Hyvä kalu hot pojat homoseksuaaliseen helsinki

Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Suurikokoinen mies pukeutuu trikoisiin Iisalmelaisen hotellin baarin takahuoneessa. Sarjakuvapiirtäjä, perheenisä Petteri Tikkanen muuntautuu jälleen supersankaripainijaksi, ja yleisö tulee kuulemaan sielua, munaskuita ja munasarjoja kouraisevaa testosteronista alkuhuutoa.

Dome Karukosken Tom of Finland -elämäkertaelokuva ei saanut vieraskielisen elokuvan Golden Globe -ehdokkuutta. The once-taboo, homoerotic drawings by artist Tom of Finland helped make him one of Finland's most famous artists of the 20th Century. However, development board members in the town of Kaarina - where the artist was born - voted against renaming a street in his honour on Wednesday. Kaarina ei ollut vielä valmis Touko Laaksosen kadulle.

Äänestyksen voittanut Oskarinkatu viittaa Oskari Hollméniin. The biopic about Finland's most famous gay artist, Tom of Finland, has not done as well as the producers and director of the film had hoped. The film, which debuted Finland in February, has sold about , tickets so far.

The filmmakers say that while the figures are disappointing, they're still hoping for better results once the movie premieres in the UK next week. Menestystä haetaan nyt ulkomailta. Britanniassa elokuvalle lätkäistiin Kmerkintä. A walkout by postal workers at Helsinki's mail sorting centre could delay deliveries across the country.

The government is moving to improve the lot of small businesses. The capital's shared-use bikes will soon be back on the streets. And, Turku honours the artist known as Tom of Finland. Kulttuurikeskus Logomon kupeeseen tulee Tom of Finlandin aukio. Kaupunkisuunnittelulautakunta päätti asiasta keskiviikkona osana laajempaa kaavamuutosta.

Palvelualalle syntyy uusia työpaikkoja. Koivuallergiaa voidaan hoitaa uudella tavalla. Uusi suomalainen elokuva "Tom of Finland" tulee tänään elokuvateattereihin. Suku sai tietää Touko Laaksosen homoeroottisesta taiteesta vasta tämän kuoleman jälkeen. Nyt suku haluaa kertoa miehestä nimimerkin takana.

Elokuvayhtiö keskusteli kuvan jättämisestä pois. Päätös oli lopulta helppo, kun Niitin perheessä uskottiin julkaisemisen olleen stylistin tahto. Itsenäisyyden juhlavuoden sankarihahmoilla oli mielenkiintoinen kohtaaminen jatkosodassa. Poster promoting exhibition of work by the the iconic gay artist Tom of Finland was taken down from digital advertising boards across Helsinki's transport network on Thursday after a complaint to police.

However after an intervention by the city's deputy mayor, the posters were restored. Tom of Finland on taas pinnalla. Hän näkyy postimerkeissä ja lakanoissa, pian myös musikaalissa ja valkokankaallakin. Helsingin Taidehallissa avautuu viikonloppuna laajin Tom of Finlandin työtä esittelevä näyttely. Pääsimme tutustumaan näyttelyyn jo sen pystytysvaiheessa.

Touko Laaksonen eli Tom of Finland oli yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista taiteilijoista. Uteliaisuus onkin suurinta sen suhteen mitä Enqvistillä on annettavana vuoropuheluun. Tapahtuma alkaa klo Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello Yhdysvaltalainen Human Rights Campaign on taistellut aktiivisesti uskovaisten ihmisten oikeuksia vastaan.

Tuorein todiste tästä vainosta nousi tällä viikolla uutisiin, kun oikeudenkäynnissä julkaistut dokumentit osoittivat, ettei Human Rights Campaign välitä tippaakaan National Organization for Marriagen NOM maineesta. On todella törkeää, ettei NOM: Lehtimiehet ovat ahmineet julkaistut paperit läpi.

Papereissa on järjesteltynä NOM: Mainen osavaltiossa on homoseksuaalien avioliitot salliva avioliittolaki. He aikoivat muuttaa sen perinteisiä arvoja kunnioittavaksi. Karmaiseva vaino iski jälleen, kun Mainen osavaltion laki olisi pakottanut yli 5´ dollarin lahjoituksia tehneiden lähettävän selonteon toiminnastaan viranomaisille.

