinä olet sanomaan että kuka on mitä!!!? Äläkä saatana vaivaudu sepittelemään enää mitään.!!! Jopas vedit kourallisen herneitä nenään ja syvälle! Kyllä tässä muitakin pännii kun tiitit tytöttelee. Onhan kiva leikkiä tyttöä ja ottaa siitä vielä mukavat kiksit seksuaalisestikin , mutta transtaustaiselle naiselle se on arkipäivää. Jos olet oikeasti trans seksuaalinen ihminen!! Olemme toki eri maailmasta!! Sanon vaan sinulle että melkein joka ilta valitan Jumalalle että olisi tehnyt minusta jomman kumman!!!

Miehen tai Naisen, nyt olen jossain välillä! On se kumma että seksuaalisesti samansorttiset otukset eivät voi olla keskenään kavereita.

Ei tarvi ihmetellä jos tavikset haluaa tappaa meikäläiset!!! Tyttöilen edelleenkin, älä satu samalle kadulle!!!! Kirjoituksessasi tulee selvästi esiin eromme. Seksuaalisesti ehkä olemme samanlaisia jos sinäkin olet hetero kuten minäkin. Käyttäytymiselläsi osoitat olevasi mies ja omaavasi miehisen ajatusmaailman kun uhkailet että älä satu samalle kadulle.

Tunnen useita transvestiittejä ja siinä joukossa on ollut vain yksi kaltaisesi joka uhosi turpiin vetämisellä toisia elleivät he hyväksyneet hänen tyttöilyään. Tuo että valitat Jumalalle että olisi tehnyt jomman kumman, ei ole mikään selitys. Minäkin jouduin elämään kauan pakosta miehen roolissa, nyt saan elää omana itsenäni naisena.

En siis ole enää trans, se on taakse jäänyttä elämää ja saman voit sinäkin tehdä jos vain haluat. MINÄ voisin olla kaverisi, mutta asenteesi tekee siitä vaikeaa. Minä en tyttöile, olen vain nainen muiden naisten joukossa. Olen pahoillani että annoin niin agressiivisen olemuksen itsestäni, en todellakaan käy käsiksi kehenkään ihmiseen. Olen täysin siitä pois. Minua vaan ottaa niin hel Tämä ei todellakaan ole minun päätökseni olla tällainen. Enkä puhu ollenkaan kevyesti " tyttöilystä ".

Minäkin haluan kulkea ja olla niinkuin oikea nainen. En halua että minua edes kukaan huomaakaan. Haluan olla rauhassa ja kulkea kuin muutkin ihmiset. Se mitä sanot ,on minulle vaikea paikka jos tarkoitat hormooneja ym. Pelkään kaikkia lääkkeitä ja olen ottanut selvää niistä. Niissä on niin paljon vaarallisia sivuvaikutteita että tuli melkein pisut housuun kun luin niitä. Kaikki pitäisi tilata netistä ja olla ilman lääkärin valvontaa kuin orpo piru.

Minulle kehityi transvestinen fetissi joskus ikäisenä. Muistan ekan keran kiihottuneenin kun näin teini-ikäisen serkkutyttöni alushameen pilkavtavan kaunin mekon alta. Serkku olisi halunnut mennä mun kanssa kävelylle mutta en "uskaltanut" koska se vaikutti niin jännältä kun tuuli nosti helmaa oikein kunnolla, ja jäin katsomaan kun hän lähti yksin mekko hulmuten.

Kun olin n vuotias pikkupoika niin mulla oli lasten poplaritakki, joka oli melko tyttömäisen näköinen, vaikka se oli varmaan pojille tarkoitettu. Siinä oli levenevä helma ja lisäksi vielä reilu laskos takana niin että jos tuulenpuuska tuli kohdalle niin helma saattoi kanssa hulmahdella ylös. Mulla oli toki useimmiten pitkät housut alla mutta joskus shortsit ja tunne oli lievästi sanottuna tyttömäinen.

Joskus kun oltiin koko perhe sunnuntaikävelyllä, mulla oli päässä myös olkihattu ja siinä oli rusetti ja nauhat, joten olin siis tosi tyttömäisen näköinen kun tepastelin. Jos tuuli vähän kovemmin oli pakko pitää kiinni hatusta ja silloin en voinut pitää kiinni takin helmoista ja se tuntui kamalan kiusalliselta kun huomasin kun tuuli puhalteli peppuun että nyt shortsit ja peppu vilahtaa. Huomasin että toiset ihmiset katsoivat huvittuneena ja minä avuttomana en voinut mitään!. Siitä tuli joka tapauksessa niin kiihottava tunne kun piti nukkumaan ruveta että käsi vaan kävi peiton alla.

Sen jälkeen katselin kaikia mahdollisia naisten mekkoja ja hameita ja teini-ikäisenaä oli pakko kokeila mutsin vaatekaapin "parhaita". Nykyisin ostan kirppareista hameita ja mekkoja ja käytän niitä esim kesämökillä jos olen yksin tai laitan päälle kun ajan veneellä. Hieno kertomus lapsen elämästä ja myöhemmästä halusta olla nainen.

Minulla on ainoa syy käyttää naisten vaatteita se että olen nainen. Minulla on myös hyvö syy käyttää tyylikkäitä kiristyskorsetteja, saadakseni uumani 62cm parhaimmillaan Harva nainen niitä nykyään käyttää!

