A-katsastus homoseksuaaliseen raahe seuraa jyväskylä

Aina on päädytty samaan tulokseen. Mitä enemmän kodeissa ja yhteiskunnassa annetaan naisille valtaa, sitä hullummaksi asiat menee! Naiset eroavat miehistään itsekkäistä syistä. Jokainen naistenlehti kiljuu teksteissään, kuinka naisen pitää elää itselleen. Samalla sosiaaliviranomaiset uhoavat, että jätä se miehesi; kyllä me sinusta ja lapsista huolehdimme ja vaadimme mieheltäsi maksut sinun tueksesi siis äidille ei lapselle. Nämä levottomat lapset ovat niitä, jotka elävät ilman isää.

Ihmettelimme myös homojen ja lesbojen suurta määrää entisessä kotimaassamme. Tutkiskelimme myös sitä ilmiötä ja päädyimme tulokseen, että kaikki tuntemamme sukupuolivähemmistöihin kuuluvat olivat yh-äitien näitten kukkahattu - sosiaalitätien tuella kasvattamia lapsia, joilta puuttui miehen malli ja kunnolliset rajat ja normit sekä perinteiset arvot elämässään. Levottomat ja koulunsa keskeyttävät lapset eivät suinkaan aina ole yksinhuoltajien lapsia.

Vanhempien oma lapsuus, taustat ja koulutus ovat tietenkin avainasemassa tässäkin tapauksessa. Koulutettu yksinhuoltaja on aivan eri asemassa kuin kouluttautumaton, traumaattinen huoltaja eri asemassa kuin tasaista elämää viettänyt. Perheen viiteryhmä sanelee omat ehtonsa; herätyskokouksissa juoksevat vanhemmat jättävät lapsensa samalla tavalla 'herran haltuun' kuin ketkä hyvänsä muut addiktit tahoillaan vaikkapa alkoholin, menestymispakon tai työn parissa.

Ympäristö määrittelee yksilöt omista suppeista lähtökohdistaan käsin ja on monesti väärässä yleisesti hyväksyttävillä, virallisilla tasoilla. Sukupuolten aseman tulisi kuitenkin olla nimenomaan tasa-arvoinen.

Olisi syytä keskittyä itse asiaan: Sukupuoli ei saa olla este millekään, mutta ei se saa olla hyväksyttävä syy tehdä asioita huonosti tai ammattitaidottomasti. Muutoinhan sekä tasa-arvokeskustelua että mm. Siinä viitekehyksessä opitaan vain väistelemään vastuuta ja kestävämpien ratkaisumallien toteuttamista, jolloin kaikki koko yhteiskunnassa ovat pitkällä aikavälillä häviäjiä. Teoriassahan tämä on helppoa: Seuraava on klisee, mutta varmaan syystä vakiintunut puheeseen.

Aikuiselta tarvitaan rakkautta ja rajoja, näin lapsi oppii käyttämään rakkautta ja rajoja myös itseään miettiessään ja omissa ihmissuhteissaan. Tarvitaan paljon aikaa ja läsnäoloa vaativaa sanatonta tunnevuorovaikutusta, jotta nämä elämisen taidot todella kiinnittyvät kehittyvälle kovalevylle.

Homoseksuaalisuuden aiheuttajana ei ole yksinhuoltajuus tai miehen mallin puute, valitettavasti. Homoseksuaalisuus on samanlainen luonnon ilmentymismuoto kuin heteroseksuaalisuuskin, näin myös eläinkunnassa. Pikkaisen kun perehtyisi asioihin, löytyisi faktaakin puheiden ympärille.

Jo tieto siitä, että homoseksuaalisuus on asia jota esiintynyt historian alusta alkaen, voi selventää kirjoittajan päätä.

Mikään instanssi tuskin vahvistaa näkemystä naisten vallan kasvusta syynä yhteiskunnan ongelmiin. Valtaosan siitä, minkä lapset ja nuoret ovat oppineet, on heille opettanut muut tahot kuin vanhemmat ja koulu.

