Vasektomia hinta wilma sotkamo homoseksuaaliseen

Tänään aamulla sai kuulla uutitista että Lontoossa oli tapahtunut räjähdysten sarja. Ensin väitettiin räjähdysten johtuvan viasta metrotunnelissa.

Minä tiesin heti mistä oli kyse? Englannissa toimiva salainen tiedustelupalvelu MI5 oli saanut käskyn Illuminatin johdolta asentaa pommit 7. Iskut oli tarkoitus toteuttaa keskellä aamupäivää Lontoon ydinkeskustassa. Vastuun iskuita ottaisi tälläkin kertaa Al-Quaida kuten aikaisemminkin. Mutta tekijöinä häärivät kuitenkin sama salainen maailmanhallitus. Itse pääministeri Tony Blair oli jo edellisenä päivänä ollut Edinburghin G8 kokouksessa.

Bush ja Blair olivat aikaisemmin kokoontuneet Illuminatin trilatelar comissionin kera suunnittelemaan että nyt suoritetaan taas yhdet terrori-iskut ja seuraavaksi voidaankin jo aloittaa Iraniin hyökkääminen.

Näiden terrori-iskujen päämotiivi on vain ja ainoastaan pelko. Koska pelolla voidaan hallita suuria ihmismassoja.

Paras propaganda-ase on että järjestetään tämän tyylinen terrori-isku ja ilmoitetaan tekijäksi Al-Quaidan solu niin kaikki luulevat että nämä ovat terroristeja jotka ovat ne tehneet. Viisaammat kuitenkin tajuavat sen että terroristeja on olemassa mutta he ovat valtion terroristeja jotka hallitsevat maailmaa. Ääri-islamilaiset marginaalijoukot Hamas jne. Heistä ei ole minkäänlaista vaaraa poliittisesti millekään maalle maailmassa. He ovat vain pieni klimppi Israelissa ja toimivat täysin itsenäisesti kun taas Illuminatin eliitti hallitsee maailmaa kaikilla tahoilla.

He hallitsevat öljybisneksen, asebisneksen sekä huumebisneksen. Amerikan ja järjestetyt presidentinvaalit rahoitettiin suurimmaksi osaksi huumerahoilla. Huumekauppaa tietysti organisoi CIA. Lontoossa olisi tänään jo täytynyt viisaimpien pistää muutaman tuhannen joukon mielenosoitus kadulle välittömästi näiden terrori-iskujen jälkeen. Vuonna tehtiin tutkimus jossa huomattiin että erityisesti alueilla joissa juomavedessä on runsaasti alumiinia, esiintyy poikkeuksellisen paljon alzheimerin tautia.

Lähettänyt Against NWO klo 3: Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Christer Sundqvist  on kirjoittanut toukokuusta lähtien yhtä Iltaehden suosituimpiin terveysblogeihin kuuluvaa Turpaduunari terveysblogia.

Nyt Iltalehti otti blogistiin yhteyttä ja kertoi, että se on lakkauttanut kyseisen blogin kokonaan. Turpaduunari blogi kun kritisoi mm. Aivan kuten mikä muu tahansa monikansallinen yhtiö ei seiso minkään humanististen arvojen takana. Vaan keskittyy vain pienen eliitin ajaman poliittisen agendan ajamiseen, joka ajaa vain tämän pienen ja läpiahneen sekä korruptoituneen eliitin etuja. Lähettänyt Against NWO klo 7: Christer Sundqvist , Iltalehti , lääketeollisuus , MV , terveysblogi , Turpaduunari-blogi , tutkiva journalismi.

Rappioituneen Suomen kulisseissa kuohuu. Valtionvarainministeriön ylin virkamies, valtiosihteeri Esa Suominen olisi krisitoinut pääministeri Alexander Stubbia facebookissa. On varmasti kaikille paras, hänelle itselleen ja hänen puolueelleenkin, ettei hän hoida enää nykyisiä tehtäviään kuukauden kuluttua. Romahtamista ei ole koskaan kiva katsoa, ihmisiä me olemme kaikki,".