Ja jos tykkää, niin kannattaa nauttia jos ei visuaalisesti naisesta edes saa nauttia korsetissaan Terv; a-cup silikonit. On ihanaa kun saa olla se mikä oikeasti haluaa olla ,viikonloppuna sain nauttia ja tuntea mielihyvää kun olin laittaunut ja meikannutkin.

Minulla on samat ajatukset. Mutta kun ei saa. Kiitos kaikille punaniska sioille ympäri Suomen. Miten niin ei saa? Kuljen edelleen puolenkymmentä kertaa kuussa naisena kaiken kansan keskuudessa ja kesän tullen määrä lisääntyy edelleen. Jokainen voi helposti valkata sen, missä ja koska kuljeksii. Nakkikioskilla ei tarvitse käydä, ei miehenä eikä varsinkaan tyttönä - kauniit koltut vielä tahrautuvat ketsuppiin ja sinappiin On se vaan niin taivaallista pukeutua ihaniin alusasuihin;korsetti,nailonsukat kiinni korsetin sukkanauhoihin,pitsipöksyt ja jo alkaa tuntua mahtavalta.

Kotelomekko ja remmikorkkarit kruunaa kokonaisuuden. Peruukki,kevyt meikki ja suihkaus hajuvettä,niin Nea on taas valmis tyttöilemään. Vielä kun pääsee ulos kävelemään naisena rauhallisessa paikassa,istua alas ja tuntea sukkien kahisevan pinnan, sytyttää tupakan ja vaan nauttia olosta.

Taas kohta alkaa loma ja pääsen maalle rakkaan harrastukseni pariin. Tuo tunne,kun korsetin sukkanauhat vetävät nyloneiden sukansuita ylemmäs,taivaallista,aivan ihanaa!!! Nylonsukkien kahina,kun jalat laittaa ristiin jne. Meikki,kevyt sellainen,huulipunaa ja ripsaria,siinä kaikki. Kaiken kruunaa ohut,minipituinen, valkoinen kesämekko,jonka läpi paistaa korsetin,sukkanauhojen ja mustien nylonsukkien ääriviivat.

Hiukset, tuo ihana brunetti peruukki. Katson peilistä itseäni,tuo Neahan se siellä taas on. Pari askelta korkkareissa ja nyloneiden kahina,. Minä allekirjoitan nuo Nylon Nean tuntemukset ihan sataprosenttisesti. Hän osaa kuvata sitä taivaallista naiseksi pukeutumisen tunnetta juuri samoin kuin itsekkin sen tunnen. Ainoa poikkeus meissä on se, etten polta tupakkaa ja en liiku kävelemällä julkisesti ulkona naiseksi laittautuneena, vaikka sen toteuttaminen tuntuukin ihanan jännittävältä ajatukselta.

Pakko taas lähteä kävelylle,linnut laulaa,nylonit kahisee,korkkarit kopsuu,olo taivaallinen,voi,että! Mielenkiintoista, mistä tämä meidän viettimme ja halumme naisten vaatteisiin johtuu. Olen aivan samaa mieltä, että kysymys on varhaislapsuudesta. Itselläni oli useakin eri tapaus, joissa toisaalta hävetti naiselliset vaatteet, mutta toisinaan niitä jollain tapaa himoitsi ja halusi kosketella, Kerran minut pakotettiin laittamaan naapurintytön vakosamettihousut jalkaan ja sulhasksi.

Kiusoittelun vuoksi en olisi halunnut, mutta sisimmässäni halusin kovasti, etenkin, kun ne olivat ihanan jonkin verran meitä vanhemman tytön kamelinkeltaiset vakosamettihousut. Erityisesti varhaislapsuudessa tyttöjen ja naisten vakosamettiasut olivat seksuaalinen intohimoni. Jostain syystä jo ennen, kuin olin ensimmäistä siemensyäksyäni saanut, olin kiinnostunut äitini punaisesta vakosamettitakista ja samettimekosta, Sen jälkeen pakotettiin minut 6-vuotiaana naimisiin toisen naapurin tytön kanssa pitämällä pakkohäät.

Kuitenkin kuuluin jäsenenä poikasakkiin, joka minua kiusoitteli hääasiasta ja tytöstä vaimonani. Tyttönä, jota siinä iässä, ilmeisesti kiusoittelun vuoksi, hirveästi vihasin. Viha tietysti poistuis teini-iässa, mutta häpeä kesti pitkään. Viimeistään nyt haluaisin hääyömme. Mutta kysymykseen "Miksi haluan pitää naisten vaatteita". Onko muilla tilanne, että vanhempanne mitä ilmeisemmin olisi sinusta toivonut tyttöä?

Minulla on vuotta vanhempi veli ja uskon vakaasti vanhempieni hartaana toiveena olleen tyttö äitini odotusaikana. Luin tämän koko keskustelun ja totesin jossain vaiheessa, että tämähän on täyttä terapiaa meille kaikille tytöille, jotka kysyvät "kuka olen". Jollakin tavalla olisi hyvä päästä lähemmin tutuiksi. Minäkään en luopuisi rahallakaan tuosta tunteesta, jonka pukeutumiseni nasten vakosamettihameisiin ja asusteisiin tuottaa.