Eli suurten lahjoitusten kohdalla lahjoittaja oli velvollinen ilmoittamaan lahjoitusten lähteet. Kansalla on oikeus tietää ketkä ovat vaikuttamassa osavaltion äänestyksiin.

Mutta NOM ei tietenkään ole velvollinentekemään sellaista, sillä onhan se perusarvojen asialla. Kuitenkin viranomaiset olivat aloittamassa tutkintaa NOM: NOM haastoi osavaltion oikeuteen. Mainen osavaltio voitti NOM: Aivan selvä todiste siitä miten USA: Viimeisenä loukkauksena oikeudenkäynti paljasti jotakin NOM: Verenhimoinen Human Rights Campaign sai dokumentit jumalattomiin kouriinsa. Tietenkin he ovat maalaamassa NOM: Kaikki esimerkit ovat kuitenkin täysin hyväksyttäviä strategioita.

NOM suunnitteli luovansa rotukiistoja. Mustien ja seksuaalivähemmistöjen välille aiottiin iskeä kiila, jolla mustat äänestäjät saataisiin tukemaan NOM: Tässä kohtaa ei sovi pohtia miten kampanjointiin reagoisivat mustat homoseksuaalit ihmiset. Todennäköisesti he alkaisivat vihaamaan itseään. Samoin NOM aikoi markkinoida latinoyhteisöille latinoidentiteettiä, jossa homoseksuaalisuuden hyväksyminen olisi epä-latinomaista.

Nuoret latinoäänestäjät saataisiin kapinoimaan "valkoisten arvoja" eli homomyönteisyyttä vastaan. Eripuran luominen on aivan hyväksyttävä tapa ajaa omia asioita. NOM oli myös laittamassa sivuun rahaa, jolla etsittäisiin homoperheiden lapsia, jotka olisivat valmiita puhumaan videokameran edessä huoltajiensa haitallisuudesta.

Toisena videoprojektina oli tasa-arvoisen avioliittolain uhrien kokemusten ikuistaminen. Näillä projekteilla ei nähtävästi päästy kovin pitkälle. Eikä papereissa seisovat tekstit siitä, että NOM oli tietoinen kampanjointilakien kiertämisestä, ole ollenkaan moraalisesti arveluttavia.

Järjestöllä on oikeus järjestää erilaisia rahastoja, joilla salataan lahjoittajien identiteetti. On erittäin törkeää, että NOM: Papereissa kerrotaan, että NOM: Kaikki nämä ovat loogisia johdannaisia perusarvojen puolustamisesta. Kampanjointi on vaikeaa, sillä kansalaiset ovat vuosi vuodelta toista mieltä kuin NOM. Ympäri Yhdysvaltoja yli puolet ihmisistä ovat valmiita sallimaan avioliitot samaa sukupuolta oleville pareille.

Kannatus on vahva nuorten parissa. Siksi NOM suunnittelee parempien edustajien käyttöä julkisuudessa. Altavastaajana oleminen luo vain vahvempaa taisteluhenkeä. He aikovat värvätä tyylikkäitä ihmisiä, jotka olisivat samalla epäkognitiivisia.

Se kertokoon kaiken siitä minkälaista mainosta on tulossa NOM: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 6: Vastaan on tullut entistä masentavia uutisia. Ihmiskunnan pitäisi teoriassa kasvaa ja muuttua asteittain jotenkin parempaan suuntaan. Valitettavasti maailma ei aina toimi kuten haluaisin sen toimivan.

New Yorkin koululaitos päivittää koepapereiden sisältöä. He haluavat varmistaa, etteivät koululaiset altistu haitalliselle materiaalille. Käytäntö ei ole harvinaista, sillä vastaavalla tavalla Yhdysvalloissa varmistetaan, etteivät koemateriaalien valmistajat laita epäsoveliaita sanoja papereihin.

Mutta äskettäin julkaistu lista New Yorkista veti minut hiljaiseksi. Halusin aluksi uskoa, että se on vain parodiaa. New Yorkin koululaisia halutaan suojella todellisuudelta.

