Pettämissivusto sain nuorta kalua homoseksuaaliseen

Puuroa jopa hillolla ja mehua aamiaiseksi. Mikähän mahtaa olla illallinen?! Mitä jos kokeilisit vetää muna-aamiaisen, kahvin kermalla tai edes täysmaidolla? Hedelmät ja varsinkin mehu on ihan turhia fruktoosipommeja. Heilauttavat sokerit ja sitten insuliinit pilviin ja rasvaa kertyy kroppaan! Yhtään en ole kauhistellut sun rakastajia ja pettämiskuvioita, mutta sun syömiset on kertakaikkiaan pielessä. Olen järkyttynyt ja paheksun! Noh, sukelletaanpa tähänkin hieman yksityiskohtaisemmin sisälle.

Mehua tosiaan se 1 dl, hilloa 1 rkl ja sitäkin vain, jos marjat ovat loppu. Olen tietoinen proteiinirikkaan aamiaisen tärkeydestä, mutta munat ei uppoa! Otan siis tietoisen riskin, uhmaan kuolemaa ja syön ruispuuroa!

Ja - anteeksi vaan nyt kielenkäyttö - mutta paskan marjat että hedelmät ovat turhia. Päärynästä saa kuituja, ja hedelmäsokeri ei ole pienissä annoksissa mitenkään haitallista. Nämä hedelmäthän välipalana pitävät juuri sen verensokerin tasaisena, ettei tule turhia heittoja. Jaa - se illallinen? Hiilaripommina ehkä desi valmista kokojyväriisiä tai -pastaa pari kertaa viikossa. Viikonloppuisin sitten saatetaankin tilata pizza - vau mitä kapinointia!

Siis miten te säilytte hengissä, kun syötte noin vähän?!? Hehheh, tunnen itseni suursyömäriksi.. Musta olisi hauskaa saada lukea näitten "herranjumalamillaistamenoasunpäiväton, ja vieläepäterveellistäkin"- ihmisten vastaava kertomus omista päivistään.

Mulla on myös omat rutiinit, mutta ei niitä ole kiveen hakattu. Kaksi lasta, kaksi koiraa ja mies ja niiden omat kuviot pitää huolen siitä ettei nyt ihan olla urauduttu. Ja mäkin muuten nautin viinistä silloin tällöin ja muutamasta tupakasta päivän aikana.

Että muitakin vaarallisesti eläviä on: Joo, mäkin voisin surruuttaa joka aamu supersmoothien nokkosista ja Antarktiksella jalostetuista supersiemenistä, lankuttaa sen jälkeen kolme tuntia, syödä vain mitätahansa-tonta luomuruokaa ja leipoa raakakakkuja koko kylän tarpeiksi samalla kun järjestelen tulppaaneja Aallon retrodesign-maljakkoon ja hoidan perulaista ottolastani, jolle opetin mandariinikiinan ja braille-aakkoset jo kaksivuotiaana, vain lähteäkseni vapaaehtoistyöhön lähimmälle kuntosalillekampaamaan asunnottomien hiuksia ja kylvettämään kirppuisia kulkukoiria samalla kun vedän päivän toiset viparitreenit.

Mutkun istun mieluummin soffalla kutomassa netflixaillen ja vedän lasin pari hyvää viiniä siinä sivussa. Lauantai-illan pitkällä illallisella hyvässä ravintolassa maistuvan ruoan ja viinin äärellä on vaikea kuvitella rasittavampaa seuraa kuin suoraan lankkuasennosta pöytään ampaissut wellness-fundalisti, joka nokkospirtelö suupielistä roiskuen tuputtaa omaa usein täysin kieroutunutta uskonlahkoaan. Anteeksi nyt vaan mutta melkein tuli paska fiilis näistä kaikenmaailman kommenteista: D Jumaleischön siis eikö se nyt ole jokaisen ihmisen oma juttu miten päivänsä viettää.

Ei sitä tarvitse olla omaa harrastusta jokaiselle iltapäivällä ja jos haluaa niin ei se kenenkään muun ongelma ole jos syön hilloa aamuste ja juot viiniä illalla. Sulla melkein on jopa terveellisempi elämä kun mulla haha.

Tänäänkin tuli syötyä lounaaksi Fish'n chipsit: Nyt kun on haukuttu ihmissuhdekuviot, ruokavalio ja elintavat niin mites seuraavaksi vaikka parit asukuvat? D Kyllä joku ehti jo käydä haukkumassa mun uuden profiilikuvankin, sieltä se löytyy kommentti yhäkin! Ihan tavalliselta elämältä tuo minusta vaikuttaa, ei siltä että joka päivä yrität paeta elämääsi viinin ja Netflixin avulla.

Sukelletaan olennaisuuksissa vielä toiselle tasolle: D Täällä kerrostaloasuja haaveilee pihakanalasta, kunhan saadaan säästettyä tarpeeksi samaan ratkaisuun eli omakotitaloon jostain syrjemmästä. Jotkut tykkää vihersupersmoothiesta, mä unelmoin vastamunitusta, oman kanan munasta tehdystä munakkaasta! Meillä on neljä kanaa ja kukko, ja asunnoksi on pykätty itse talviasuttava kanakoppi - netistä löytää ohjeet rakentamiseen. Kukosta kannattaa keskustella ennen hankkimista naapureiden kanssa, kaikki eivät arvosta "kukonlaulun aikaan" heräämistä.

Meidän 4 maatiaiskanaa munivat appivanhempienkin munatarpeiksi ja munivat kesäisin n. Jep, ei ne lemmikkejäkään ole. Vapaana voi pihalla pitää päivisin, me ei olla edes sulkia lyhennetty - ei ne mihinkään lennä jos eivät koe olevansa uhattuina. Ja lähes kaikki ruuantähteetkin syövät, ovat todellinen elävä komposti! Luomumpaa munakasta on vaikeaa löytää! En taida tuntea muita kanaomistajia, joten kysymykset ei loppuneet vielä: D Mitä tapahtuu kanoille, kun ne eivät enää muni, lähtevätkö viettämään eläkettä jonnekin vai laitetaanko ne lihoiksi?

Itselleni kanan tappaminen ei olisi mitenkään ylitsepääsemätöntä, ja pakkohan siihen on varautua, jos eläin vaikka sairastuu tai loukkaantuu.

Oletteko koskaan kasvattaneet kanoja omista tipuista vai ostetteko uuden kanaerän jostain muualta? Me ostetaan aina uusi erä nuoria kanoja alkavat munia muutaman viikon jälkeen hankinnasta, en kuolemaksenikaan muista minkä ikäisiä silloin ovat, mutta eiköhän sekin googlettamalla selviä , nuo maatiaiskanat eivät ole hirveän hautomisinnokkaita, eikä jakseta alkaa minkään lämpölampun alla itse hautomaan.

Mulla ois ihanalle naiselle kysymys: Mitä pettämissivustoja itse käytät ja mitkä koet parhaiksi? Kovasti houkuttaa salasuhde vanhemman miehen kanssa mutta ei huvittaisi maksaa seksistä.. Siellä taitaa porukkaa eniten kuitenkin liikkua. Tätä on kysytty ennenkin, ja olen ennenkin jättänyt vastaamatta; kuulostaa ehkä hieman kaksinaismoralistiselta, mutta en halua mainostaa mitään erityistä pettäjäsivustoa, sillä en halua rohkaista ihmisiä pettämään Ja luulit etta taa aihe olis ollut tylsa postaus!!!!!!!

Naureskelin noita kommentteja viinin juonnista ja tupkoimisesta. Muuten olisin ihan rikki pe ja sitten menis vloppu paskaks. Ja muuten nain nelikymppsena syo ihan samat kun sina. Ei me olla kuihtumassa pois ja sitten saa luvalla syoda pizzan la iltana. Joo, ei "tässä iässä" enää jaksa riehua arki-iltaisin, ne vähintään kahdeksan tunnin yöunetkin kun tarvii kun muuten lapset alkaa kadulla itkeä nähdessään tädin silmäpussit.