Nyt sitten valtionvarainministeri Antti Rinne sd. Nyt sitten Suominen joutui poistamaan koko kommenttinsa sekä tekemään siitä julkisen anteeksipyynnön. Näin toimitaan narsistipsykopaatin hovin alaisuudessa.

Toimi hän sitten valtioneuvostossa tai missä muussakin työpaikassa, niin hän ei kestä koskaan julkista kritiikkiä. Voisin kuitenkin vannoa, että A. Stubb ei ole seuraava pääministeri. Koska se tehtävä siirtyy Keskustan Juha Sipilälle.

Koska jatkuvalla velan ottamisella ei tämä maa nouse. Naton sotilasvallankaappaus on jo puoliksi toteutunut ja sen pysäyttäjänä ei voi olla enää kukaan muu kuin Suomen kansa. Tämä laajasti suomenruotsalaisista miljonääreistä koostuva eliitti yritti kaupata jo suomen saksalle ja sai täällä aikaan sisällissodan.

Nyt tuo temppu uusiutui, kun suomi myytiin käytännössä USA: Sveitsiin varansa piilottaneet natsit. Itsenäisyys on mennyttä niin kauan, kuin suomen nukkuva kansa sen hyväksyy.

Alexander Stubb ei aja suomen etua, vaan hän on maanpetturi ja USA: Kokoomus nostettiin vaalivilpillä valtaan vain sen vuoksi, että he lupasivat viedä Suomen Natoon. Älä siis äänestä tätä maanpetturipuoluetta tulevissa vaaleissa.

Mutta huomioiden vielä sen, että persut sekä kepu ovat myös Nato maanpettureiden puolue, vaikka jälkimmäistä niin monet EU: Lähettänyt Against NWO klo Sotilasjulkaisu NavyTimes ilmoitti myös komentaja Heather E.

Muttei luonnollisestikaan uskaltanut kertoa että mitkä olivat hänen potkujensa todelliset syyt. Naval Air tukikohdasta kerrottiin vain potkujen syyn olleen se, että kuinka Cole ei ollut kyennyt noudattamaan korkealta tulleita käskyjä.

Ei savua ilman tulta Navalin tukikohdasta vielä oikein painotettiin erikseen, että tapauksella ei ole mitään tekemistä TF Liekö sitten jo lukeneet nämä huhut internetissä, jossa kerrotaan koko tapauksen peitelty puoli. Joten ilmankos taas se koira älähtää ensimmäiseksi, jonne kalikka kalahtaa. Lähettänyt Against NWO klo 5: Cole toimi komentajana US Navyn strategisten kommunikaatioiden ykkös siivellä Wing 1.

Joka toimii Oklahomasta käsin Tinkerin ilmavoimien sotilastukikohdassa. Jolloin Oklahoman tukikohdan E-6B pommikone kutsuttiin ilmaan. Käskyn vastaanotti kapteeni Cole. Mutta ydinaseisku peruuntui, koska ydinasejärjestelmää ylläpitävä Permissive Action Link PAL järjestelmä kaatui, aiheuttaen lopulta koko ydinaseiskun kaatumisen.

Cole pidätettiin tiistaina Joka sijaitsee Miramarissa, San Diegossa Kalifornia. Näin ollen jos SVR: USA on jo aiemmin onnistunut ampumaan ydinohjuksia Venäjälle asti.

Mutta näillä kerroilla valon galaktisen liiton alukset ovat eliminoineet niiden vaikutukset suoraan, tekemällä ne toimintakyvyttömiksi. Mutta myös Ukrainan sisällissodassa on nämä ns. Ydinaseiden käyttöä kun ei enää tulla sallimaan ihmisten tuhoamistarkoituksessa ja tämä on tehty selväksi näiden avaruuden ulkopuolisten toispaikkakuntalaisten toimesta. Mutta nähtävästi kuitenkin USA: Jos sittenkin edes yksi ohjus vahingossa saisi tuhottua yhenkin kaupungin Venäjällä ja siitä saataisiin suuri maailmansota käyntiin.