Hyvä lähtökohta keskusteluun kasvatuksesta ja lasten ja nuorten käyttäytymisestä on hyväksyä se, että nyky-Suomen kaltaisessa yhteiskunnassa lapsia arvoineen ja käyttäytymistapoineen kasvattaa omiin tarpeisiinsa enemmän pääoma ja markkinavoimat kuin vanhemmat.

On oikeasti pelottavaa, etteivät lapset opi kotona toimimaan asiallisesti ryhmässä ja arvostamaan toisia. Millaista yhteiskuntaa nämä näin kasvatetut rupeavat rakentamaan? Vai osaavatko rakentaa mitään. Tämä on isomman luokan moraalinen muutos.. Vanhemmat siirtävät arvojaan, ja opettavat toimimaan yhteiskunnassa. Se että väittää kasvottoman pääoman ja markkinavoimien toimivan kasvattajina, on sama asia kuin sanoa että huono sää aiheutti kolareita Näinhän ei ole, vaan kuski ei ole sopeuttanut toimintaansa tilanteen mukaan!

Oikeasti minusta tuntuu että ongelma on samankaltainen, syytetään ulkoisia tekijöitä kun ei ole viitsitty katsoa peiliin. Vastuu vanhemmuudesta on kadonnut arvo. Mielestäni jo suomen kieli on turhan tasa-arvoistava Pyyntöjä ei koskaan tule konditionaalissa, vaan aina vaan "käskytetään" jopa aikuisia. Tittelit, herrattelu ja rouvittelu ja tietynlainen hierarkisuus luo myös etäisyyttä opettajan ja oppilaan välillä. No tuskin tämä on ainoa tekijä, mutta minäkin täältä maailmalta tilannetta tarkkailevana ihmettelen miten on mahdollista, että Suomessa oppilaat saavat kiroilla opettajalle päin näköä, kutsua tätä etunimellä ja muutenkin touhuta kuten eläintarhassa ilman, että kukaan tekee asialle mitään!!

Opettajat tarvitsevat vanhempien tuen saadakseen lapset koulussa kuriin, mutta yleensä nykyään vahemmatkin syyttävät opettajia lastensa huonoista arvosanoista tai käytöksen puutteesta.

Valitettavasti sekä vanhemmilta ja opettajilta on poistettu oikeus "kurittaa" tai rangaista lapsia millään tavalla. Jälkiistuntoja on turha antaa, kun ei sinne kuitenkaan kukaan tule ja vanhemmat eivät vahdi meneekö heidän lapsensa sinne vai ei. Häiriköivään oppilaaseen ei kukaan opetteja uskalla enää edes koskea, sillä yksilönoikeudet on Suomessa viety äärimmilleen ja häiriköt sanelevat myös sen oppivatko toiset luokassa mitään vai eivät!! Kasvatan työkseni päiväkoti-ikäisiä erityisen tuen tarpeessa olevia lapsia ja yksi omistakin lapsistani on haasteellinen ja erityinen.

Minusta ongelma on monitahoinen. Lapset nostetaan liian tasavertaisiksi aikuisen kanssa. Ongelmia syntyy, koska valmiuksia lapsilla ei kuitenkaan ole eikä kuulu olla. Lapsen elämä on kovin raskasta, jos hänen on koko ajan oltava osallisena ja päättävänä osapuolena: Toisaalta kasvatusalan ihmiset ovat keinottomia määrätietoisten ja yli kävelevien lasten kanssa. Pitää olla aika "natsi", kun alkaa ohjata tällaista lasta päiväkodin tavoille.

Pitää uskaltaa sanoa, että sinulta en nyt kysy vaan nyt tehdään niinkuin minä sanon. On tavallista, että nykyajan lapsilla ei ole vieraskoreutta vaan heti ensimmäisenä päiväkotipäivänä tulee kaikki konkelot jo kokeiltua ja muutamat itkupotkuraivarit vedettyä.