Myös ostaminen ja niissä näyttäytyminen tuottaa suunnatonta mielihyvää. Ostoksille mennessä on mielessä, mitä taas löytyy. Häipyisikö koko viehätys, jos kakki vaatetus olisi yhteistä? Jonkun määritelmän mukaan naisten vaatteiden napitus ja vetoketjut ovat niin, että ne avataan ja suljetaan vasemmalla kädellä, Siispä kaikki hameet esimerkitsi, jostka toimivat oikeakätisisti ovat miesten hameita. Ei muuta, kuin ostoksille - rakkaat "tyttökaverit". Ajatus, että löytyisi tyttöilyn tukihenkilöitä on hyvä - sitä pitää kehitellä.

Minun tukihenkilöni pitäisi olla mieluummin rakastamani nainen. Pukeutumisviettini ei ole tehnyt eikä tee minusta homoseksuaalia. Toki pelkäksi tukihenkilöksi käy muös mies tai "tyttö" mutta dealiin ei siälly yhdyntää. Nyt minä vaihdan tummansineiset naisten vakosamettiäitiyshousut tummansiniseen pitkään vakosamettiseen Anna-Kaisa-vakosamettihameeseen ja laitan pisteen tähän tarinaan.

Jään odottamaan rakentavia kommenttejanne ja vastauksianne rakkaat "tyttökaveririni". Siellä hameet päällä joka säällä-. Siispä olen nyt kesämökillä.

Oleh tyttöillyt Hanetaivaassani ja tänään jopa onpelin itselleni yöpaidan flanellista. Olen pukeutunut siihen parasta aikaa kirjoittaessani tätä. Kangas on oikein kunnon vanhanaikaista paksua pituussunnssa raidallista flanellia - toisinsanoen puuvillaa.

Myönnettäköön, että hihat ja kaulus puuttuvat, mutta vyötäröä on rypyttämässä leveä väljä kuminauha. Kangasta kyllä riittää kunnon pussihihoihin. Itselläni tyttöily vai sanoisinko nautiskelu alkoi 84 vuonna. Sain käsiini naisten vaatteita sattumalta. Olin aiemmin kokeillut naisten kumisaappaita joista pidän edelleenkin sitten keksin pukeutua naiseksi ihan kunnolla. Ja voit uskoa että tunti ihanalle kun keimailin pelin edessä valkoisessa pitsipaidassa mustassa hameessa sukkahousuissa ja valkoisissa korollisissa remmisandaaleissa.

Nyt laittaudun kun siltä tuntuu ja valokuvaan itseäni ,minulla on huone yläkerrassa ihan sitä varten. Sen jälkeen siirrän kuvat tietsikalle ja parantelen niitä hiukan ja talletan niitä tiedostoiksi. Voisi olla kivaa joskus yhdessä harrastella "valokuvamallina" olemista. Onko täällä kaikki kirjoitukset miesten????? En nyt ihan kaikkea ole lukenut alusta loppuun mutta haluaisin tuoda keskusteluun myös ns. Olen siis nainen ja tunnen oikein hyvin miehen joka pukeutuu naiseksi siis "transun".

Naiseksi pukeutuminen et tee hänestä yhtään vähempää miestä kun hän on. En vaan koskaan unohda sitä näkyä ja tunnetta kun hän ensimmäisen kerran sai oikeasti ylleen mekon Luoja kuinka ihminen voi ollakkin onnellinen Mies voi siis olla nainen olematta nainen Ymmärtäköön kuka tämän mitenkin Rakastan naisena miestä joka on myös nainen.

Enkä tunne itseäni pätkääkään lesboksi jos sitä luulette Kyllä elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa Mulle on käynyt pari kertaa niin, että eräs naispuolinen kaverini alkoi ihan yllyttää mua ja ehdotella että "eiks olis kivaa kun oltais molemmat tyttöjä?

Se jäi kuitenkin ihan huulen heitoksi. Nykyinen vaimoni kysyi kerran, kun oltiin hiukan juhlimassa, että saako hän hiukan meikata mua? Myöhemmin vaimoni ehdotti mulle, että laitetaan sullekin sukkikset. Pian sen jälkeen hän halusi sovittaa mulle rintaliivejä. Nyt vaimo tahtoo että mulle tehdään korviksia varten muutamat reijät, kun klipsikorviksia on hankala löytää tai sitten niitä on vain suppea valikoima.

Vaimo on siis suostutellut mut laittautumaan aina vaan naisellisemmaksi. Ei mulla mitään sitä vastaan ole itselläkään. Vaimon motiivia en oikein tiedä. Hän pitää feminiinisistä miehistä. Itseäni siinä kiehtoo se kielletyn hedelmän jännitys.

Ja tietysti se että voi käyttää mielikuvitustaan ja nauttia niistä kaikista kivoista asuista ja meikeistä ja väreistä. Toisin kuin miesten maailma, joka muistuttaa lähinnä neuvostoliiton ajoista. Mua ei haittaa vaikka en menisi läpi naisena, niinkuin en varmaan menekään. Mua jännittää ja viehättää asian showpuoli. Taitaa olla aika yleistä nettikirjoittelussa että mies kertoo kuinka vaimo tai tyttöystävä on halunnut meikata ja pukea miehen naiseksi.