Listalla on muista osavaltioista tuttuja kiellettyjä sanoja, kuten: Näiden lisäksi on viitisen kymmentä sanaa tai asiaa, joiden käyttöä pitäisi välttää. Hyväksikäyttö Alkoholi, tupakka, huumeet Syntymäpäivät Ruumiinnesteet Syöpä ja muut taudit Katastrofit Julkisuuden henkilöt Vaikeita asiota käsittelevät lapset Tupakat Tietokoneet kotona acceptable in a school or library setting Rikollisuus Kuolema Evoluutio Kalliit lahjat, lomamatkat Uhkapelit Halloween Kodittomuus Kodit joissa on uima-allas Metsästys Roskaruoka Taustatietoa vaativat keskustelut urheilusta PA: Listalle pääse myös sana, jonka kieltäminen katkaisi vertauskuvauksellisesti dromedaarin selän: Dinosaurus Viekää huumeet, väkivalta ja seksi, mutta dinosauruksiin ette koske!

Kouluviranomaiset ovat todenneet, etteivät he missään nimessä ole yliampuvia poliittisessa korrektiudessa. He vain haluavat varmistaa, että koepapereiden suunnittelijat ottavat huomioon koululaisten tunteet.

Pitkä sanalista johtuu osavaltion monikulttuurisuudesta. Rikkauksien ja luksustavaroiden mainitseminen tekisi köyhemmät lapset kateellisiksi. Yhdysvaltojen historian käsittely ilman orjuuden mainitsemista on myös melko taitava temppu. Jos New Yorkin viranomaiset olisivat oikeasti huolissaan koululaisten ahdistumisesta, olisivat he poistaneet kokeet kokonaan kouluista. Joitakin vastaan on tehokkaita rokotteita.

Jotkut virukset ovat niin vaarallisia, ettei mikään rokote toimi esim. Monimuotoisuus takaa, että viruksia löytyy myös näiden ääripäiden väliltä. Tuore tutkimus immuunijärjestelmästä on erittäin jännittävä. Tutkijat ovat tiirailleet antigeenien ja immuunivasteen vuorovaikutusta. Selvisi, että tiettyjen virustulehdusten kohdalla immuunijärjestelmä lähtee toimimaan ilman vasta-aineita.

Vesikauhulle sukua olevalla VS-viruksella testattiin hiirien immuunijärjestelmää. Vasta-aineita tuottavat B-solut oli lamautettu ennen virusten istuttamista. Kuitenkin immuunipuolustus lähti liikkeelle virusta vastaan. Se oli mullistava löytö.

Opittu immuniteetti ei olekaan ainoa keino selviytyä vesikauhun kaltaisista soluja tuhoavista viruksista. Luonnollinen immuniteetti on myös laukaistavissa uusien virustulehdusten kohdalla. Kaiken kaikkiaan havainto voi auttaa aivan uusien hoitojen kehittämisessä. Kokeen tulos avaa ovia sen selittämiselle miksi joillakin ihmisillä voi olla alhainen määrä vasta-aineita, mutta vahva immuniteetti tiettyjä tauteja vastaan.

Vaarallisille virukselle voidaan ehkä kehittää aivan uusia rokotteita. Mutta miten tämä lääketieteen uutinen otettiin vastaan foliopiireissä? Otsikko kertoo mitä on luvassa. Rokoteteorian perustat murenevat kun tiede paljastaa vasta-aineiden olevan turhia!!! But the new research highlights the fact that innate immunity plays a significant role in fighting infections, and is perhaps more important than adaptive immunity at preventing or fighting infections.

In tests, adaptive immune system antibodies were shown unable to fight infection by themselves, which in essence debunks the theory that vaccine-induced antibodies serve any legitimate function in preventing or fighting off infection.

So once again, the myth that vaccinations serve any sort of legitimate medical purpose has been deconstructed by breakthrough science. Regardless of whether or not the mainstream medical community wants to admit it, pro-vaccine ideology is increasingly finding itself in the dustheap of outmoded pseudoscience. Jos typeryys sattuisi olisi Ethan A.