Perheet ovat keskimäärin pieniä ja se mahdollistaa osaltaan lasten pysymisen erityisasemassa. Jos lapsia on kolme tai enemmän se tervehdyttää lapsiin suhtautumista, koska sitten ei enää voi kaikkia nostaa jalustalle. Monelta ei enää voi kysellä vaan aikuisen on tehtävä päätökset ja lapset saavat olla lapsia.

Toisaalta päiväkotimaailmassakin on nyt trendinä, että ihan pientenkin lasten tulisi jo osata arvioida itseään ja omaa toimintaansa. Lasten osallisuutta ollaan tietoisesti lisäämässä. Päivähoidon on vastattava kasvatusihanteisiin ja perheiden toiveisiin. Itse toivon hartaasti, että näissä uudistuksissa ollaan maltillisia eikä kaikkea vanhaa ja hyvää heitetä pois. Erityisen tuen tarpeessa olevat lapset ovat nykyisin pääosin tavallisissa päiväkotiryhmissä pienin tukitoimin ja sitten aikanaan asettuvat koulussa tavallisiin luokkiin yhä useammin kokonaan ilman tukea vaikka tarvetta vielä olisi.

Opettajilla on kuitenkin keskimäärin vähän kokemusta ja tietoa tällaisista lapsista. Olen itsekin joutunut oman "höttöpääni" kanssa vääntämään eräänkin kerän rautalankaa malliksi vaikka lapsellani on periaatteessa vain haasteellinen tempperamentti.

Siinäkin on haastetta liiaksi joillekin ammattilaisille. Onhan tässä yhteiskunnassa jo jonkin aikaa onnistuttu iskostamaan ihmisten mieliin, että työ ja raha ovat ihmisen arvon mitta, ja siinä sivussa pitäisi lastenkin pystyä kasvamaan aikuisiksi. Mutta ei stressaantunut aikuinen pysty antamaan sitä tukevaa kasvualustaa, jonka lapsi tarvitsisi, eikä välttämättä edes aikaa. Kasvattamiseen kuuluu kielteisten tunteiden sietäminen sekä itseltä että lapselta, ja silloin pitäisi olla levännyt ja tasapainoinen mieli.

Tuntuu siltä, että suurimmalla osalla vanhemmista ei oikein ole. Viimeksi tänään on kuultu, että hallitus haluaisi leikata kotihoidontukea ja ajaa mammonaa palvelemaan nekin vanhemmat, jotka edes yrittävät antaa lapsen elämälle tasapainoisen alun turvallisessa ympäristössä.

Eipä merkitse kenellekään mitään, että tuettaisiin vanhemmuutta ja lapsiperheitä. Vanhempien oikeuksia puuttua lasten koulunkäyntiin pitäisi myös rajoittaa huomattavasti, ja opettajille antaa valta omassa ammatissaan. Ei koulu ole mikään palvelulaitos eikä oppilas mikään asiakas. Tällaistakin shittiä ihan tosissaan kuulee! Että ei auttaisi vaikka meidän isä olisi mimmoinen juristi, niin sinähän siivoat tekemäsi sotkun ja istut lisäksi kaksi tuntia koulupäivän jälkeen.

Auktoriteettia tarvitaan tai yhteiskuntarauha on lopullisesti mennyttä. Vielä ikävämpää, että se luokan hiljaisin, hirmuisen kiltti, kauniisti käyttäytyvä pieni tyttö leimataan opettajan taholta jotenkin hankalaksi, kun sillä on vaikeuksia ilmaista itseään. Opettaja tietää vallan hyvin, että lapsi kärsii ahdistuksesta, jota pahentaa meteli ja ympärillä vallitseva säännöttömyys.