Onko tässä taustalla se että enhän minä muuten mutta kun vaimo tai tyttöystävä halusi. Voisihan sitä suoraan tunnustaa että itse haluaa. Voi olla, mutta toisaalta haittanneeko tuo nyt mitään jos vaimo tai tyttöystävä Tykkää että laittautuu. Tai tykkää että mies laittautuisi ,ja jopa auttaa siinä. Minusta siinä ei ole mitään hassua, mutta voisihan sen suoraan tunnustaakin jos tekee mieli olla tyttö tai nainen.

Pää asia että on onnellinen ja nauttii tekemästään. Totta kai sen tunnustaa itsekin, että viehättää ja kiehtoo päästää välillä sisäinen tyttönsä vapaaksi ja meikata ja laittautua. Naiset huomaavat erilaiset asiat uskomattoman pienistä nyansseista. Tuskinpa parisuhteessa tällainen taipumus pysyy vaimolta huomaamatta kovinkaan kauaa. En tarkoita että edes pukeutruisi mitenkään naisellisesti. Naiilla vain on tarkka vaisto huomata tällaisia asioita.

Niin että jos miehellä on yhtäänkään transmaisia viehtymyksiä, kyllä nainen sen huomaa ihan varmasti pienistäkin eleistä. Mutta oman feminiinisen minänsä tai alter egonsa ilmaisussa tärkeintä on orientoitua naisen maailmaan henkisellä tasolla ja omaksua feminiininen kehonkieli. Meikkaamalla ja pukeutumalla näitä asioita voi sitten tehostaa. Mulla on akkuporakone sekä vitusti muita hyviä sellasia.

Mut mulla on myös hepeneitä ja ne on myös yhtä tärkeitä mulle. Se on ihanaa, kun saa laittautua nätiksi,juuri nyt on ylläni musta lyhyenpuoleinen mekko ja mustat verkkosukkikset sekä ihanat punaiset korkkarit. Musta pitkä peruukki ja olen meikannut ,Tuntuu niin ihanalle kun saan olla se mikä oikeasti välillä haluan olla.

Lähden astelemaan keittiöön jääkaapille. Ihastelen peilikuvaani ikkunasta, näytän hyvälle ja naiselliselle nautin täysin siemauksin ja tunnen kiihottuvani. Keimailen peilin edessä ja nautin -nautin ihan täysillä. Astelen keittiöön jääkaapille ,korot kopisevat niin ihanasti ja tämä on se mistä tykkään.. Saan olla Eija K nainen ,,nainen joka oikeasti haluan olla edes välillä toisinaan,,,. Minulla on vain pikkupöksyt nuhjuisen paitulin alla kun luen näitä kirjoituksia.

Aamulla laittamani kevyt meikkikin alkaa jo rapista, en ole vielä ehtinyt pestä sitä pois. En voi kävellä korot kopisten keittiöön, alakerran asukkaat valittaisivat. Tämä on tätä tavanomaista naisen iltaeloa, eikä siinä ole mitään erityistä. Pieni meikki ja peruukki,tällä kertaa brunetti. Olin eilen illalla kävelyllä, aivan ihanaa!

Nylonit kahisivat, mustat nilkkurit kopisivat, ja olin kuin nainen ja nautin!!! Istuin penkillä ja poltin tupakkaa, kun yhtäkkiä pari tyttöä kulki ohitseni. Kysyivät tietä ja opastin. Toinen sanoi, toi on transu, toinenkin, mutta ei siinä mitään,koska he tekivät aloitteen. Sanoin, haluan vaan olla rauhassa ja tyttöillä, siinä se. Työt kiittivät ja sain taas nauttia olostani. Poltin toisen tupakan ja palasin kotiin. Mekko pois ja korsetti, nyloneilla ja korkokengät jalkaan ja huima kokemus!!

Taas tänä iltana saan kokea toivottavasti sen tunteen,joka tuo tyttöily saa aikaan. Erittäin mukava lauantai aamu, hain aamunlehden postilaatikosta. Laittautuneena nätiksi ja naiselliseksi,minulla oli ylläni musta mekko ja mustat sukkikset sekä mustat korkkarini.

Otin vain sateenvarjon ja sipsuttelin laatikolle , helmojen heiluessa ja korkojen kopistessa märkään asfalttiin. Kävelin pienen lenkin ihan vain huvikseni ,aamuhämärissä varhain Kello ei ollut vielä kuin jotain ehkä vähän yli 5 aamulla ,tuntui kivalle kun astelin sateenvarjoni alla. Ensikertaa uskaltauduin ulos naisena,yhtä aikaa jännitti ja tuntui niin mukavalle. Kiinnijäämisen pelko ja nautinto naisena olemisesta, mutta päälimmäisenä nautinto Ei ketään ollut liikkeellä kun kävelin helma hulmuten ja korot kopisten ensikertaa ulkona tihkusateessa.

Terveisiä kaikille samoin tunteville. Päällä taas se ihana korsetti,nylonit ja tällä kertaa saapikkaat, ne mustat. Hame ja tumma takki,ei ne tunnista. Nyt autoilin ja aivan ihanaa, kun sukansuut vetivät korsettini sukkanauhoja ylemmäs ja ylemmäs.

Pysähdyin taas tupakalle ja Ihana olo, kotona ja taas ja nautin,juon lasin viiniä ja sitten Pesin itseni ja taas alkaa olla se aika,ilta hämärtyy ja alan pukeutua Ensin sukkanauhat, sitten nailonit,sen jälkeen ihanat remmisandaalit, kaarituetut rintsikat, en tarvitse muuta. Ihana aamu kävin aamukävelyllä ,hain aamulehden ja kävelin aamuvarhaisella nättinä ja laitettuna.