Se että on olemassa joitakin virusryhmiä, joita vastaan opittu immuunipuolustus luovuttaa, mutta luonnollinen immuniteetti voikin toimia, ei mitenkään tarkoita, että rokotteet olisi todettu tarpeettomiksi. Immuunijärjestelmä on niin monimutkainen ja -tahoinen, ettei kyseinen B-solujen toimintaa testannut ryhmä ole varmasti hautaamassa rokotteita. He havaitsivat, että lamautetut B-solut pystyvät tuottamaan kemikaalia, joka vuorostaan aktivoi makrofaageja.

Makrofaagit tuottavat suojakuoren VS-virusta vastaan. Tästä voidaan päätellä, että tiettyjä viruksia vastaan voidaan taistella myös ilman aktiivisia B-soluja. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 8: Valtakunnan virallinen Skeptikko -lehti on päivittänyt ulkoasuaan.

Koko kasvoi jämäkkään A4 kokoon. Vanhat versiot olivat kansikuvineen kovin vaihtelevia. Alkutaipaleella kansissa komeili mustavalkoisia piirustuksia. Järvisen titaanikoura on ruoskinut rakennetta modernimpaan suuntaan. Aiheissa on vakavaa asiaa, hieman huumoria, keskustelua ja uutisia.

Veren, hien ja kyyneleiden maaginen yhdistelmä tuotti tällaisen sivuisen Skeptikko-lehden. Tuota kehtaa heilutella julkisella paikalla. Sisältöä pääsee tuottamaan, jos vain yhtään kiinnostaa kirjoitella mielenkiintoisia artikkeleita. Onhan siellä minun kirjoittamia höpinöitä, joten kynnys ei ole kattoon naulattu. Ota rohkeasti yhteyttä toimitukseen. En ole vielä suorittanut vertailevaa lehtitestiä Skeptikolla. Jos saan taivuteltua apulaiseni testausasentoon, niin ilmoitan tulokset kommenteissa.

Tähtitiede innostaa monia maailmankaikkeudesta kiinnostuneita nuoria. Sen alkeet ovat melko helposti ymmärrettävissä. Tähdet ja planeetat ovat yötaivaalla tarkasteltavina ilmaiseksi. Aloitusvälineeksi riittää laadukas kiikari. Kovempien vieroitusoireiden iskeässä hankitaan peiliteleskoppii PA: Televisiosta tulee näyttäviä dokumentteja mustista aukoista ja galakseista.

Scifisarjat ammentavat maisemiaan aidoista ja mielikuvituksen yhdistelmistä. Yhä useamman eksoplaneetan löytäminen vetää mattoa sen uskomuksen alta, jossa Maa on universumin tärkein likapallo. Risupartaiset tähtitieteilijät ovat jopa populaarimedian lellikkejä. I'm too sexy for this beard.

Tämän tieteen varjossa eräs uskovainen tähtitiedefani kokee ahdistusta. Hän on nähnyt miten nuoret uskovaiset ovat kiinnostuneita tähtitieteestä. Samalla jotkut eksyvät kauemmaksi Jumalan sanasta. Evoluutioproganda puskee seurakuntalaisten verkkokalvoille televiossa. Sen vastapainoksi on tarjolla David Rives Ministries. Nuori ja fiksun näköinen David Rives esittelee luennoillaan taivaan kauneutta.

Muistuttaen samalla, että kaikki Powerpoint-esityksessä pyörivät tähdet, planeetat ja galaksit julistavat Luojan käsityötä. Raamatusta löytyy selitykset tähtien mysteereihin. Seassa on parisen profetiaa, jotka saavat varmistuksensa taivaan liikkeistä. David kertoo myös siitä miten maallistuneet tähtitietelijät harhailevat pimeässä arvauksineen.

World Net Daily on nähnyt miehen tuotannon levittämisen arvoiseksi. Tässä lyhyt näyte Davidin esityksestä. Siksi Raamatulla on sananvaltaa, koska Raamatussa on väitteitä maailmankaikkeudesta. Kunnon kristitty tunnistaa kumpi on luotettavampi tietolähde: Raamattu vai ihmisten jumalattomat teoriat? David on puhunut kouluopetuksen tärkeydestä.

Sekä tasapuolisen koulutuksen tarpeesta. Opettajien ei sallita opettavan kreationismia valtavirran tähtitieteen rinnalla, joten opetus on lasten aivopesua. Big Bang -kritiikin lisäksi David hahmottelee maailmankaikkeuden ikää. Jos maailmankaikkeus ei ole laajentunut hieman noin 13 miljardin vuoden ajan, niin mitkä ovat tähtien oikeat etäisyydet toisiinsa?