Opettaja tietää, että lapsi syö ahdistuslääkettä ja käy terapiassa. Silti opettaja lähettelee kotiin viestejä, joissa määrää, että "tällaisen on loputtava, koulu tarvitsee enemmän näyttöjä". Siis hiljaisuuden ja vetäytymisen on loputtava kuin taikaiskusta, kun lapsi on ollut puolet syksystä sairaslomalla ja koulu on kieltäytynyt minkäänlaisesta avusta opinnoissa jälkeenjäämisen suhteen koulu ei voi kieltäytyä, koulun on pakko antaa opetusta! Ei opettaja ole aina oikeassa, opettajien psykologinen ja sosiaalinen osaaminen etenkin aineenopettajilla on ilmeisen olematonta ja kiinni henkilökohtaisesta harrastuneisuudesta.

Useimmat vanhemmat ovat kasvattajina nykyään täysiä tumpeloita, mutta niin ovat monet opettajatkin. Minulla on ja vuotiaat lapset. Kumpikin on rauhallinen ja ikäistään vastuuntuntoisempi.

Toisella heistä on ongelmana liiallinen ujous. Olen tavallaan todella kiitollinen tästä sairaudesta. Heillä on ollut paitsi tiukat rajat myös rakkautta niin paljon, että se kuulemma pursuaa korvistakin.

He eivät kiipeile seinille koulussa eikä kotona vaan ovat ihania, älykkäitä, rauhallisia ja hyväkäytöksisiä lapsia. En oikein tiedä, mitä yritän sanoa, mutta ainakin sen, että läsnäolo, rakkaus ja vastuullinen vanhemmuus ovat saaneet aikaan kaksi pientä ihmettä. Väitän, että useimmat murkkujen vanhemmat kadehtisivat meidän rauhaamme ja onneamme.

Minä olen ylpeä lapsistani, joiden keskiarvo hipoo ysiä, jotka ovat ihania ja hauskoja ja kilttejä, ja olen ylpeä itsestäni, että vaikean sairaudenkin keskellä olen kyennyt olemaan lapsilleni läsnä - fyysisesti ja emotionaalisesti. Asun Sveitsissä ja täällä vuotiaaksi pitää lapset eivät saa olla yksin kotona olla iltapäivähoito.

Omilla 6-ja 8-vuotialla lapsillani on 2h media-aikaa tv viikossa ja arvatkaapa mitä, se on täällä ihan normaalia! Lapseni ovat osanneet lukea ja kirjoittaa ihan ilman vanhempien motivointia ennen kouluun menoa ja ihan perinteiset leikit ovat leikkineet ei mitään tietokonepelejä.

Kerran päivässä ruokailemme kaikki yhdessä mikä on mielestäni erittäin tärkeätä. Lapsilla ei ole kännyköitä ja omalla vastuulla on vain huoneen siivous! Vietän paljon aikaa lasten kanssa, ulkoilen, harjoittelen soittoläksyjä ja vien harrastuksiin.

Yritämme on mieheni kanssa läsnä lasten elämässä niin paljon kun mahdollista ja laitamme omat harrastuksemme taka-alalle, ehtiihän sitä sitten myöhemmin, meidän harrastus ovat nyt nuo lapset!

Jos lapsen odotetaan itsenäistyvän liian aikaisin, tulevat mielestäni itsekkäitä. Ja senhän voi vain ymmärtää, jos he ovat hoitaneet harrastuksensa, syömisensä ehkä jopa pienet sisaruksensa vuotiaasta lähtien!

Miksi heidän ikinä pitäisi kunnioittaa vanhempiaan jos heidät on pakotettu itsenäistymään lapsina? Mikä paine pienille hartioille, josta jotkut lapset eivät ikävä kyllä selviä. Vanhemmuus eli tosiaan rajojen asettaminen lapsesta alkaen on taito jota nykyvanhemmat eivät osaa, uskalla tai jaksa käyttää. Myöhemmin murrosiässä se on sitten jo myöhäistä.

Nykynuoret vanhemmat ovat myös itse taannoin saaneet vapaan kasvatuksen joten mitä muuta oli odotettavissa. Vanhemmat ovat syyllisiä ja se on uskallettava sanoa ääneen. Syyllistämisen pelko vaivaa yhteiskuntaamme. Jos mikään ei koskaan ole kenenkään syy tai vastuulla niin mitä muuta voi odottaa kuin itsekeskeisiä ja uhmakkaita nuoria. Tosin kylle heillekkin totuus myöhemmin valkenee kun pitäisi alkaa ottaa oikea vastuu elämästään. Lasten kasvatus on ensisijaisesti vanhempien tehtävä.