Jolloin se saataisiin aloitettua eliitin toivomana ydinsotana. Mutta eipä ole tämä toteutunut vielä tähänkään päivään mennessä. Ei onnistunut suihkukoneen alasampumiset Itä-Ukrainassa ja syyttäminen siitä Venäjää ilman todisteita. Tuloksena oli vain täysi farssi ja suuri peittely MHlennon aiheesta. Liekö sitten tällä tänään tapahtuneella totaalisella auringonpimennyksellä vielä jotain tekemistä sillä. Sillä tämä juuri äsken nähty auringonpimennys muutti koko solaarista järjestelmää huomattavasti ja nyt valon voimakkuus lisääntyi.

Joten se vie entistäkin enemmän valtaa pois näiltä Liciferisen satanistivallan eliitiltä. Heitä kun hirvittää tämä valon lisääntyvä määrä täällä, koska se vie heiltä vallan pois, aste ateelta.

Tämän Illuminatiksi itseään nimittävän rikollisen valtaeliitin ainoa valtakeino on massojen pelolla hallinta. Se tehdään heidän omistamiensa median, armeijan, poliisivallan voimin.

Sillä mihinkään muuhun he eivät pysty enää. Mutta mitä vähemmän on tässä maailmassa kollektiivista pelkoa, niin sitä enemmän totuus ja tietoisuuden vallankumous pääsee etenemään kohti päämääräänsä. Tämä planeetta tellus ei missään vaiheessa kuulunut olla tällainen vankila-planeetta. Mutta kun tänne aikanaan päästettiin inkarnoitumaan eräiden toispaikkakuntalaisten mm.

Niin nämä kyseiset sotaisammat avaruusrodut ottivat ns. Tämän planeetta telluksen väestöstä kun aivan kaikki eivät ole täältä alunperin lähtöisin, joten kosmisella mittapuulla jokaisella ns.

Aikanaan kauan aikaa sitten tapahtui ns. Että he eivät saa löytää vielä toisiaan useiden satojen vuosien ajan. Kului sitten useita satoja vuosia ja useat päätyivät lopulta karman kiertokulkuun, koska planetaarinen inkarnaatiokehitys mahdollisti siihen kiinnittymisen.

Mutta nyt on tullut aika jolloin tämä myyttinen kutsu on alkanut vaikuttaa ja hyvin useat valon galaktisesta liitosta tänne vapaaehtoisesti tulleista ovat alkaneet muistaa oman todellisen alkuperänsä. Heräämistä tapahtuu useiden eri asioiden kautta kuten esim.

Näitä vapaaehtoisia on tänne sijoittunut jopa USA: Näillä kaikilla myyttiseen kutsuun osallistuneilla ns. Joka tarkoittaa myös sitä, että heitä myös suojellaan valon puolen toimesta, jos siihen on tarvis. Valon galaktisella liitolla on myös sota-aluksia, joiden käyttötarkoitus ei ole vieraan avaruusrotujen tappaminen.

Vaan niiden käyttötarkoitus on puolustuksellinen ja he pystyvät tekemään mm. Tämä kaikki useita kymmeniätuhansia vuosia edellä oleva huipputeknologia kyllä tiedetään myös USA: Mutta varsinkin tämän sotamahdillaan pullistelevan US Navyn uskottavuus se vasta siitä kärsisi, jos he joutuisivat ilmoittamaan että tämä lukuisien avaruusrotujen muodostama valon galaktinen liitto pystyisi tekemään vaikka koko USA: Valon galaktisen liiton taholla ei kuitenkaan ole suoraa oikeutta puuttua tämän planeetan sisäisiin asioihin.

Mutta heidät on aikanaan määrätty tänne vahtimaan sitä, että tämän planeetan sisäinen kehitys kulkee ns. Eikä hairahdu pimeyden toimintamalleihin, kuten viime aikoina ollaan nähty. Planeetta tellus on näihin muihin galaktisen liiton planeettoihin ja tähdistöihin nähden hyvin raskasvärähteinen planeetta. Mutta kun kyseessä on vielä planeetta, jolla on myös oma tietoisuus.