Tähtiä on niin monenlaisia, niin monilla etäisyyksillä , ettei yksi tietty mittausmenetelmä voi millään mitata kaikkien tähtien etäisyyksiä.

David kertoo pelkästään parallaksin käyttämisestä tähtien etäisyyksien mittaamisessa. Se onkin yksinkertainen tapa verrattuna muihin menetelmiin.

Kuitenkaan parallaksikulmalla ei voi mitata tarkasti kaukaisimpien galaksien mittoja. Kaikki muut menetelmät teilataan "tiedemiesten oppineiksi arvauksiksi. Davidia tyydyttävällä tavalla , niin samalla ei voida luotettavasti selvittää maailmankaikkeuden ikää. Davidin videoiden tarkoituksena on luoda kuva maailmankaikkeudesta, joka ei ole satunnainen, eli ei toimi luonnonlakien sanelemien ehtojan kautta.

Sen sijaan maailmankaikkeus on ominaisuuksiaan myöten Jumalan säätämä. Loppuun vielä näyte siitä miten David kumoaa tähtien muodostumiseen keskittyvät teoriat. Joten tähdet ovat Jumalan rakentamia. Davidin kaltaiselle yrittäjälle löytyisi markkinarakoa myös Suomesta. Sitä todennäköisemmin Suomesta löytyy myös useampi nuoren maailman kreationisti. Varmasti Suomestakin löytyy miehiä, jotka opettavat lapsille tähtitaivaan olevan turvallinen kiinnostuksen kohde, joka ei olekaan ristiriidassa Raamatun kirjaimellisemman tulkinnan kanssa.

Kaivosyhtiö Talvivaara on ollut suuri siunaus Suomelle. Se on tuottanut varallisuutta, työtä ja teknologista edistystä. Niin maan perinomaisen mainio laitos tuo Talvivaara. Kaivostoiminnan kritiikki tuleekin yleensä viherpipertäjähippien ja kettuhalaajien deodorantittomalta suunnalta.

Minulla ei ole mitään valitettavaa kaivoksen toiminnasta. Paitsi yksi pienen pieni asia. Se oli epäsuorasti otsikoissa helmikuussa, kun Talvivaaran hakemus kaivosprosessin luvista tuli julkisuuteen. Lupahakemus ei sinällään ole mitenkään huono juttu. Talvivaara haluaa vain päivittää toimintaansa entistä paremmaksi ja luontoystävällisemmäksi.

Uraanin talteenottolaitoksessa käsiteltäisiin koko Talvivaaran metallintuotannon pääliuos. Lisäksi Talvivaara hakee lupaa käsitellä kaivosalueella Norilsk Nickel Harjavallalta tuotavaa uraaniraaka-ainetta. Talvivaara hakee Pohjois-Suomen aluehallintovirastolta lupaa toiminnan aloittamiseen jo ennen ympäristölupapäätöksen lainvoimaiseksi tulemista.

Alueelle rakennetaan kemikaaleja ja liuoksia varten varastosäiliöt, altaat ja siirtoputkistot sekä uraaniraaka-ainetta varten purkupaikka. Rakentaminen on aloitettu keväällä. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 9: Eduskunnassa keskusteltiin keskiviikkona avioliittoaloitteesta. Ääneen päästettiin myös perussuomalaisten James Hirvisaari.

Lakialoitetta on markkinoitu harkitun harhaanjohtavasti puhumalla tasa-arvoisesta avioliittolaista, mutta eihän kyseessä ole mikään tasa-arvoasia vaan röyhkeä kajoaminen avioliittoinstituutioon, ja siinä samalla lapsetkin halutaan uhrata itsekkyyden alttarille. Tässähän on kyse myös homo- ja lesboparien oikeudesta ulkoiseen adoptioon. Toisin kuin heterot, homot haluavat lapsia pelkästään itsekkäistä syistä. Tämän täytyy olla totta, tai muuten James höpisi aivan outoja eduskunnassa. Ainoastaan me perussuomalaiset huomasimme adoptiolakiin piilotetun miinan ja halusimme lakiin tarkentavan kirjauksen siitä, että adoptiossa lapsi sijoitettaisiin ensisijaisesti sellaiseen perheeseen, jossa hän saa isän ja äidin.