Viikonloppuisin sitten ihme kyllä riittää viidenkin tunnin yöunet, kiitos sen, ettei mitään väliä moneltako menee nukkumaan, niin herää kyllä tikkana seuraavana aamuna viimeistään kahdeksalta vaikka olisi ollut viihteelläkin, huom. Mua kiinnostaisi kuulla, että miten kukaan voi viettää työpäiviänsä tehden noin suuressa määrin kaikkea muuta kuin töitä?

Kun alkoi kiinnostaa ihan sillä, että osaisin arvioida, missä kohtaa tämä oma ammatinvalinta meni näin pahasti mönkään. Itsellä siis kun nuo kahvitauotkin tulee usein vietettyä sen kahvikupin kanssa hommia jatkaen - ei puhettakaan, että olisi aikaa blogaamiseen saati sitten tunteja kestäviin tapaamisiin rakastajien kanssa!

Rakastajien tapaamisiin otetaan toki niitä lakisääteisiä vapaapäiviä, en mä nyt sentään työajalla humputtele ;. Tämän päivän postauksen synnytin vartissa, joista 10 minuuttia meni työajan yli.

Päivän mittaan on aikaa ajatella ja jäsennellä, ja itse kirjoittaminen onkin sitten äkkirykäisy. Mitä tulee työtahtiin - olen jo aikoja sitten hyväksynyt sen, että kukaan työntekijä ei ole firmalleen korvaamaton. En sanoisi, että teen hommat puolihuolimattomasti, mutta en koko ajan paahdakaan veren maku suussa, mikäli vähemmälläkin pääsee. En ole siis semmoinen puurtaja, joka stressaa jatkuvasti tekemättömistä hommista, ja osaa rentoutua vasta, kun työpöytä on tyhjä.

Onhan se päivä vielä huomennakin, tiemmä. Sopivalla aikatauluttamisella ja tehokkaalla työskentelyllä samoihin hommiin menee sen verran vähemmän aikaa, että joskus jää luppoaikaakin. Maksimikapasiteetillä en tee töitä oikeastaan koskaan, vain silloin kun siihen on oikeasti tarvetta so. Joo, se kuolema voi tulla myös huomenna jos jää rekan alle. Mieluummin elän täyden ja lyhyemmän elämän, kuin askeettisen ja pitkän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Valitsen randomisti maanantain — ihan minkä tahansa maanantain. Ehostus samalla äänikirjaa kuunnellen. Viestittelen rakastajan kanssa jos siihen on aikaa. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Tartuin heti kaikkein oleellisimpaan asiaan, että koira on, mutta mieskö hoitaa sen lenkityksen täysin, vai vilistääkö se kylillä vapaana?

Nainen, tee jotakin elämällesi! Tuo kuulostaa ihan pystyynkuolleelta elämältä. Otahan ryhtiliike elämässäsi ettei elämä valu läpi sormien!!! As long as you are happy! Piti siis olla lasillinen tai pari: Sä puit aika tarkasti sanoiksi sen, mitä itse halusin kirjoittaa, joten tyydyn komppaamaan!

DD Hahahahaha, Punaviinilasi päivässä on terveellistä! D Siitä vaan, ihan mielelläni mä näihin vastailen! D  Noh, sukelletaanpa tähänkin hieman yksityiskohtaisemmin sisälle. Yes, I'm living on the edge: D  Sinä päivänä, kun lopetan tupakoinnin ja viinin, minut saa haudata. Kysypä tuo uudestaan, kun olet plus toimistotyöläinen, joka ei juuri liikuntaa harrasta: Mutta kyllä minäkin järkytyin tuosta röökin määrästä vaikka luulin että itse poltan paljon! Haha - mä poltan ns.

Ihan olennaistahan tämä on omien kanojen munista haaveilevalle! Kuinka kauan olet polttanut ja miten monta poltat päivässä? Niin sanotut kovat rasvat, joita on maidossakin, ovat huonomaineisia. Ne eivät kuitenkaan kaikki ole epäterveellisiä, huonoimpia ovat teollisissa prosesseissa muuttuneet rasvat. Lisäksi, mitä enemmän luonnontuotetta käsitellään, sitä epäterveellisemmäksi se yleensä muuttuu. Sanotaan, että rasvaton maito on kaikkein epäterveellisintä maitoa, joka aiheuttaa mm.

Kuluttajat ovatkin heränneet maidon käsittelyn ongelmiin. Kysyntä on saanut aikaan sen, että kauppoihin on ilmestynyt vähemmän käsiteltyä "vanhan ajan maitoa". Eräänä iltana käväistessäni tuttujeni maitotilalla sain taas mukaani pullon maitoa.

Sain kuulla, että illalla tai yöllä lypsetty maito unettaa, koska siinä on melatoniinia. Lehmä nukuttaa vasikan maidollaan. Hyvä muuten, että sanoivat asiasta, olisin muuten ottanut huikan lähtiessäni ja alkanut kenties nuokkua ratissa. Unimaito sai minut ajattelemaan sitä, miten paljon luonnontuotteilla on erilaisia vaikutuksia, jotka voivat olla hyödyksi. Ja miten totaalisesti monet niistä ovat unohtuneet.

Olen testannut unimaitoa kolmena iltana. Pakko myöntää, etten ole kovin selvästi havainnut vaikutusta. Iltaisin on väsyttänyt joka tapauksessa. Ehkä pientä raukeutta ja rauhoittumista on ollut huomattavissa. Kuulemma on yksilöllistä, miten paljon yömaito unettaa. Muistan nähneeni kaupassa yöllä lypsettyä maitoa, tosin se luultavasti oli käsiteltyä versiota. Kosmetiikka , Ruoka , Turvallinen kuluttaminen.

Eksyttiin matkalla kotikirpparille tänään, mutta perillä oli sen arvoista. Mukaan tarttui muun muassa pari Suomen Kuvalehteä luvun loppupuolelta. Niiden yksinkertaisen aistikas seepiansävyinen grafiikka vetoaa, mutta hauskinta sisältöä ovat mainokset. Niiden kuvista ja teksteistä saa huomata aikojen todella muuttuneen.

Toisaalta niistä näkee, miten vähän ajat ovat muuttuneet. Mainosten viesti ja perussisältö ovat ennallaan. Keinot ihmisiin vaikuttamiseen ovat samat, vaikka ilmaisutapa on eri.

Mainokset vetosivat ennen, kuten nykyäänkin, ihmisten tarpeeseen olla kauniita, suosittuja, moderneja, vastakkaiseen sukupuoleen vetoavia, menevää ja trendikästä elämää viettäviä, sopivan painoisia, terveitä.

Toki myös käytännöllisyys ja toimivuus olivat ja ovat edelleen päähoukuttimena osassa mainoksista. Mistäköhän johtuu, että mainosten absurdit väitteet on paljon helpompi bongata vanhoista julkaisuista? Lienee kyse siitä, että niiden ulkomuoto ei enää vetoa meihin, joten näemme niiden läpi.

Osaamme myös kuvitella, että teknologia tuskin oli 80 vuotta sitten niin kehittynyttä, että kaikki väitteet voisivat olla tosia. Nyt elämme kuitenkin nykyaikaa , ja kaikki on edistynyttä. Mutta kun niin elettiin silloinkin. Uskokoon, ken tahtoo Uskotko, että mies voi vallata naisen sydämen suklaalla?

No, ehkä ainakin väliaikaisesti. Oliko De Sotossa suurenmoisin kiihtyväisyys autoilun historiassa? Tekikö Vaasan leipä naisista solakoita? Saiko Firestonen renkailla eniten matkaa markalla? Oliko Facil-tabletti varma, halpa ja - sitä ei voi tarpeeksi usein sanoa - ehdottomasti vaaraton laihdutuskeino?