Musta hame valkoinen pusero mustat sukkikset ja ihanat mustat kiiltävät korkosaappaat. Otin sateenvarjon käteeni, ja kävin ulkona aikaisin aamulla.

Tuntui hyvälle ja nautin kun astelin mustilla korkosaappailani pitkin märkää asfalttia. Kiinnijäämisen pelko sai minut jännittämään mutta ketään ei liikkunut niin aikaisin ulkona. Nautin kävellessäni ja tunsin olevani nainen ,ehkä hyvännnäköinekin ja nätti.

Ihastelin itseäni peilistä,keimailin peilin edessä korkeilla koroillani. Katselin kiiltäviä saappaitani ja keinuttelin lantiota ,Menin keittiöön ja laitoin aamupalan. Kiihotuin kun näin peilikuvani ikkunasta, kävelin peilin ääreen ja nautin naiseudestani. Eipä tuossa ole mitään kiinnijäämisen pelkoa. Ylipukeutumisen vuoksi joku vastaantulija voi kiinnittää huomiota, mutta enintään ajattelee että siinä on transu aamukävelyllä tai tulossa vasta aamulla juhlista.

Vähän huvittaa jonkun kiihottuminen asuista joita itse käyttää normaaliasuina jatkuvasti. Enhän minä joka päivä pukeudu ja meikkaa noin hienosti. Kohta lähden erääseen tilaisuuteen jossa silmiinpistävä meikkaaminen ja pukeutuminen ei ole soveliasta, mutta en tarvitse niitä ollakseni täysin nainen. Ehkäpä näille kertomuksille voisi perustaa oman ketjunsa kun niistä on vain osa lukijoista kiinnostunut. Kun kertomukset alkavat luistaa vähän härskimpään suuntaan kuten tuolla toisella kirjoittajalla, ne olisi parempi kirjoittaa seksiosastolle, sinnehän ne kuuluu.

Ihan hyvä ehdotus, kertomuksille oma osasto trans palstalle. Olisi kiva jos tyttöilytarinoille tai novelleille olisi oma osasto ,voisikertoa trans tarinoita ja tyttöily juttuja pitempään.

Aikanaan kirjoittelin niitä kinky palstalle mutta ne poistettiin hetimmiten.. Kas tässähän se on jo valmiina http: MM,, ihanaa ,,viikonloppu ja alan laittautua, musta lyhyt mekko ,,sukkikset ja jalkaani vedän pitkävartiset ihanat kiiltävät korkosaappaat ,tumma pitkä peruukki,,ja Eija on valmiina viikonloppua viettämään.

Tuntuu hyvälle ja ihanalle kun saan olla se mikä välillä ihan oikeasti haluankin.. Astelen peilin eteen ja katselen itseäni,, mm ihana tunne peilistä minua katsoo tummahiuksinen melkomuodokas nainen mustassa lyhyessä mekossansa ja mustat pitkät saappaat jalassaan..

Miksi olet siellä yksin kun iso joukko muita viettää viikonloppua yhdessä pukeutuen? Niinpä niin, miksi yksin Itse luin ne läpi kommentit äsken, ja kaikki nautinnolliset pukeutumiskuvaukset ja ulkoilut olisin voinut kirjoittaa itse: Uskoisin, että niin monet tekevät tätä salaa ja asian "harrastus" jää pelkiksi fantasioiksi ja yritykseksi?

Haluan tosi paljon tyttöillä, mutta tänään en sitä tee. Koko perjantain olen saanut nauttia naiseudesta ja naisellisuudestani. Valokuvasin itseäni ja nautin kameran edessä poseeraamisesta , ihana päivä ja koko viikonloppu. Tuli ihan hyvännäköisiä kuvia ,Aamuvarhaisella laittauduin ja meikkasin, nyt näpyttelen tietsikkaa. Minulla on tummansininen mekkoja mustat korkkarit,laitan hiukan lisää huulipunaa ja pelehdin peilin edessä.

Voi että tuntuu ihanalle ,kuvittelen olevani nainen -oikea nainen ja nautin tästä ihanasta tunteesta.. Mikä siinä viehettää,on olo ihana, kun, kun laittaa sukkanauhasukat,ei, stay-upit, siis, vaikka ,amarit, 15 den.

Kaarituetut rintsikat,stringit tunne, pyllyvako ,olla se, se,tyttö,aivan ihana olo. Olen minäkin ollut ulkona,täällä maalla,aivan great! Ilta täynnä nautintoa ja intohimoakin, minun on hyvä olla juuri nyt. Valkoinen paitis musta hame mustat sukkikset ja mustat kiiltävät korkkarit. Meikattuna laitettuna ja tyylikkäänä. Saan olla juuri se mikä haluan olla ,juuri nyt ja tässä tänä iltana. Saan olla nainen hyvännäköinen ja tyylikäs, nautin siitä täysin siemauksin.

Astelen lantio viehkosti keinahdellen eteisen peilin äärelle, näytän naiselliselta nätiltä ja edustavaltakin. Ihanaa olen nainen -nainen nimeltä Eija ,tällainen oma itseni se joka oikeasti haluan olla juuri nyt.