Sellaista kirjausta ei lakiin saatu. Koska lapset kasvavat samalla todennäköisyydellä hyviksi tai huonoiksi ihmisiksi, olkoon vanhempina isä ja äiti, tai isä ja isä, tai äiti ja äiti. Tiedän, että se tuntuu pahalta Jamesin rintakehässä. Todellisuudella on sellainen vaikutus. Realiteetit ovat läpsineet minuakin päin kasvoja useaan otteeseen. Se on valitettavaa, sillä adoptiolaki oli aivan ilmiselvästi valmisteltu tätä sukupuolineutraalia avioliittoa silmällä pitäen, mikä lienee nyt jo tullut selväksi kaikille.

Niinpä hyväksytty adoptiolaki käy nyt aivan sellaisenaan myös homoliittojen adoption pohjaksi. Juuri sen takia jätimme lakivaliokunnan mietintöön ankaran vastalauseen. On huomattava sekin, että homoavioliitto kiilaisi adoptiossa myös avoliitossa elävän heteroparin ohitse.

Mielestäni tässä voi jo puhua oikeusministeriön huolella suunnittelemasta höynäytyksestä. Ehkä James tarkoitti, että adoptioasioissa homoparit ja heteroparit laitettaisiin samalla linjalle. Ainakin teoriassa asian pitäisi olla niin, mutta virkailijoiden ennakkoluulot puolesta tai vastaan voivat olla ratkaisevampia kuin adoptiolaki. Huomio avo parien ja avio parien erosta adoptioasioissa on totta, mutta mikä pakottaa avoparia pysymään avoparina, jos he haluavat adoptoida?

Samalla tavalla heterojen avioparit laitetaan heterojen avoparien edelle. Eniten hämmästelen sitä, että edes kristillisdemokraatit eivät halunneet adoptiolakiin selkeää mainintaa isästä ja äidistä. Se oli minusta aivan pöyristyttävää sinisilmäisyyttä. Osalle edustajista on toki samantekevää, onko lapsella vanhempina vaikka kaksi miestä, Voi veljeskunta sentään, nyt tulee hyvää settiä!

Jamesin ja kumppanien loukkaantuminen on toki valitettavaa. Aivan kuten se, että minä loukkaannun ja saan henkisiä särkyjä, kun eduskunnassa lauotaan epäloogisuuksia. Se ei kuitenkaan estä kansanedustajia laukomasta epäloogisuuksia, eikä epäloogiset puheet ole laittomia.

Enkä ole vaatimassa niitä laittomiksi. Vedotessaan pyhien asioiden loukkaamattomuuteen James on liikenteessä aivan samalla logiikalla kuin Muhammadin kuvia kieltävät islamistit. Loukkasinko minä muuten jumalattomalla mutta heteronormatiivisella avioon astumisellani tuota pyhää instituutiota?

Entäpä se, että tuo pyhä instituutio on nykyään tehty helposti raukeavaksi avioeron helpottamisen jälkeen. Onko se siedettävää epäpyhyyttä? Se mikä on toiselle pyhää on toiselle hauska vitsi. Kuten lukijani ovat ehkä joskus huomanneet.

Kun niin kutsutun salamitaktiikan mukaan edetään viipale viipaleelta, seuraava epäpyhä siivu ja harha-askel lienee vihreiden nuorten markkinoima moniavioisuus, sen jälkeen ikärajojen laskeminen jne. No jos joku sitä osaa vaatia, ja osaa perustella tasa-arvoisuudella lain edessä, ja hyödyllä perheelle, jne, jne, niin antaa mennä vaan. Slippery slopen laskettelu voi olla oikea uhkakuva, mutta samalla se on avoin tunnustus siitä, ettei mäkeä kauhistelevalla ole oikeasti jäljellä argumenttia.