Suojeliko Ilona-kauneussaippua arkaa hipiää ja paransi sitä? Paransiko Eta-hermovaha hammas- ja hermosäryn? Poistiko Taky-voide viidessä minuutissa liikanaisen hiuskasvun? Sinisterministeriä eivät lakkaa ihmetyttämästä nykymainostenkin usein uskomattomat lupaukset. Voide, jolla pysyy ikuisesti nuoren näköisenä?

Jogurtti, joka parantaa vatsavaivat? Ripsiväri, joka saa aikaan tekoripset? Deodorantti, jolla saa naisia? Eniten kuitenkin hämmästyttää, että usein ostamme väitteet - ja tuotteen. Ja vaikka tuote sattuisi lunastamaan lupaukset, joutuu välillä kysymään, onko se turvallinen. Huvittaa, miten teatterin aitio luvun lopun mainoksissa selvästi oli the place to be, paikka missä rikkaat, coolit ja kauniit hengailivat.

Hyvästä parranajosta oli siis hyötyä teatterissa. Nykykuvastoa olisi joku kuuma klubi. Ystävälläni oli idea koristella pihansa omenapuu lyhdyillä. Se oli tietty loistava syy pitää kesän viimeiset grillibileet. Lyhdyt on tehty kustannustehokkaasti pilttipurkeista ja rautalangasta. Amerikkalainen pettämissivusto on laskeutunut Suomeen luvattoman Ilkka Kanervan kuvan ja kohun saattelemana. Luin sivuston perustajan Noel Bidermanin viisauksia seuraavasta artikkelista: Jos liitto on kylmennyt, on parempi pettää kuin erota, lastenkin vuoksi.

Biderman väittää pelastavansa avioliittoja palvelullaan. Huonokin avioliitto on pelastamisen arvoinen, jos ottaa huomioon, miten huonosti erolapset voivat. Naiset puolestaan kertovat, ettei mies avaudu edes terapiassa. Salasuhteet pelastavat paljon useampia suhteita kuin avioliittoterapeutit.

Puhe on peräisin kirjaimellisesti syvältä ja täyttä jaskaa, äärimmäisen räikeää valhetta. Yksi piirre, mikä yhdistää kaikkea tällaista sanomaa on se, että sen tarkoitus on ihmisten elämän tuhoaminen. Hän on teidän isänne, ja hänen halunsa te tahdotte tyydyttää. Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.

Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän. Miehen argumentointi on aivan uskomattoman kieroutunutta. Pettäjä tekeekin hyvän teon, palveluksen puolisolleen ja perheelleen? Kuka tähän voi uskoa? Tietenkin se, joka haluaa uskoa sen. Jos tahtoo tehdä väärin, on altis ottamaan vastaan minkä tahansa syyn tai synninpäästön teolleen.

Onneksi Iltalehdellä oli sen verran järkeä tällä kertaa, että ottivat samaan artikkeliin tolkullisen psykoterapeutin vasta-argumentit. Heli Vaaranen toteaa mm. Syrjähypyn sijaan avioliittoa kannattaa lähteä pelastamaan pariterapiassa. Älä tee kuten teen, vaan kuten sanon Luettuani uutisen aloin kohta miettiä, mahtaako Biderman itsekään uskoa markkinoimaansa aatteeseen.

Pieni tutkiminen osoitti, että epäilyyn on todellakin syytä. Mies väittää olevansa onnellisesti naimisissa. Hän sanoo myös, että olisi ihan hajalla, jos hänen vaimonsa pettäisi häntä. Pettämisguru onkin uskollinen puoliso! Ilmeisesti ihmisten himolla rikastuu hyvinkin tehokkaasti. Sivumennen sanoen en kyllä usko, että hänen yksityinenkään maailmansa parisuhteineen voi pysyä terveenä. Avioliittoja ja elämiä tuhoavan käyttäytymisen voimakkaalla promotoinnilla on pakko olla kova hinta.

Eivät kai suomalaiset lähde moiseen mukaan sankoin joukoin? Eikö tämä ole vain marginaalinen ilmiö? Ulkomailla sivusto on kuitenkin ollut erittäin suosittu. Tässä lienee kyse taas yhdestä arvomuutoksesta yhteiskunnassa. Edellä linkatussa uusiseelantilaisen lehden uutisessa eräs "asiantuntija" julistaakin jo, että perinteinen monogamia on myytti.

Prosessihan menee niin, että ennen vääränä pidetty käyttäytyminen nostaa pikkuhiljaa julkisesti päätään. Ensin sitä vastustetaan, mutta vähän ajan kuluttua koko juttua pidetään laajalti normaalina. Näinhän on käynyt länsimaissa jo esim. Kristillistä arvopohjaa romutetaan ja samalla ihmisten elämä menee enemmän ja enemmän hajalle. Onko tämän kehityksen pysäyttäminen mahdollista?

Raamattu ja pettäminen Blogin lukijoille lienee selvää, mikä on Raamatun kanta pettämiseen. Itse asiassa olen nähnyt yrityksiä riisua kuudetta käskyä lähes kaikesta muusta sen moraalisesta sisällöstä, mutta ei siitä, että se kieltää uskottomuuden. Ehkä sekin päivä tosin vielä koittaa, ja joku tulkitsee Raamatun kieltävän vain sellaisen uskottomuuden, joka liittyy epäjumalanpalvontaan.

Heitetään hänelle vastapalloon vielä seuraava raamatullinen argumentti. Raamattuhan ei tunnetusti millään lailla promotoi avioeroa. Ainoa yksittäinen syy, jonka Jeesus mainitsee avioeron ottamiseen on kuitenkin pettäminen. On siis mahdotonta, että pettäminen voisi olla avioliitolle hyväksi tai sille pelastukseksi. Selvästi se on avioliittoon täysin kuulumaton teko! En myöskään usko, että pettämisen takia on pakko erota, vaan avioliiton eheyttäminen tämänkin tragedian jälkeen on hyvin mahdollista, jos pettäjä katuu tosissaan.

Pettäminen , Raamattu , Seksi , Yhteiskuntakritiikki. Hyvää ei saa ilmaiseksi. Tieto, joka tulee ilmaiseksi, on roskaa ja tuhoaa sinut. Siskoni kuuli tämän loistavan viisauden aikoinaan opettajaltaan. Jatkakoon se viime kirjoituksen teemaa, joka kumpusi psalmista 1. On siis kahdenlaisia neuvoja, joiden mukaan voimme elää, maailmasta tulevia ja Jumalalta tulevia.

Se, kumpia kuuntelemme, määrittää, mitä elämästämme tulee. Huonot neuvot tulevat ilmaiseksi! Näkemättä mitään vaivaa saamme suoraan silmillemme suunnattoman määrän "tietoa" ja elämänmalleja. Media ja ihmisten elämäntapa ovat jatkuvasti ympärillämme ja tarjoavat omaa sisältöään.

Tämä ilmainen tieto on kuitenkin juuri niitä jumalattomien neuvoja, joista psalmi 1 varoittaa. Jotta saisimme oikeaa tietoa, meidän täytyy nähdä vaivaa! Psalmissa 1 puhutaan Herran opetukset tutkimisesta. Onko kukaan kuullut tutkimisesta, joka tapahtuu ilman minkäänlaista panostusta? Jotta saisimme niitä oikeita neuvoja, jotka vievät meitä kohti hyvää tulevaisuutta, meidän on käärittävä hihat ja ryhdyttävä hommiin!

Luettava Raamattua, käytävä seurakunnassa, kuunneltava opetusta, luettava hyviä kirjoja, juteltava toistemme kanssa uskonasioista Aluksi se voi tuntua vaikealta, mutta liikkeelle lähteminen on aina hankalinta. Vauhdissa pysyminen on jo helpompaa. Ollaan niitä, jotka eivät tyydy ilmaiseen roskaan, vaan tekevät älyllisesti töitä kulkeakseen vastavirtaan! Lähettänyt Sinisterminister klo 0.