Niin voimme kyllä varmasti kuvitella minkälaista pahoinvointia ns. Äiti Maa tällä hetkellä kokee. Kun sen päällä edelleen tapetaan lapsia köyhdytetyllä uraanilla ja juonitellaan ydinsotaa. Kosminen suuri rauhanneuvosto on ollut näistä ajoista hyvin suuressa vastuussa, ettei tämän planeetan sisäiset asiat ole edenneet tuohon kaikista katastrofaalisimpaan ydinsotaan asti.

Samoin myös karman neuvosto pistää nämä sekasorron aiheuttajat ruotuun siinä vaiheessa, kun kukin heistä aikanaan täältä jättää maallisen muotonsa.

Ukrainan, Donetskin lentokentän yläpuolella tehtiin äskettän ufo-havainto. Erityisesti viime aikoina havaintoja on tehty Euroopassa poikeuksellisen paljon. Donetskin lentokentän yläpuolella aluksia on nähty myös päivällä. Muutama vuosi sitten Venäjän pääministeri Dmitri Medvedeviltä kysyttiin että oliko hän tietoinen, että oliko avaruuden ulkopaikkakuntalaiset vierailleet täällä.

Niin tähän pääministeri vastasi, että kuinka venäjän presidentillä olisi ydinlaukaisukoodien lisäksi hallussaan salainen dokumentti, josta selviää mitkä avaruusrodut ovat olleet yhdeytessä tänne.

Viimeisin huhu on että Venäjän hallinto olisi painostanut USA: Tai muuten Venäjä tekisi sen heidän puolestaan. Cole , kolmas maailmansota , US Navy , valon galaktinen liitto , ydinohjus , ydinsota.

Nyt se sitten tapahtui. Tämä käy ilmi tuoreimmasta gallupista , jossa näkyy suomen selatuimmat nettisivut. Viime viikolla kävijöitä oli 1,4 miljoonaa. Helsingin Sanomat, Iltalehti ja Iltasanomat ovat keskittyneet kusemaan sen sijaan vain omaan jalkaansa. Koska eivät ole kyenneet vieläkään uudistamaan ilmettään tutkivan journalismin tasolle. Sellainen kun ei kuulu sionistisen median toimeenkuvaan, joten eipä siis ihme miksi MV-lehti syrjäytti jo nämä kaikki mediat Suomessa.

MV on mediana suomessa ainut laatuaan, koska sinne voi kuka tahansa jättää kirjoituksensa julkaistavaksi ylläolevan näköisen kuvakkeen kautta.

Helsingin sanomiin kun ei suomen kansalaiset saa juttujaan yhtä näkyvästi esille, niin jos tulee joku muu joka palvelee tätä kymmenentuhatta kertaa paremmin. Niin tässä syy siihen, miksi MV syrjäytti kokonaan Suomen korruptoituneet mediat.

Missähän vaiheessa Sanomamedia yrittää kaapata MV: Siinä vaan on pieni pulma kun totuutta ei voi ostaa ja kääntää valheiksi. Ranskan hallinto aloittaa laajan nettisensuurin. Eipä siinä kauan mennyt, kunnes sensuuri kirves alkoi heilumaan Ranskassa oikein toden teolla. Nimittäin ranskan hallinto alkaa tästä lähtien sensuroimaan kaikkia niitä nettisivuja, joiden epäillään tukevan terrorismia. Internet-sivujen sensuuriin tähtäävä laki lyötiin alulle vastikään ranskassa ja viime kuussa EU: Nyt sitten tämä EU: Siihen ei siis tarvittu Ranskassa, muuta kuin Mossadin suorittama teurastus erään satiirilehden toimituksessa.

Ottaen huomioon vielä sen, että eräs pilapiirtäjä sai potkut tästä kyseisestä Charlie Hebdo -lehden toimituksesta, koska piirsi Juutalaisista pilakuvia.

Sen kun kuuluisi virallisesti olla vain muslimeille vinoileva lehti. Lähettänyt Against NWO klo 1: Vasemmistoprofessori Heikki Patomäki kirjoitti Uuden Suomen blogissaan, että kuinka suomessa on jo luvulta lähtien valtionvarainministeriön virkamiehet saavuttaneet yhä enemmän poliittista valtaa.