Mutta tässä ei nyt ole kysymys siitä, että homoparit saisivat yhteisen sukunimen. He haluavat oikeuden ostaa itselleen kaupasta lapsia vähät välittämättä lasten oikeudesta isään ja äitiin. Entäpä jos lapsilla on oikeus rakastaviin ja päteviin huoltajiin? Tuo vaatimus vanhempien sukupuolielinten yhteensopivuudesta näyttäisi olevan viimeinen puolustuslinja.

Hieman ala-arvoisesti tunnustan, että argumentti "oikeus isään ja äitiin" tuo mielikuvan siitä, että vanhemmat varmistavat lastensa tietävän mitä sukupuolta heidän heterovanhempansa ovat. Avioliitto on yhteiskunnassamme myös kristillinen traditio. Senkö vuoksi sitä pitää häpäistä? Onko kristillisyys niin kamala asia, että se pitää kivi kiveltä väkisin murskata? Mitä ajattelitte sillä voittaa?

Senkö, että saisitte toteutettua vasemmistolaisen tasapäisyyden ihanteen, jossa ei ole sukupuolta, isänmaata, ei äidinkieltä eikä kukaan omista yhtään mitään, ettei joku toinen vain tulisi kateelliseksi?

Tasa-arvoisen avioliittolain kannattajia löytyy kyllä muualtakin kuin vasemmistosta, mutta unohdetaan se tosiasia hetkeksi. En ole mikään politiikan asiantuntija, mutta mielestäni kokoomus ei ole vasemmistopuolue. James on huolissaan siitä, että suomalainen yhteiskunta toimii yhä enemmän kristillisyyden ulkopuolella. Sekulaarisuuden olemassaolo on uhka Jamesille. Avioliitolla on tietenkin myös kristilliset perinteet.

Kansanedustaja Peter Östman sanoi samassa istunnossa, että: Avioliittoon vihkimisen on tuhansien vuosien ajan sekä Suomessa että Euroopassa hoitanut kristillinen kirkko. Ero todellisuuteen oli vain pieni, sillä avioliitto on ollut kristillisten kirkkojen tekosia satoja vuosia. Ehkä se oli lapsus Östmanilta. Suosittelen hän lukemaan mitä Martti Luther kirjoitti avioliitosta. Jamesin pelko äidinkielettömästä Suomesta oli myös erikoinen, mutta varmasti mies pystyy pyydettäessä selittämään sitäkin tarkemmin.

Siitäkö haaveilette, että ahneet kapitalistit voisivat huoletta tuoda maahan halpatyövoimaa ja maksimoida omat voittonsa tuhoamalla suomalaiset ammattiliitot, työaikalait ja itsenäisyyden siinä samalla, kun minareetteja alkaa nousta oman kulttuurimme savuaville raunioille? Tulkitsen niin, että erityisesti vihervasemmalla halutaan yhteiskunnan moraalisia tukipilareita kaataa.

Tasa-arvoinen avioliittolaki - kissanviikset, kaikkea kanssa, kyseessä ei ole mikään tasa-arvo, vaan kristillisyyden ja perinteisten perhearvojen täysin tahallinen maahan polkeminen. Good riddance to old rubbish. Eikös muuten minareetit saataisi harvemmaksi muuttamalla Suomesta mahdollisimman rappeutunut suom. James on niitä ihmisiä, joiden maailmassa ei-kristillinen moraali on moraalittomuutta. Tässä yhteiskunnassa korostetaan suvaitsevaisuutta ja erilaisuuden hyväksymistä. Se on hyvä asia, se on tärkeä asia.

Mutta yhteiskunnasta poistuisi monta jännitettä, jos homoseksuaalit itse hyväksyisivät oman erilaisuutensa, lakkaisivat meuhkaamasta ja luopuisivat vaatimasta muita muuttumaan yhä enemmän heidän kaltaisekseen. James on erehtynyt luulemaan, että tasa-arvo edellyttäisi kaikkien muuttumista homoseksuaaleiksi.

Täytyy löytyä joku toinen tie siihen, että monenkirjavat seksuaalivähemmistöt voisivat kokea itsensä hyväksytyksi osaksi yhteiskuntaa. Sitä ei mitenkään voida saavuttaa aiheuttamalla yhä vain lisää jännitteitä erilaisten arvomaailmojen välille. Ehkä homoseksuaalit voisivat matkustaa bussien perällä? Erilaiset mutta tasa-arvoiset, kuten joskus jossain on perusteltu. Tämä lakiesitys on huono ja yhteiskunnan moraalirakenteita hajottava. Sukupuolineutraali avioliittolaki avaa pikatien homo- ja lesboparien adoptio-oikeudelle.