Blogin quotetaso oli niin luokaton viime kirjoituksessa, että pitää nostaa rimaa heti välittömästi. Nostetaan tappiin saakka saman tien. Toimikoon tämä samalla antiteesinä lainattuun Petri Nygård -lyriikkaan. Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomien neuvon mukaan, ei viivy syntisten teillä eikä istu pilkkaajien parissa, 2. Hän on kuin vesipurojen ääreen istutettu puu, joka antaa hedelmänsä ajallaan ja jonka lehti ei lakastu.

Kaikki, mitä hän tekee, menestyy. Niin ei ole jumalattomien laita, vaan he ovat kuin akanat, joita tuuli lennättää. Sen tähden jumalattomat eivät kestä tuomiolla eivätkä syntiset vanhurskaiden seuraassa.

Sillä Herra tuntee vanhurskaiden tien, mutta jumalattomien tie vie tuhoon. Raamattu kansalle Kenen neuvoja kuuntelet? Maailma kertoo meille koko ajan lukemattomilla äänillä, miten meidän pitäisi elää. Pidä hauskaa ja etsi lyhyttä nautintoa. Jumalaan uskominen on naurettavaa. Menesty itse ja haistata vaikka pitkät muille. Raamattu sanoo kuitenkin, että autuas - vapaasti käännettynä ikuisesti ylionnellinen - on se, joka EI vaella jumalattomien neuvon mukaan. Fanitan tätä kohtaa, niin tykitystä!

..

: Pettämissivusto sain nuorta kalua homoseksuaaliseen

Sexwebcam neekerin homoseksuaaliseen kalu Find all posts by Lifti. Työstä maksetaan palkkaa, ei sukupuolesta. Find all posts by fantasiamies. Kesällä kun olin kaksi viikkoa Espanjassa, niin join varmaan pullollisen roséeta päivässä. Toinen heistä narahti avokilleen ennen seuraavaa tapaamista, mutta toinen olikin fantasianaiseni, jonka kanssa vain mielikuvitus oli rajana. Katsojalukuja nostaakseen Abbyn pomo palkkaa sovinistisen Mike Chadwayn vetämään kanavalle suosittua The Ugly Truth -ohjelmaansa, jossa ruoditaan julmia totuuksia miesten ja naisten parisuhdekäyttäytymisestä. The truth about female desire:
Xxx homo videos seksifantasia tarinat Tänäänkin tuli syötyä lounaaksi Fish'n chipsit: Ehkä masennuskin luetaan sellaiseksi sairaudeksi, että naiset onnistuvat sen avulla jyräämään tilastoissa kaikki ennenaikaisesti päivänsä päättäneet miehet? "Pettämissivusto sain nuorta kalua homoseksuaaliseen" keittoa, lingam hieronta maksullisia miehet homo kaksi hedelmää; yksi aamu- ja yksi iltapäivästä. Ei siinä ole sitten jäänyt aikaa kehitellä muita itseäni kiinnostavia juttuja vaan huomio on ollut aivan liikaa 'saannissa' ja jostain syystä nämä naiset joiden 'uhriksi' olen joutunut, ovat olleet kiimaista sorttia. Toki myös käytännöllisyys ja toimivuus olivat ja ovat edelleen päähoukuttimena osassa mainoksista. Naisen sisustushaukan katse kiertää asunnon salamannopeasti ja samalla hän jo mielessään heittää kaikki miehiset sisustuskötöstykset roskalavalle.
Pettämissivusto sain nuorta kalua homoseksuaaliseen D  Noh, sukelletaanpa tähänkin hieman yksityiskohtaisemmin sisälle. Maksulliset seksipalvelut ja pettämissivustot eivät kuitenkaan selitä yksistään ilmiön laajuutta. Kaljaa ja makkaraa Mitä sä otat? No joo, minulla ei selvästikään ole elämää As long as you are happy! Uskovakin on maailmassa autiomaassa, ympäristö on usein melkoisen karu. Viime vuonna vastaava luku miehillä oli ja naisilla reilut
Pettämissivusto sain nuorta kalua homoseksuaaliseen Hd porno online homo seuranhakuilmoitus

Gay eroottinen hieronta päivähotelli

Pettämissivusto sain nuorta kalua homoseksuaaliseen

Porno follar videos xx porn porno gratis de españolas gratis viejas chicas sexo maduras viejas porno gratis videos porno gratis tias cachondas gratis videos porno en el amor porno gratis porno hd masturbaciones porno amater tube conexion samanta porno trios gratis españoles gratis de lesbianas video de dibujos pornos en tetas grandes penes gigantes videos porno de maduras porno madre hija putas team skeet sexo jovenes follando coños follando con maduras rusas porno red porn videos travestis españoles videos porno xl porno bisexual cumloader porno de lesbianas spanish porn negras maduras caliente descargar videos x maduras tube videos de videos tias guarras videos hentai folla a hombres xxmaduras super xxx videos mamadas porno mujer follando samia duarte chicas porno pajas tetonas faking vidios xxx sexo gratis de travestis españoles porno gratis xxx arabes videos de chinas gorditas maduras videos porno amateur hd videos porno amaters polla porno pollas grandes pollas porno con pene enorme chicas amater tetonas follando coñitos calientes videos de transexuales abuelas follando porno gratis nudistas videos amateur español anal videos pornod putas gratis pareja amateur universitarias follando en castellano chica corriendose los pies videos colegialas maduras españolas gratis actrices porno pov videos porno porno gratis 19rubias porno edpañol alexis texas video porno lesvianas pareja joven porno amateur xl porno actrices porno gei brooklyn lee maduras videos maduras mamadas chicas espiadas masajes eroticos mujeres maduras sexo transexual xxx milfxxx videos de maduras muy zorras peludas gordas porno gratis enormes follando samia duarte chicas sexo grati videos de tias con videos porno vaginas peludas peliculas sexo gratis porn sexo videos porn bbw putas porno con abuelas porno guey sexoporno vídeos porno españolas videos putas porno cachas porn free videos porno español viejas tetudas naturales videos porno porno grati videos porno de chinas xxx maduras para chicas trans porno viejas fallando sexo grstis xxmaduras peliculas porno manga porno español parejas videos bukkake peliculas xxx gorditas follando videos cunnilingus videos putas viejas tias buenas xxx lesbianas videos pornos gratis chupa coños peludos novias follando anal gratis maduritas pornstars famosas haciendo sexo xxx xxx brutal anal vidios eroticos putas pajas femeninas grandes sexo porno gratis vecina chicas asiaticas peliculas porno jenna jamenson chicas corriendose follando porno en español videos de sexo gratis porno ver películas porno con mama pornosex videos sexis porno intercambio parejas haciendo el colegio ash hollywood corridas en la ducha pono grati porno sexo porn videos porno de parejas porno gratis tetas grandes actrices porno tiffany star porno gratis porno porno hd porno de lesbianas viejas porno con videos ñorno jasmine webb zorras videos phorno gratis cachondas web cam amater videos pornos grati sexo porno videos tetas maduras gordas tetonas porno trios mujeres maduras gratis travestis follando en castellano chica porno analporn videos porno lesbianas videos videos de solteras follando amigas lesbianas tetonas videos porno español película porno viejas folladas caseras pollas grandes corridas de hentai 3d pierre woodman videos de parejas mandingo vídeos porno asiatico latina xxx porno interracial videos grandes follando tetas tias buenas xxx porno gratis descarga de actrices del porno porno gratis coños follando vieos porno xx maduras julia de parejas follando ver gratis descargar porno en casa cachonda sexo en accion pelicula porno porno gratis porno español videoa porno sexy porno latinas culonas mamadas gratis folladas abuela folla en castellano web cam sexo por el fontanero sexo gratis embarazadas desnudas los mejores tetas pequeñas puta xxx vides porno de tetonas follando vídeos de tios follando videos porno de monjas ama de maduras desnudas casting xxx videos porno español gratis porno madre hijo videos porno madre hija follando gratis de sexo gratis los mejores tetas de maduras vaginas peludas porno xl rubias tetonas follando beso negro xvideos sandra milk rubia xxx faking porno español videoa xxx rubias tetonas porno gratis juegos porno lesbianas videos porno antiguo follar gordas culonas pollas negras gordas y sexo xxx 69 porno falso porno de lesvianas jovenes porno putas lesbianas xxx español porno gratia teen porn hd porn videos porno con culos de colegialas videos porno gratis masturbaciones masculinas sexo gratis amateur negras videos x-art videos x video porno bueno follar por el porno gratis grandes videos viejas gordas videos porno eyaculacion femenina trios de maduras porno para mujeres maduras trans runias 19 ver videos de parejas follando gorda vídeos travestis follando gorditas pornografia películas pornográficas gratis videos porno españolas gratis follando rubia española trans videos porno extremo chicas amateur pornografia follando gratis en español mujeres maduras haciendo pajas con follada videos putas squirt video porno hd videos bisexual español videos porno porno maduraa maduritas.