Katselen peilikuvaani ja näen oman itseni ,näytän naiselliselta ehkä hyvännäköiseltäkin. Nautin kokemastani ja naisellisuudestani ,minun on hyvä olla juuri nyt sellaisena kun haluan olla. Menen keittiöön ja ihailen kuutamoa, ajattelin käväistä ehkä ulkona. Tämä on juuri sitä mistä minunlaiseni ihminen nauttii,kun saa olla välillä se mikä on oikeasti.

Terveisiä kaikille samoin tunteville ja samoin ajatteleville ,nautitaan naiseudesta naisena olemisesta ja ollaan tyylikkäitä naisellisia ja pidetään hauskaa ja nautitaan. Sunnuntai iltapäivä 9s lokakuu ,tuntuu hyvälle ja kivalle. Ihana fiilis ja niin mahtava hyvänolon tunne. Valkoinen olkainmekko valkoiset sukkikset ja korkkarit,valkoinen pikkutakki vielä yllä ja vaalean ruskea peruukki.

Hiukseni ylettyy harteilleni ja ihana meikki kasvoilla. Katselen itseni peilikuvaa eteisen peilistä, nautin tästä tunteesta ja fiiliksestä. On pian taas maanantai, mutta nyt nautitaan ja ollaan naisellisena ja kauniina. Alan odottelemaan ensiviikonloppua, ja nautin vielä tästä hetkestä. Eikö se rasita kun pelkää maanantai-aamua ja pitää olla taas mies. Minä taas vaatisin lisää tarkkuutta noihin Eijan juttuihin, kiinnostaisi tietää esim. Entäs onko tuo K-kirjain matkittu juttu, vai onko sille olemassa ihan loppuosakin..?

Itsellä kun oli aina lapsena leikkiessä myös ne keksityt sukunimetkin ja joillakin useampi etunimikin. Meikkauksesta voisi myös laittaa tarkempia yksityiskohtia esim. Yhden asian olet Eija unohtanut mainita kokonaan, nimittäin käytätkö mitään tuoksua viettäessäsi aikaa naisena..?

Saattaisi avata uusia ulottuvuuksia. Tai jos lähtisit ulos oikein kunnolla naisena, niin minkä tuoksun valitsisit, oletko edes ajatellut asiaa? Yksin ollessa ja vaatteita kokeillessa sitä ei ehkä tule ajatelleeksi, mutta kotoa poistuessa se on yksi olennainen osa. Niinpä, Eija on tätä suurta transvestiittien joukkoa joka ei uskalla kotoa ulos.

Eija on sentään uskaltautunut aamuvarhaisella postilaatikolle kun on varma ettei kukaan ole näkemässä. Monella tilanne jääkin tälle tasolle ja suurin uskallus on kirjoittaa haaveistaan anonyyminä tänne.

Pieni osa niistä suomalaisista yli 50 transvestiittimiehestä uskaltaa repäistä ja lähteä naiseksi laittautuneena edes toisten samanlaisten joukkoon ja vielä pienempi osa liikkuu julkisuudessa. Valitettavasti tuo salailu on usein niinkin tiukkaa ettei edes vaimo tiedä miehensä tyttöilystä ja kun se paljastuu, edessä on pahimmillaan avioero.

Oi jospa noista transvestiittimiehestä vaikkapa kymmenen prosenttia osallistuisi ihan tavalliseen elämänmenoon tyttönä, niin tätä salaperäisyyden verhoa ei tarvittaisi.

Kyllähän julkisuus lisääntyy, mutta kovin hitaasti. Ulkoilijoiden määrä lienee parissa sadassa. Hauholla oli viime viikonloppuna 65 illallisvierasta, mikä on uusi DreamwearClubin osallistujaennätys.

Saa nähdä, näemmekö TransHelsingissä uusia kasvoja transvestiittien joukossa. Katsoin tuota kirjoituksen kellonaikaa. Olisit odottanut muutaman tunnin niin se tyttöily olisi ollut ehkä vielä kivempaa päivänvalossa. Hame ja paitapusero, peruukki ja poplari päälle ja uskaltaudun ulos. Olin juuri ulkona ja oloni on mitä rentoutunein. Pelkkä pukeutuminen alus setteihin on tosi kiihottavaa.

Kaverit vierellä ja ne ei tiedä mitään harrastuksestani. Ihanaa, että vihdoinkin tämä yksi ehdottomasti parhaimpiin lukeutuva kappale sai oikein virallisen visuaalisen muodon. Toissa päivänä törmäsin tähän helmeen. Huomasin sen toki jo tuossa aamulla, mutta laitan sen nyt vasta näin illalla, koska muutaman tunnin kuluttua on aika käydä nukkumaan ja toivoisin niin että hän tulisi uniini.. Minulle on aina ollut olemassa vain yksi Jennifer, hän. Jotain hyvän mielen tuovaa tännekin, vai kuinka..?

A big smile from her. And one more thing, maybe we can do it together all night long Minäkin harrastan tyttöilyä ja vaimoni kannustaa minua innokkaasti pilke silmäkulmassa. Minä pidän sanasta "tyttöily". Se kuvaa mielestäni parhaiten tätä harrastustani.