Koulu tukee tätä vanhemmuutta. Tälle on nimi eli rakkaus. Lapsella on yksi tarve: Lapsella on tarve kokea lämpöä, läheisyyttä ja syliä, rajoja ja rakkautta. Vanhemmat eivät ymmärrä sitä, että se tarve ei täyty sillä että kuskataan harrastuksesta toiseen, kaverilta toiselle, kaupasta toiseen jne jne. Niin ja joskus,  varsinkin kun olemme jääkiekossa pärjänneet.

Tässä tänään  potkupallon MM-kisailua katsellessa  olen onnellinen, kun Suomen liput eivät näissä Tämän kirjoituksen aiheena on USA: Kirjoitussarjan tarkoituksena on raaputtaa sita propagandamaista kiiltokuvaa, jota USA: Osallistuin lauantaina Helsinki Priden kulkueeseen.

Olin marssimassa Vihreiden joukon viimeisimpinä Armon Vihreiden miniryhmässä. Takana oli joitakin muita ryhmiä. Ykskaks alkoi kuulua huutoa kovaäänisestä takaapäin. Ayahuasca-rituaaliin osallistuminen Perussa ei ole huumeidenkäyttöä, ja siitä opettaminen ei ole väärin: Maakunta- ja sote-uudistuksen toteutumisessa on yhä monta mutkaa edessä.

Tuoreen perustuslakivaliokunnan lausunnon perusteella hanke on mahdollista vielä toteuttaa, kunhan tarvittavat korjaukset tehdään. Toivottavaa on, että useita vuosia kaivattu uudistus vihdoin valmistuu. Ensiksi onnittelut myös Suomessa asuville meksikolaisille, jotka äänestivät López Obradoria kuuden vuoden pestiin. Kuuntelin López Obradorin puheita ja mies on tehnyt erittäin hyviä, mutta aika suuria lupauksia. López Obrador tarjosi ilman muuta meksikolaisille kauniin unelman paremmasta Meksikosta Puolustusministeriö asetti keväällä työryhmän, jonka tehtävänä oli arvioida Jehovan todistajien asevelvollisuuden suorittamisesta vapauttamista koskevan lainsäädännön muutostarpeet ja valmistella tarvittaessa ehdotus sääntelyn uudistamiseksi.

Nyt työ on valmis. Aiempien asiaa pohtivien töiden Vierailin sunnuntaina Helsingin Kauppatorilla. Näin jo kaukaa kaupungin talon lippusaloissa liehuvan jotain punaista. Arvelin, että kaupunki on varautunut jo hyvissä ajoin Putinin ja Trumpin tapaamiseen, sillä onhan molempien maiden lipuissa kyseinen ylväs väri edustettuna. Kymmenessä tapauksessa tekijänä oli alaikäinen eli alle vuotias nuori. Se on huolestuttava määrä, toteaa Eurostat julkaisi tänään tilaston EU-alueen työttömyyden kehityksestä.

Työttömyys on vähentynyt joka maassa. Silti tilastossa on aihetta huoleen ja suomalaisena minua huolestuttaa erityisesti Suomen tilanne; työttömyysasteemme on seitsemänneksi korkein koko alueella.

Huolestuttavaksi asian tekee se Uutiset ovat täynnä EUn ongelmia sekä maailman rakoilua, joka liittyy USAn globaaliin vallankäyttöön. Lisäksi USA rettelöi uusilla tullisodilla. Olemme ulkoistaneet USAlle puolustuksemme, ulkopolitiikan ja teollisuuden merkittäviä osa Olemme ulkoistaneet USAlle puolustuksemme, ulkopolitiikan ja teollisuuden merkittäviä osa-alueita. Eikö EUn tulisi hoitaa itse Hän on opettanut fysiikkaa n. Poimin tämän perustavaa laatua olevan tietopaketin ilmastonmuutoksesta aiheesta kiinnostuneille.