con viejas follan videos de eyaculaciones femeninas doble penetracion vaginal maduritas. cumlouder pollas grandes corridas porno de gorditas porno chicas para mujeres maduras hentai maduras.

con tios follando sexo transexuales gratis porno hratis sexo viejas chupando polla larga porno gratis videos phorno gratis duro follando playas nudistas follando xxx arabes follar culos de abuelas morenas chica cachonda sexo fuerte madres xxx negras videos porno en cordoba porno gratis porn anal porn free videos intercambios orgias amater porno tias con viejos xxx mujeres maduras casting porno con maduras gratis tetona follando pollas grandes sexo anal porn sexo x super porno tetonas videos porno espanol gratis video porno sado videos eroticos videos porn muyzorrras maduras videos sexo duro vintagexxx canaltravesti videos porno casting porno sexo viejas tetudas chicos y gordas maduras gratis en la exploradora porno xx xxx maduras viejas follando gratis travesti jaen videos rubias 19 los mejores videos de maduras rubias tetonas sex famosa follando pornstars famosas abuela follando porno casero peliculas xxx tetas naturales grandes naturales abuelos porno gratis hd gratis mujeres maduras videos lesvianas porno madura x videos porno xxx abuelas pelis porno gai sonia baby follando gratis videos de porno con latinas anal duro sasha grey anal embarazada porno negros porno de negros chicas muy maduras gordas videos cumlauder en español gratis hd bondage vieja follando gordas sexo ancianas orgias gratis morenas videos porno gratis porno hermafroditas negras follando mucho porno madre e hija follando pollones seso gratis tetas muy gordas tetonas porno español videos porno trio follando vidios xx gratis negras videos de maduras tube pillados haciendo sexo en playas nudistas videos porno de travestis tetas en español cams sexo anal ver vídeos gratis porn 18 porno animado sexo gratis porno con los mejores vídeos sexo anal gratis hentaixxx viejas haciendo pajas mujeres maduras porno x gigi love indias follando con rubias tetudas videos amateur videos famosas gemidos de hombres xxx chicos jovenes super porno abuelas pelis porno en español gordas porno tias con viejas peludas viejos videos porno gratis amateur sexo chicas sexys amateur putas porno tube cumlauder videos porno casting porno putas video porno hentay xxx maduras videos porno de porno corrida anal vicky storm maduras porno hd porn videos porno maduras porn party porn free hd free maduras x-art gratis en español parejas follando en espanol cumloader xxx videos abuelas chicas rubias peludas madura tube chicas enseñando el fontanero tetudas naturales follar gordas enculadas video porno orgias porno secretarias buenas xxx rubias tetonas interracial videos pornos gratis amater español gratis porno tias buenas xxx porno gratis en la despedida soltera porno transexual xxx abuelas gratis porno pono follar viejas gratis videos porno gratis follando porno tetas grandes porno gratis videos porno de chicas desnudas porno español secretarias buenas videos x amater lesbianas nikki benz videos porno gratuitos chicas para chicas gratis vecina chicas porno españa ancianas putas rubias mujeres vestidas y joven follando trios porno homosexual peliculas porno mujeres maduras negros xxx lesbianas putas follando videosporno gratis masajes eroticos gratis xxx videosx hd videos porno sado videos gratis xxmaduras películas porno pelirrojas desnudas madre e hija follando webcams sexo entre lesbianas amateur videos videos porno español alexis texas hd porn tube hd xvideos esperanza gomez como follan rubia española follando jenna haze pornografia xxx pelirrojas xxx porno en español videos de sexo porno xl tube chicas porno español gratis chupa pollas enormes naturales viejas foyando porno nuria sexo con virgenes ver videos poeno gratis videos porno gratis sexo entre lesvianas porno españolas las mejores actores porno lesbicas videos de maduras follando vidios porno la despedida de sexso xxx culonas maduras porno morenas chica cachonda porno de gorditas folladoras dildos gigantes folladas masaje erótico porno amateur xxx rubias 19 sofia rose porno duro sexo duro travesti los mejores vídeos porno brutal tetas grandes naturales video mamada maduras lesbiana videos de lesbianas videos culonas follando es.

con jovenes porno libre dando por no gratis hd masturbaciones vídeos porno ver sexo con maduras best hd gratis sado porno videos lesvianas follando gratis videos porno asiatico chicos follando follandose muy peludos peliculas porno viejas videos masajes streaming porn 18 masturbacion videos porno fiestas xxx videos maduras follando videos gratis videos porno pornstars famosas es.

Puuron jälkeen nautitaan aamu-uutisia katsellen otan kupin ämpärin kahvia rasvattomalla maidolla mukaan ulos, poltan tupakan, kerään kanojen munimat munat. Kyllä, joka aamu aamukahviämpärin jälkeen. Silmänympärysvoide ja kosteusvoide lärviin, ulos kuivattelemaan rasvoja.

Hiukset kuivaaminen ja muotoilu ja pukeutuminen tähän asti olen haahuillut yöpaidassa. Hektistä tai vähemmän hektistä. Jos jälkimmäinen, niin bloggaan. Lounaaksi keittoa, välipalaksi kaksi hedelmää; yksi aamu- ja yksi iltapäivästä.

Toinen hedelmä on yleensä päärynä. Vituttaa, koska paljon ihmisiä, ja useimmat niistä neuvottelevat vielä siitä mitä söisivät juuri siinä kohtaa hyllyä, josta minun pitäisi napata listaamani ruoka-aines. Ja että otetaanko luomupaprika vai tavallinen ja vertaillaan hintoja. Luomu on kalliimpi, voin kertoa. Kotona ruokaa laittamassa koira tässä vaiheessa jo ruokittu ja ostetut ruuat ja juomat aseteltu jääkaappeihin ja kuivamuonavarastoon.

Lasi tai pari viiniä, Ykkösmiehen kanssa seurustelua siitä, miten päivä meni ja mitä tehdään viikonloppuna. Sohvalla Ykkösmiehen kanssa, joko Netflix tai ihan tavan TV, jos sieltä tulee jotain muuta kuin urpoja tositv-ohjelmia. Jos on syksy, kudon sukkaa samalla. Tämä on rutiini enemmän tai vähemmän jokainen päivä. Jos oikein repäisen niin pesaisen viikolla vielä lisäksi koneellisen pyykkiä muuten viikonloppuna , tai istun iltapäivästä kampaajalla kerran viidessä viikossa tai laitattamassa kynsiäni kerran kolmessa viikossa.

Ja ei — en koskaan imuroi, moppaa, pyyhi pölyjä, vie roskia, täytä tai tyhjennä astianpesukonetta. En pese vessoja, vaihda verhoja, kuuraa ikkunoita tai vaihda huonekalujen järjestystä. Mutta kerran kuukaudessa herään puoli tuntia aikaisemmin, sheivailen tarpeettomat karvat, ehostan vähän huolellisemmin, pukeudun parhaimpaan alusasusettiini ja hurautan työpäivän ajaksi ihanan rakastajan hemmoteltavaksi.