En ole vielä käynyt ulkona mutta tarkoitus on ihan lähiaikoina toteuttaa sekin ajatus. Olen pitkä mutta muuten hoikkarakenteinen. Minusta on tärkeää meikata ja pukeutua hyvällä maulla ja tyylikkäästi! En välitä vaikken menekään "läpi" naisena.

Minä olen tyttöilevä poika, you see. Nyt kiinnostaisi kysyä teiltä muilta, miten ihmiset ovat suhtautuneet teihin kun huomaavat että olette tyttöilemässä? Minkälainen on ollut palaute? Onko vihelletty perään, nyrpistetty nenää, osoitettu sormella vai tuliko snagarin jonossa turpaan?

Itse olen lähdössä yöelämään kera pitkien saapikkaiden, minimekon ja blondiperuukin. Ainakin tuollaisessa asussa saa känniset innostumaan. Lievemmässä tapauksessa saat kuulla vain transuttelua, pahemmassa sinut hakataan sairaalakuntoon. Sitä saa mitä tilaa. Olen kuljeskellut tyttönä kolmisensataa kertaa ja kaksi kertaa olen kuullut sanan transu, aikana, jolloin käytin vielä peruukkia.

Siistit hiukset ja meikki, polvipituinen hame ja muut tykötarpeet mallia citynainen suojaavat turhilta skismoilta. Kotiin voi palata ennen keskiyötä ja snagari ei tulisi mieleenkään. Kukapa sinne lähtisi vaikeuksia hakemaan, jos voi nauttia riemurinnoin. No kysynpä vielä, kummalla on negatiivisemmat asenteet, miehillä vai naisilla tässä suhteessa? Voin kuvitella että joku känninen mies tulee iskemään ja huomatessaan että en olekaan kokonaan tyttö, alkaa rettelöimään.

Puuttuuko suomalaisilta kyky ja halu ymmärtää asian showpuoli ja iloittelu? Ei kai drag-artistien kimppuun sentään ole käyty? Olemmeko me liian tosikkoja ja kännissä kännisiä tosikkoja? Miten muissa maissa, esim ruotsi ja iso. Luulisi että siellä olisi totuttu jo erilaisiin ilmiöihin.

Toisin kuin savon sydämessä. Sattui sopivasti niin, että Jutta oli sinä päivänä myöhäisemmässä vuorossa, joten sain sovittua, että Satu pääsisi lähtemään jo vähän aikaisemmin ja minä vastaisin miesten puolesta. Viimeiset puoli tuntia olimme kaupassa Jutan kanssa kahdestaan. Kun olin laittanut oven lukkoon, odotin toimistossa raivosta kihisten, että Jutta toisi päivän kassan laskettavaksi.

Neiti suvaitsikin saapua ylhäisen näköisenä ja sanaakaan sanomatta iski kassaboksin pöydälleni. Hän kääntyi lähteäkseen, mutta pysähtyi, kun sanoin: Jutta viskasi olkalaukkunsa pöydälle ja sähähti: Tarkistin kaikki kaapit, hyllyt, samoin vilkaisin naistenvessan puolelle.

Roskiksessa oli naisten pikkupöksyt ja rintsikat, mutta jo käytetyt. Menin takaisin konttorin puolelle. Istuin tuolille ja Jutta sanoi: Kai mä voin mennä? Ne on sulla nyt päällä. Se repliikki tuntui vihdoinkin tepsivän. Säikähtäneen näköisenä Jutta katsoi minua eikä keksinyt heti mitään sanottavaa. Sitten hän yritti palata vanhaan vittuilutyyliinsä ja sanoi paksulla äänellä: Jos ne on varastetut, niin sä et joudu poliisin puheille, vaan asia hoidetaan talon sisällä.

Puheen sävy sai minut kerta kaikkiaan näkemään punaista. En ole vielä tyytyväinen. Sä saatanan narttu otat nyt vaatteet pois tai mä soitan poliisille! Sen verran Jutta säikähti, että alkoi availla puseronsa nappeja hitaasti. Ilme oli kuitenkin uhmakas.

Kas, Gossardin mustat liivithän ne siellä! Ensi kertaa huomasin, että Jutan kuppikoko oli aika iso hänen ikäiselleen. Rintaliivit näyttivät tosi upeilta hänen rinnoillaan — ja päinvastoin. Liivit työnsivät rinnat kuin tarjottimelle. Jutta otti sandaalit jalastaan ja avasi hameen vetoketjua jo vähän epävarmemman näköisenä.

En antanut yhtään armoa, vaan totesin tylysti: Hame valahti lattialle ja hän astui siitä ulos. Jutan ärsyttävä käytös oli vaikuttanut minuun koko kesän ajan niin, etten tullut nähneeksi häntä tässä valossa. Jutta oli harvinaisen kauniilla vartalolla varustettu tyttö.

Aavistuksen omainen rehevyys vain korosti sen naisellisuutta. Minun oli nielaistava ja kerättävä vakuuttavuutta ääneeni, kun sanoin: Suuttumus oli kylläkin enää vain kurkunpäässäni, mutta halu saada alusvaatteet hänen päältään oli sitäkin aidompi! Ja täytyy tunnustaa, että nautin saadessani hieman nöyryyttää Neiti Nenäkästä…. Jutta vaikutti yllättävän nöyrältä. Hän kääntyi kuuliaisesti, ja aloin hieman vapisevilla käsillä avata hänen — tai siis firman — rintaliivien hakasia.