Keith Burrows tähdentää mm. Suomalaiset rakastavat erilaisia ennätyksiä. Tässä ennätyksessä vain ei ole mitään rakastettavaa. Tilastokeskuksen mukaan oikeustoimikelpoisia tai rajatusti Skinnyfat-kehoni röhnöttää huonossa asennossa ja kaksoisleukani välissä on hilsettä. Neitsytkin vielä olen, mutta omasta tahdosta. Kuola valuu kaulaani pitkin kun kirjoitan tätä.

Ajattelin vain kertoa näin aluksi. Tämän koko Suomen tilanteen positiiviseen suuntaan ratkaisu on paljolti teidän Katsokaa, kuinka alhaisia ja raukkamaisia nämä punavihreät edistymön eliittitoimijat ovat. Oli otettava tästä kuvakaappaus. Me olimme ensimmäinen tutkijaryhmä, joka osoitti the Lancet-lehdelle lähetetyssä vastinetutkimuksessa, että MPR-rokotus ei aiheuta sellaista autismia, johon liittyy Suomessa harvoin jaksetaan innostua vaalien ulkopuolella politiikasta, edes median toimesta, eikä useinmiten mitään kerrottavaa olekaan.

Varsinkin kesä on hyvin hiljaista aikaa. Tänä kesänä suorastaan räjähtää: Vallitseva mieskuva on vähintäänkin mielenkiintoinen. Miehistä voi näemmä viljellä mitä hyvänsä kliseitä ja päättömyyksiä eikä se juuri näytä kummastuttavan. Professori Tauno Tiusanen kirjoitti blogissaan, että miehet ovat yhteiskunnan vapaamatkustajia.

Sunnuntain sovitteluneuvottelut eivät johtaneet lopputulokseen. Mikäli tänään maanantaina CSU: Aamun lehdet lainaavat STT: Suihketta käytettäisiin pelihimon yllättäessä ja se vaikuttaisi muutamassa minuutissa nenän limakalvojen kautta. Vaikuttavana aineena on naloksini ja se ehkäisee mielyhyvää tuottavan dopamiinin eritystä Harri Jaskari kirjoittaa verkkouutisissa, että "valinnanvapaudessa käy päinvastoin kuin vasemmisto väittää" https: Sirpa Asko-Seljavaara kommentoi kirjoitusta todeten "Valinnanvapaus on hieno asia, mutta Eu huipoukokous missä ei sovittu mitään ja josta uutisoitiin valheellisesti ja jota Juha Sipilä ylisti onnistuneeksi, taisi olla floppi kuten edellisessä jo kirjoittelin.

Miltä sinusta tuntuisi, jos kohdallasi toteutuisivat vain ensisijaiset perustarpeet ja nekin puuteellisesti? Kokisit jatkuvaa puutetta ruoasta ja juomasta? Tieto, joka koskisi hoitoasi välittyisi huonosti henkilöstön ja Taas esimerkki miksi käyttörikoksesta pitäisi luopua. Luulisi että poliisilla olisi parempaakin tekemistä kuin vahtia huumeidenkäyttäjiä.

Neulanvaihtopisteen duunarit ovat huolissaa asiakkaistaan,koska osa ei uskalla tulla vaihtamaan likaisia neuloja jos poliisit ovat liepeillä. Joukko lääkäreitä pitää THL: Kansanedustaja, lääkäri ja kristitty Päivi Räsänen lainasi viimeisimmässä blogikirjoituksessa esittämiensä avioliitto- ja sukupuolikäsitysten tueksi uskonpuhdistuksen isää, Martti Lutheria. Lutherin siteeraaminen tässäkin asiassa osoittautuu kuitenkin hyvin pian ongelmalliseksi.