Tartuin heti kaikkein oleellisimpaan asiaan, että koira on, mutta mieskö hoitaa sen lenkityksen täysin, vai vilistääkö se kylillä vapaana? Koira käy miehen kanssa aamu- ja iltalenkillä, ja viettää päivät pihalla aidan takana, maalla kun asutaan: Missä piiitkät filosofiset keskustelut Ykkösen kanssa, monenlainen itsesi kehittäminen, sosiaalinen kanssakäyminen, vapaaehtoistyö, liikunta? Liikunnaksi ei oikein riitä seksi kerran kuukaudessa. Tulee oikein paha mieli siitä, että fiksu, parhaassa iässä oleva nainen elää tuolla tavalla - kai se kuukausittainen salatapaaminen sitten pitää elämän syrjässä kiinni.

Päivittäisellä viininlipittelyllä ja tupakoinnilla muuten kulahdat sitä tahtia, että kymmenen vuoden päästä sinun on vaikea löytää mieleistä rakastajaa. En mä kaipaa mitään pitkiä "filosofisia" keskusteluja kenenkään kanssa niitten aika oli silloin pitkälti alle kolmekymppisenä, kun vielä kuvitteli olevansa jotenkin pseudoälykäs ja oli tarve keskustella meta-metatasolla ; preferoin kepeitä juttutuokioita kieli poskessa: Ja niitähän käydään Ykkösen kanssa päivittäin. Eivät kaikki halua täyttää kalenterejaan täpötäyteen harrastuksista ja itseään kehittävistä toiminnoista; minä annan itselleni nelikymppisenä aikaa ihan luvan kanssa vaan olla öllötellä kotona iltaisin, jos siltä tuntuu.

Mun ongelma on se, että jos harrastan jotain ilta-aktiviteetteja, piristyn niistä sitten niin, etten saa unta ennen puoltayötä - ja olen sitten aamulla kuin pystyynkuollut; tarvitsen vähintään kahdeksan tunnin yöunet. Ja mun mielestä taas muitten ongelma on se - siinä vaiheessa kun valitetaan liian hektistä elämää - että jotenkin oletetaan, että pitäisi olla koko ajan menossa.

Viikonloput ovat sitten asia erikseen - silloin lenkitetään koiraa ja käydään konserteissa. Ymmärsit kai, että kyse oli vain viikonpäivistä tuossa postauksessa - vai meinasitko, että herään viikonloppuisinkin kuudelta? Minusta lähes pelkällä läpänheitolla suhde jää aika kaukaiseksi. En tarkoittanut viisastelua vaan ihan kummankin sisäisten maailmojen jakamista.

Kyllä meillä keskustellaan "vakavastikin" tietysti, mutta käsitin itse "filosofoinnilla" jotain vallan muuta: D Mutta niitä vakavia keskustelujakin on ollut sen verran paljon ja vaikeista aiheista, että joskus kevyt läppä on ihan tervetullutta. Mäkin ajattelin lukiessani, että rakastaja kerran kuussa auttaa sinua jaksamaan tämän järjettömän systeemin orjana.

Ettei tule loppuunpalamista tai vallankumousta. Kyllä varmaan monikin elää juuri noin Heh, tätä kommenttia lukiessa tulee mieleen joku turjake, joka juo kymmenen litraa kahvia ja viiniä päivässä, ja katsoo kaiken kotonaolevan valveillaoloaikansa Netflixiä, poltellen päivittäistä kartonkiaan.

Kummallista muuten, että jos juo viikonlopun aikana sen 16 lasia viiniä, niin se on huomattavasti hyväksytympää, kun arkena viininjuonti. Kesällä kun olin kaksi viikkoa Espanjassa, niin join varmaan pullollisen roséeta päivässä. Aamuviinit terassilla, lounaalla lasillinen, illallisella pari lasillista ja illalla varmasti vielä yksi lasillinen.

Monelta tuppaa unohtumaan, ettei se pari lasia viiniä päivässä johda päihtymiseen - osa jopa juo viiniä nautinnon vuoksi ;. Mitä - vai että nautinnon vuoksi?! Eivätköhän lähes kaikki tiedä ettei pari lasillinen tai pari viiniä johda päihtymiseen. Päivittäisellä viininlipityksellä saa kuitenkin itselleen terveyshaitat lähes varmasti vaikka ei päihtyisikään.

Lähinnä ihmetyttää etteikö tosiaan vähempikin riittäisi, kyllä siis itsekin viinistä tykkään. Aivan varmasti harmittaa kun viisikymppisenä terveys jo alkaa reistaamaan ja eläkevuosia ei noilla elintavoilla jää nautittavaksi. En usko, että kyse olisi siitä, etteikö vähempikin riittäisi.

Mutta en mä ainakaan halua elää elämääni ajatellen, mikä on  riittävää. Varmasti yksi pala patonkia hyvän ruuankin kanssa riittäisi, mutta jos tekee mieli kaksi, niin syön kaksi. Ja oikeastaanhan patonkiakaan ei tarvitse mihinkään. Musta olis kauheen ikävä elää elämä ajatellen, mikä on  tarvittavaa elämisen kannalta. Hell, mä oon niin hedonisti et syön, juon ja poltan just niin paljon, kun sillä hetkellä tekee mieli. Mä saatan jäädä huomenna vaikka bussin alle matkalla töihin - jää silloinkin eläkevuodet nauttimatta.

Lisään kuitenkin vielä, että velana mulla ei edes ole mitään intressiä edes elää mahdollisimman pitkään. Mieluummin elän siis lyhyemmän ja täynnä nautintoja olevan elämän, kuin spartalaisen sellaisen kituuttaen yksin satavuotiaaksi. DD Tää viestiketju on aivan loistava Punaviinilasi päivässä on terveellistä! Ainakin joidenkin tutkimiuksien mukaan. Se, että juokin 2, niin tuskin maailmaa kaataa.

Enkä usko että tässä nyt puhutaan viinilasista joka on täyteen kaadettu? Jokainen saa elää elämänsä juuri niinkuin haluaa.

Kaikki eivät halua elää vuotiaiksi ja istua keinutuolissa tai maata sairaalasängyssä. Itseäni ei ainakaan tuo kiinnosta. Aion elää täysillä siinä nyt vielä parantamisen varaa , polttaa jos haluan polttaa haluan;D ja elää sitten hiukan lyhyemmän elämän. Ei ihmisiä ole muutenkaan suunniteltu elämään vuotiaiksi: D Siis pistätkö sä suihkun jälkeen yöpaidan takaisin päälle?

Mä puen kyllä siinä vaiheessa. Ainakin jotku kotilökärit, mutta ei vaan pystyis sitä samaa, mikä oli ennen suihkuakin. Ja sitten tupakoimattoman ihmisen järkytys, kolme tupakkaa ihan vaan aamutoimien lomassa!

On kyllä ihan hauska lukea ihmisten arkisista tavoista. Just jotkut aamurutiinit on niitä omia melkein pyhiä juttuja, mitkä tehdään joka aamu samalla tavalla ja aamu on pilalla jos ei voikaan tehdä niinkuin aina ennenkin. Ennen lapsia meillä oli miehen kanssa koiranlenkitysvuorot, oikeestaan ihan siksi, että kumpikin sai tehdä aamutoimensa rauhassa: D Se kenellä oli lenkkivuoro, heräsi aiemmin ja sai lukea lehden ja syödä aamupalan rauhassa.

Sitten kun lähti lenkille niin toinen sai herätä suorittamaan niitä omia aamutoimiaan rauhassa, ilman että vessa on varattu ja lehti viety. Nykyään lähinnä toivon, että lapset nukkuisi arkiaamuina niin pitkään, että saisin syödä aamupuuroni rauhassa lehteä lukien, ennenkuin härdelli alkaa. Joo, siis työvaatteet on mallia jakkupuku, eikä tämä ole oikein hyvä kombi kotona asustavan koiran kanssa, ellei halua tuoda puolta koiraa karvojen muodossa töihin - siksi puen vasta kun koira on jo ulkona.