Väkisinkin sormeni koskettivat hänen selkäänsä. Iho tuntui sileältä ja lämpimältä. Jutta totteli koneellisesti ja kääntyi minuun päin, mutta laittoi vaistomaisesti kädet rintojensa eteen. Hengitykseni tiheni jo pelkästä ajatuksesta, että seuraavaksi riisuisin hänen pikkupöksynsä!

Kävin kyykkyyn ja aloin vetää pikkupöksyjä alas. Silmäni olivat aivan Jutan pillun tasolla ja näköala oli mitä mainioin. Pöksyjen alta paljastui joku aika sitten paljaaksi ajeltu pillu, jossa kuitenkin nyt oli muutaman millin sänki. Oikein soma nuoren tytön pillu. Mieleni olisi tehnyt painaa huulet tuolle häpykummulle, mutta hillitsin itseni. Vedin pöksyt nilkkoihin ja Jutta astui pöksyistä. Hän oli alasti edessäni…. Sen sä saat nyt ja sitten asia on pois päiväjärjestyksestä, onko selvä?

Jutta katsoi lattiaan ja vain nyökkäsi. Nousin, istahdin keskelle konttorin sohvaa ja sanoin: Nyt oli herkullisen näköinen teiniperse hollilla, ja ilman sen kummempia puheita aloin läiskiä pakaroita avokämmenellä. Löin aluksi vähän varovaisesti, mutta jostain syystä halusin läpsiä yhä kovemmin. Jutan pienessä voihkimisessa oli jotain todella kiihottavaa! Halusin hänen voihkivan yhä kovemmin… Läiskin reilusti.

Peppu alkoi punottaa kunnolla ja ihana polte kuumensi myös omaa kämmentäni. Kullini seisoi kuin rautakanki ja paloin halusta saada sen ulos tukalista housuista. Olin jo hengästynyt, kun pidin taukoa läpsimisessä. Jutta tuntui sivelyn vaikutuksesta ikään kuin nytkähtelevän. Oliko se kipua vai nautintoa? Sivelin pakaroiden pintaa mahdollisimman hellästi. Jutan peppu tuntui liikkuvan sormieni alla.

Sitten haistoin pillun tuoksun ilmassa, kiihottuneen naisen tuoksun! Siirsin sormeni hänen pakaroidensa väliin ja herrajumala! Jutan pillu oli aivan märkä. Se tuntui suorastaan vaahtoavan sormieni alla.

NAISET ETSIVÄT MIEHIÄ HOMOSEKSUAALISEEN TANTRA HIERONTA TAMPERE

Eroticos porno videos putas follando películas porno de porno mature videos teens chicas porno maduras sexo gratis porno cocina pornotube vídeos porno videos gratis doble penetracion maduras swinger sex free videos videos lesbicos videos sexo hardporn cachondas rubias 19 desvirgacion anal español gratis sexo porn videos porno asiático videos videos pono gratis porno ver vidios de lesbianas porno de porno viejas gratis buen porno joven porn en fiestas sexo gratis videos porno gratis videos porno gratis sexso gratis eroticos de sexo sexotube videos de porno madura tias buenas porno maduras putitas jovenes seso gratis en hd follando de maduras porn tube porn videos porno en español mom and son xxx japonesas videos pornod porno amateur dibujos manga follar follando en español gratis maduritas videos lesvianas putas x videos calientes viejasfollando negra culona porno gey gratis cosplay babes porno madre porno.

con asiaticas cachondas follando sexo porno gratis paris hilton porn chochos porno gold camaras porno gratis video porno videos pornos gratis lesvianas viejas cumloader español videos porno lisa ann porn tube hannah montada tetona masturbandose nekane actriz porno maduras gratis lesbicos peliculas porno con tetas travestis en español tetonas follando con enanos follando porno amater español de gordas ver videos porno gratis vídeos de lesbianas calientes ver vídeos de lesbianas vidios porno madre hija putas buenas videos sadomaso porno de porno madre hija follando masage rooms videos de tios videos muy putas viejas cachondas películas porno violacion lisa ann morenas maduras sado videos maduras gratis hd porn porno maduras.

con mujeres folando videos xxx porno abuelas follando gratis vídeos porno chica cachonda sexo ancianas putas sexo amateur chicas des nudas follando con camara oculta xxx gratuitos alexia texas desnudos porno sexy nekane sweet porno español mujer cachonda pajas porno españolas videos xxx películas porno pono duro xxx videos porno gratis pollas porno masturbacion femenina porno de porno en vivo video porno madura española videos de culonas mamadas jovenes videos xxgratis vidios porno gratis en tetas muy xorras culos sexo tori black videos porno folladas video porno despedidas de sexo anal brutal porn videos porno mamadas porno de lesvianas porno gratis lesbico gratis abuelas haciendo pajas sexo xxx castellano sexo mujeres pilladas por culo videos gratis descargar videos cunnilingus porn vintage bbw videos de porno con las mejores paginas porno videos porno guey sexoporno vídeos porno madre folla a joven despedidas de solteras follando en publico porno de cumlouder mujeresmasturbandose videos porno porno twink sexo hardcore porno.

con porn videos maduritas folladoras hombres videos follar anime porn tube ver pelis porno videos hentai hardcore porno. cumlouder maduritas.

Nahka fetissi gossard rintaliivit gay