Näin ollen kokoomuspohjainen agenda säilyy vaikka vaaleissa kävisi mitenkä tahansa, jolloin vaaleilla ei ole merkitystä. Jos kerta suomessa on joluvun lamasta lähtien toiminut näin korruptoitunut järjestelmä, niin eipä sitten ole ihme miksi suomessa on käynnissä tällä hetkellä sotilasvallankaappaus Naton toimesta. Presidentin valtaoikeudet on jo käytännössä viety ja ulkoistettu kenraaleille. Suomen korruptoitunut media huutaa jatkuvasti agressioita Venäjän suuntaan ja HS: Uusi lööppi "Haluamme seuraavaksi Suomen!

Sillä tuolla torilla ei mitään tuollaista huudettu. Natolla on lisäksi valmiina lukuisia false-flag terrori-iskuja odottamassa vielä itse niiden toteuttamista ja nämä liittyvät venäjää vastaan kohdistettuihin sotaprovokaatioihin, kuten Kiovan juntana toimesta tehty MHlennon pudottaminenkin.

Tuore Siprin raportti vielä kertoo , että maailman asekauppa käy tällä hetkellä kiivaimmin kuin aikoihin. Asekaupassa ovat kunnostautuneet tuntuvasti Intia ja Saudi-Arabia jotka ovat kasvattaneet ostoksiaan tuntuvasti. Aseviejistä Yhdysvallat ja Venäjä ovat omaa luokkaansa.

: Vasektomia hinta wilma sotkamo homoseksuaaliseen

RASKAUS RUSKEA VUOTO FREE GAY XXX Suomalaisten julkkisten alastonkuvat frenulum repeämä gay
EROOTTISTA HOMO HIERONTAA LINDA LINE TARJOUS Sillä tämä rikollisten pankkien eliitti on ollut kaiken ajan erittäin huonoissa väleissä Venäjän valtionjohdon kanssa. Tämän suunnitelman kulku ollaan jo ennustettu ja se menee näin: Koneiden pilotit pelastautuivat molemmat heittoistuimella ja heidän tilastaan ei ole tällä hetkellä virallisia tietoja. Anders Breivikin facebook tili avattiin Joten näin ollen kyseessä näyttäisi olevan Turkkilaisten toimesta tehty provokaatio, jolla tietty eliitti pyrkii kiristämään Venäjän sekä Nato maiden välejä.
VIRO SEX HOMO SEKSISEURAA SALO Live puhelinseksi homo nettiauto mobiili
Homo pettämissivusto sihteeri suomi Thai hieronta homo lammi seksi tampere

Fleshlight kokemuksia tekokynnet homoseksuaaliseen varpaisiin

Vaalit lähenevät ja kohta on taas se aika, kun suomen kansalla on velvollisuus ja mahdollisuus käydä puisessa kopissa rustaamalla lyijykynällä numero lappuun. Koska pankkiiri-eliitin mielestä meitä on liikaa. Mitähän tässä Nato oikein nyt hakee Samalla se myös laittaa USA: Venäjä ei kuitenkaan ole hyökkäämässä minnekään, vaan NATO suunnittelee sotaprovokaatioita, joilla se lavastaisi Venäjän hyökänneen jonnekin.

MIES ETSII HOMOSEKSUAALISEEN MIESTÄ OULU VAASA THAI HIERONTA

Siihen ei muka nyt poliisin resurssit lainkaan riittäneet. Antakaa anteeksi minulle tämä kaikkein pahin mahdollisin tekoni. Luultavasti jotain on tapahtunut siinä välissä, sillä heitä kohti ammuttiin, Hallgren kertoo. Heidän mukaansa negatiivinen transformaatio on yhtä kuin valaistuminen, joka ei pidä lainkaan paikkaansa. Lähettänyt Against NWO klo 2: Lopulta kuitenkaan Kööpenhaminan lentoasemalta ei löytynyt pommia. Tämä tapaus osoittaa jälleen sen miksikä järjettömäksi poliisivaltioksi Yhdysvallat on kovaa vauhtia menossa.