Yöpaita lähinnä sen takia, että se on jo hollilla ja sen vaan voi sujauttaa päälle laiska. Paitsi tietty jos se on hikinen - mutta meillä on makuuhuoneen lämpötila 17 astetta kun kummatkin tykätään nukkua viileässä, eli yleensä ei ole: Mekin yritetään pysyä poissa toistemme jaloista niin paljon kuin mahdollista - mikä muuten on huomattavasti helpottunut miehen uuden työn myötä, sillä tämä lähtee töihin n.

Mäkin kiinnitin huomiota tosi olennaiseen asiaan, eli siihen että syöt päivän aikana tosi vähän: Mä olisin jo tehnyt murhia siinä vaiheessa, jos iltapäivän hedelmän jälkeen seuraava ruoka olisi vasta Iltapäivän banaani pitää nälän ihan hyvin loitolla, ollaan vaan totuttu syömään myöhään jos syödään siinä kuuden maissa, tekee sitten vielä iltapalaa mieli. Sä elät vaarallisesti, nainen! Tupakkia ja viiniä ja vallan mahdottomasti sokeria! Puuroa jopa hillolla ja mehua aamiaiseksi.

Mikähän mahtaa olla illallinen?! Mitä jos kokeilisit vetää muna-aamiaisen, kahvin kermalla tai edes täysmaidolla? Hedelmät ja varsinkin mehu on ihan turhia fruktoosipommeja.

Heilauttavat sokerit ja sitten insuliinit pilviin ja rasvaa kertyy kroppaan! Yhtään en ole kauhistellut sun rakastajia ja pettämiskuvioita, mutta sun syömiset on kertakaikkiaan pielessä. Olen järkyttynyt ja paheksun! Noh, sukelletaanpa tähänkin hieman yksityiskohtaisemmin sisälle. Mehua tosiaan se 1 dl, hilloa 1 rkl ja sitäkin vain, jos marjat ovat loppu. Olen tietoinen proteiinirikkaan aamiaisen tärkeydestä, mutta munat ei uppoa!

Otan siis tietoisen riskin, uhmaan kuolemaa ja syön ruispuuroa! Eivät kai suomalaiset lähde moiseen mukaan sankoin joukoin? Eikö tämä ole vain marginaalinen ilmiö? Ulkomailla sivusto on kuitenkin ollut erittäin suosittu. Tässä lienee kyse taas yhdestä arvomuutoksesta yhteiskunnassa. Edellä linkatussa uusiseelantilaisen lehden uutisessa eräs "asiantuntija" julistaakin jo, että perinteinen monogamia on myytti.

Prosessihan menee niin, että ennen vääränä pidetty käyttäytyminen nostaa pikkuhiljaa julkisesti päätään. Ensin sitä vastustetaan, mutta vähän ajan kuluttua koko juttua pidetään laajalti normaalina. Näinhän on käynyt länsimaissa jo esim. Kristillistä arvopohjaa romutetaan ja samalla ihmisten elämä menee enemmän ja enemmän hajalle. Onko tämän kehityksen pysäyttäminen mahdollista? Raamattu ja pettäminen Blogin lukijoille lienee selvää, mikä on Raamatun kanta pettämiseen. Itse asiassa olen nähnyt yrityksiä riisua kuudetta käskyä lähes kaikesta muusta sen moraalisesta sisällöstä, mutta ei siitä, että se kieltää uskottomuuden.

Ehkä sekin päivä tosin vielä koittaa, ja joku tulkitsee Raamatun kieltävän vain sellaisen uskottomuuden, joka liittyy epäjumalanpalvontaan. Heitetään hänelle vastapalloon vielä seuraava raamatullinen argumentti. Raamattuhan ei tunnetusti millään lailla promotoi avioeroa. Ainoa yksittäinen syy, jonka Jeesus mainitsee avioeron ottamiseen on kuitenkin pettäminen.

On siis mahdotonta, että pettäminen voisi olla avioliitolle hyväksi tai sille pelastukseksi. Selvästi se on avioliittoon täysin kuulumaton teko! En myöskään usko, että pettämisen takia on pakko erota, vaan avioliiton eheyttäminen tämänkin tragedian jälkeen on hyvin mahdollista, jos pettäjä katuu tosissaan.

Pettäminen , Raamattu , Seksi , Yhteiskuntakritiikki. Hyvää ei saa ilmaiseksi. Tieto, joka tulee ilmaiseksi, on roskaa ja tuhoaa sinut. Siskoni kuuli tämän loistavan viisauden aikoinaan opettajaltaan.

Jatkakoon se viime kirjoituksen teemaa, joka kumpusi psalmista 1. On siis kahdenlaisia neuvoja, joiden mukaan voimme elää, maailmasta tulevia ja Jumalalta tulevia. Se, kumpia kuuntelemme, määrittää, mitä elämästämme tulee. Huonot neuvot tulevat ilmaiseksi! Näkemättä mitään vaivaa saamme suoraan silmillemme suunnattoman määrän "tietoa" ja elämänmalleja. Media ja ihmisten elämäntapa ovat jatkuvasti ympärillämme ja tarjoavat omaa sisältöään.

Tämä ilmainen tieto on kuitenkin juuri niitä jumalattomien neuvoja, joista psalmi 1 varoittaa. Jotta saisimme oikeaa tietoa, meidän täytyy nähdä vaivaa! Psalmissa 1 puhutaan Herran opetukset tutkimisesta. Onko kukaan kuullut tutkimisesta, joka tapahtuu ilman minkäänlaista panostusta?

Jotta saisimme niitä oikeita neuvoja, jotka vievät meitä kohti hyvää tulevaisuutta, meidän on käärittävä hihat ja ryhdyttävä hommiin! Luettava Raamattua, käytävä seurakunnassa, kuunneltava opetusta, luettava hyviä kirjoja, juteltava toistemme kanssa uskonasioista Aluksi se voi tuntua vaikealta, mutta liikkeelle lähteminen on aina hankalinta. Vauhdissa pysyminen on jo helpompaa. Ollaan niitä, jotka eivät tyydy ilmaiseen roskaan, vaan tekevät älyllisesti töitä kulkeakseen vastavirtaan!

Lähettänyt Sinisterminister klo 0. Blogin quotetaso oli niin luokaton viime kirjoituksessa, että pitää nostaa rimaa heti välittömästi. Nostetaan tappiin saakka saman tien. Toimikoon tämä samalla antiteesinä lainattuun Petri Nygård -lyriikkaan. Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomien neuvon mukaan, ei viivy syntisten teillä eikä istu pilkkaajien parissa, 2.

Hän on kuin vesipurojen ääreen istutettu puu, joka antaa hedelmänsä ajallaan ja jonka lehti ei lakastu. Kaikki, mitä hän tekee, menestyy. Niin ei ole jumalattomien laita, vaan he ovat kuin akanat, joita tuuli lennättää.

Sen tähden jumalattomat eivät kestä tuomiolla eivätkä syntiset vanhurskaiden seuraassa. Sillä Herra tuntee vanhurskaiden tien, mutta jumalattomien tie vie tuhoon.

Raamattu kansalle Kenen neuvoja kuuntelet? Maailma kertoo meille koko ajan lukemattomilla äänillä, miten meidän pitäisi elää. Pidä hauskaa ja etsi lyhyttä nautintoa. Jumalaan uskominen on naurettavaa. Menesty itse ja haistata vaikka pitkät muille. Raamattu sanoo kuitenkin, että autuas - vapaasti käännettynä ikuisesti ylionnellinen - on se, joka EI vaella jumalattomien neuvon mukaan. Fanitan tätä kohtaa, niin tykitystä!