Meille on taasen levitetty valeuutisia valtamediassa muutaman päivän ajan. Tomerasti julistettiin maihinnousukeskukset konseptina. Niitä väitettiin perustettavan Pohjois-Afrikan rantavaltioihin kuten Marokkoon tai Tunisiaan sekä Algeriaan. EUn ministerit juhlivat neronleimaustaan viikonloppuna.

Suomalaiset kuvittelevat olevansa helposti etevämpiä neuvomaan muita esim. Totuus on, että satumme asumaan sellaisella leveysasteella ja vyöhykkeellä, missä puu kasvaa ja olemme harvaanasuttu kansa, joten ilmasto on verrattain puhdasta, saamme harvoin Keski Yleisen yhteiskuntarauhan takia "onneksi", jos näin saa sanoa ketään loukkaamatta, Suomessa PS: Vaikka toisaalta ei tästä suosiosta taida olla ruotsindemokraateille mitään hyötyä, kun mikään puolue Mistä Päivi Räsänen ja kumppanit ottavat esimerkiksi ajatuksen, että jumala on luonut miehen ja naisen?

Vanhasta Testamentista, Aatami ja Eeva. Kuten myös kymmenen käskyä ja synti jne. Kaikkea otetaan, mikä omaan narratiiviin tarvitaan, mutta kaikkien epämiellyttävien kohdalla sanotaan se naurettava Ruotsin syyskuun valtiopäivävaaleihin on aikaa enää pari kuukautta   Allt om valet.

Vaaliasetelmat pari kuukautta ennen vaaleja ovat enemmän tai vähemmän sekavat Poll results. Viime päivinä on somekommenteissa ja puoluetoimijoiden puheenvuoroissa kritisoitu sitä, miten Helsingin Sanomien Nyt-liite vertasi Yhdysvaltain presidenttiä sikaan satiirikuvassaan. Eikä siinä itsessään mitään. Kuten aiemmin kävimme lävitse, sananvapauteen kuuluu olennaisesti vapaus kritisoida Viime päivinä Ortegan hallinnon kannattajat ovat vallanneet maapalstoja niin Managuassa kuin muualla maassa.

Vallatut maat kuuluivat hallintoa avoimesti vastustaville kansalaisille. Oppilaiden hyvinvointia voidaan lisätä pahoinvointia vähentämällä -otsikolla HS Mielide

helmikuu Homoseksuaalisuuden aiheuttajana ei ole yksinhuoltajuus tai miehen mallin puute, valitettavasti. Homoseksuaalisuus on samanlainen. 7. huhtikuu Naaras voi tulla raskaaksi vain kiima-aikoina, mutta hetero- ja homoseksuaalisia suhteita niillä on vuoden ympäri. Emo synnyttää vain yhden. 5 Sep Thai hieronta lappeenranta päiväkahviseuraa jyväskylä nettitreffit suomi24 vittu pillu nainen seksilinja kalat horoskooppi rakkaus leksus raahen synnytys eroottista seuraa hakuninmaa katsastus seksifilmit sormi pillussa teboil on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa.

A-katsastus homoseksuaaliseen raahe seuraa jyväskylä

A-katsastus homoseksuaaliseen raahe seuraa jyväskylä

UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄ JYVÄSKYLÄ . Naisten rooli seuroissa ja järjestötoiminnassa Naishiihdon käynnistymisvaiheet muualla Limingan Siiri Lievosen, Haapaveden Venla Koskenkorvan ja Raahen Aura Pietolan, .. Niiden perusteella Osloon lähetettiin ensimmäisen katsastuksen voittaja Siiri Rantanen . helmikuu lämppärin puhallin ei toimi Juoksijatähti Usain Bolt juhli taannoin Rion olympilaisissa railakkaasti olympiamenestystään, ja hänet nähtiin. 6. syyskuu con q katsastus jyväskylä aukioloajat seksitarinat äiti ww. suomi24 vitun huora .. etlän lohja tantra hämeenlinna sexiä salaista seuraa raahessa lapin. . Oli ikävää, että se leimattiin aluksi nimenomaan homoseksuaalisen.