Jumalan sanan tutkiminen ja sen toteuttaminen tuo onnen, ei loputon onnen etsiminen maailman malliin. Jumalan neuvon kuuntelemisesta seuraa hyvää! Kaksi valintaa, kaksi elämää    Kahden eri laifstailin seurauksia rinnastetaan luontoon liittyvillä vertauskuvilla. Jumalan sanaa seuraava on kuin puu veden äärellä. Kuvaan näyttäisi kuuluvan, että ympärillä on kuivaa, ehkä puu on autiomaassa. Miksipä puron äärellä oleminen muuten olisi erityisen hyödyttävää? Uskovakin on maailmassa autiomaassa, ympäristö on usein melkoisen karu.

Kuitenkin hän saa rutkasti vettä omasta joestaan ja kantaa hedelmää. Hedelmä kuvaa muuten ennenkaikkea jotain sellaista, mikä hyödyttää muita, ei omaa itseä. Raamatussa ei luvata, että meistä tulisi vaikka materiaalisesti rikkaita. Akana on jyvästä puitaessa irtoava suomu. Se on hyvin kevyt ja lentää tuulessa mihin sattuu. Sitä ei käytetä, eikä siitä ole kenellekään mitään hyötyä. Jumalattoman elämästä ei ole hyötyä hänelle itselleen eikä muille, se ei kanna hedelmää.

Ajattelen myös, että puu veden äärellä voi kuvata turvallisuutta, kuulumista, syvälle laskettuja juuria, rauhaa ja tasapainoa, pysyvyyttä. Se ei löydä kotia, se on kevyt ja sitä vievät kaikki puuskat. Edelliset kuvaukset kertoivat siitä, mitä maan päällä tapahtuu. Jakeissa 5 ja 6 puhutaan vielä kohtalosta elämän jälkeen. Jumalan tiestä välinpitämättömälle ei käy hyvin.

Hänen elämänsä ei vaan voi kestää tarkastelua. Onhan loogista, että ihmisen on kannettava vastuu valinnoistaan. Mutta Jumala hyväksyy ikuisesti luokseen ne, jotka ovat seuranneet häntä. Kenenkään meistä elämä ei tietysti kestä tätä tarkastelua ilman anteeksiantoa, joka seuraa uskosta Jeesukseen. Uskon suhde tekoihin on se, että uskossa olemisen tulee näkyä siinä, että pyrimme elämään Jumalan sanan mukaan, vaikka emme siinä läheskään aina onnistu.

Valitse tarkkaan, kenen ääntä kuuntelet! Suljetaan siis rohkeasti korvamme maailman huonoilta neuvoilta, jotka huutavat kovaa suoraan korvaan ja yrittävät vaikuttaa meihin! Elämämme on muuten tuuliajolla, se on hyödytön eikä kestä. Kuunnellaan ennemmin Jumalan sanaa! Pysytään veden äärellä ja kasvatetaan elämästämme katseet ja tuulet kestävä hedelmäpuu. Petri Nygård , Raamattu , Yhteiskuntakritiikki. Ennen niitä kutsuttiin pahojen poikien lauluiksi. Nyt ne ovat lastenlauluja.

Onneksi Suomella on Petri Nygård, joka suoristaa nuorisomme moraalista selkärankaa tervehenkisillä valistusviisuilla. Jatkoille "Mene sinä vittuun, jätä mut rauhaan! Tää on paska maailma, mitä oikeen luulet? Huudan haista vittu, haluun että kuulet Näytän keskisormee, mä näytän keskisormee" Petri Nygård: Paska maailma "Mitä sä otat? Seksiä ja tupakkaa Mitä sä otat? Kaljaa ja makkaraa Mitä sä otat? Menopaluu paratiisiin Mitä sä otat? Pelkkä meno helvettiin Anna koko pullo En huoli pikku jämiä Kaikkein parasta eikä mitään rämiä" Petri Nygård: Kaikki tai ei mitään "Tossa sulle vettä, mulle pontikkaa.

Täs on enemmän munaa ku kanalassa Helvetillinen meininki, nähään manalassa Tuntuu melkein, että näiden lainausten lisäksi ei koko jutusta tarvitsisi sanoa enää muuta. Alan melkein voida pahoin kun luen arvon herran hengentuotteita. Inspiraatio näihin teksteihin on tullut kyllä jostain niin syvältä, ettei syvemmälle enää pääse.

Voin kuvitella, miten vanha kehno nauraa, kun Suomen toivot bilettää tällasen musiikin tahtiin. Petrin sanoman surkeus on ilmeistä ja sitä voisi eritellä vaikka kuinka pitkään. Alkoholi, vapaa seksi, vastuuton asenne, muiden ihmisten kunnioituksen puute Allekirjoittanutta ihmetyttää kuitenkin erityisesti se, että sukupuolten tasa-arvosta ylpeä Suomi antaa  laskea tyttöjensä arvon julkisesti ja äänekkäästi näin alas.

Ihan turha sanoa, että se on vain viihdettä. Totta kai se vaikuttaa nuorten asenteisiin ja tekoihin. Jos tämä olisi edes marginaali-ilmiö. Mutta kun Petrin suosituimmalla Youtube-videolla on yli 7 miljoona katsomiskertaa.

Sinisterministeriä todella paljon pöyristyttää, että suomalaisen yhteiskunnan kyky puuttua siihen, mikä vaikuttaa maan lasten ja nuorten elämään, on niin kadoksissa. Mistä voi johtua, että tällainen setti on yleisesti hyväksyttävää? Miten voi olla mahdollista, että Petri vetää jopa ikärajattomia keikkoja? Minulla ei ole mitään Petriä vastaan henkilökohtaisesti, vaikka en todellakaan ymmärrä, mitä hän ajattelee tehdessään tällaista uraa.

En muuten kuvittele, että kaveri kirjoittaa sibeliusryppy otsalla taidettaan. Huumorihan on yksi suuri syy biisien suosioon. Jaskassarypemisbiisi ei kuitenkaan ole yhtään vähempää sitä mitä on huumorin takia. Mitä tahansa, kunhan noustaan Musiikki , Petri Nygård , Yhteiskuntakritiikki. Lunta Lumian tupaan Kyllä Nokia taas niin mokasi otsikoiden mukaan.

Meni mokoma jäämään kiinni siitä, ettei Lumian mainoskuvaa ollut oikeasti otettu Lumialla. Jo pitkään on tehnyt mieleni aloittaa bloggaus! Facebook ei näet riitä avautumisen tarpeeseeni. Suunnitelmana on kommentoida lyhyesti asioita, jotka herättävät allekirjoittaneessa mielipiteitä. Blogiin saattaa myös päätyä lifestyle-sisältöä, ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, löytöjä Raamatusta. Itsellenikin on tosin vielä arvoitus, mitä kaikkea blogiin lopulta päätyy.

Luova projekti luo itsensä? Blogin nimi vihjaisee jo taipumuksestani saarnaamiseen, mutta pilke pyrkii pysymään silmäkulmassa. Aloitan parilla viime päivinä mietityttäneellä ilmiöllä: Lady Gagan keikka Lady Gaga kävi Suomessa. Moraalisen kritiikin välttäminen on ehtinyt Suomessa jo eeppisiin mittoihin. Lukiessani juttua konsertista hämmästyin taas.

Ja yhteiskunnan mielestä kaikki on ihan hyvin. Mikä ihme meitä riivaa? Ja mihin me ollaan menossa? Jos avaa suunsa ja protestoi, leimataan kukkahattutädiksi. Tässä ilmoittautuu yksi täti. Olen nähnyt, että ainakin jotkut näistä tuotteista todella toimivat käytännössä, vaikka itse en ole kokeillut. Mitä paremmin toimivat, sitä pelottavampia tuotteet mielestäni ovat.

Onko tämä liian hyvää ollakseen totta? Mitä todelliset vaikutusaineet ovat?