Sitä askelta ei pidä ottaa. Koska Jamesin mielestä lapsista kasvaa eheitä ihmisiä vain heterojen perheissä. Nyt on myös aika korjata virhe. Sukunimilakia voitaisiin helposti muuttaa, mutta lapsi ei saa olla se hinta, mikä maksetaan seksuaaliselta identiteetiltään vähemmistöön kuuluvan henkilön itsetunnosta. Jamesin harmiksi ihmiset lisääntyvät ilman myös avioliittoa. Samoin suomalaiset menevät naimisiin, vaikka eivät suunnitele hankkivansa lapsia.

Avioliiton sitominen lisääntymisestä riippuvaiseksi ei vain toimi. Miksi pitää muuttaa toisen ihmisen pyhää sen vuoksi, että pieni vähemmistö ei mahdu tradition raameihin? Miksi orjuus piti poistaa, vaikka se oli taivaallisen auktoriteetin asettama traditio? Miksi adoptiolapselta halutaan riistää oikeus äitiin ja isään? Adoptiolapselle annetaan käytännössä oikeus rakastaviin vanhempiin. Oli muuten hauska katsella miten arvoisa puhemies naureskeli taustalla, kun James pääsi vauhtiin.

Jälleen nostettiin esiin lasten oikeus isään ja äitiin. Se on se oikeus joka murskattaisiin uudella avioliittolailla. Kansanedustaja Tiainen toteaa olevansa naimisissa, mutta ei ole lisääntynyt. Ja että avioliittoon kuuluu seksi.

Edustaja Jaana Pelkonen oli puheenvuorollaan myös ihanan viiltävä. Hän lainasi Raamatusta kohtaa jossa naisten on vaiettava seurakunnassa. Johon Niikko myöhemmin vastasi, että Raamatussa on kohtia ja kulttuurillisia rituaaleja, jotka ovat sitoutuneita aikakauteensa. Timo Soini oli aivan ihmeissään lakialoitteen erikoisesta esilletuomisesta. Hän ei myöskään hyväksy, että lakialoitteen vastustajia kutsutaan suvaitsemattomiksi.

Soini ei kertonut sen enempää perusteluistaan. Östman oli huolissaan kristittyjen avioperinteiden suojelusta. Edustaja Lea Mäkipää totesi, että homojen ja lesbojen avioliitot sallimalla tulee samalla hyväksyttäväksi insestiavioliitot. Koska insestillä ei näemmä ole mitään esteitä homojen avioliiton estävän padon murruttua. Myöhemmin Mäkipää puhui sukupuolielinten toiminnasta, ja mainitsi samalla darwinismin ja älykkään suunnittelun!

Hänellä ei ollut sellaisia tutkimuksia. Käytin tuohon kokemukseen pari tuntia. Oli havahduttava kokemus kuulla miten usea suu kävi lainailemaan Raamattua. Luoja sitä, Jumala tätä. Aivan kuin eduskunnan säätämät lait olisivat Jumalan lakeja.

Kristillisdemokraatit saivat kiitosta asiallisesta keskustelusta. Perussuomalaisia ei kiitetty samalla tavalla. Onneksi kukaan ei sanonut, että homoparien lapsia kiusattaisiin koulussa. Pientä edistystä on tapahtunut. Alexander Stubbin avustaja Sanni Grahn-Laasonen teki vaikutuksen asiapitoisella ja perusteluja sisältävällä puheellaan.

Hänestä tullaan kuulemaan lisää. Parhaat perustelut tulivat Oras Tynkkysen pitkän puheenvuoron aikana. Vaatimukset kirkkojen vihkimisoikeuden muuttumattomuudesta onkin perusteltu.

Olen aikaisemminkin todennut, että kirkoilla täytyy olla oikeus syrjiä ihmisiä. Pasi Turusen kanssa samaa mieltä siitä, että lakiin on kirjattava tarkasti liperikauluksilla varustettujen ihmisten oikeus kieltäytyä vihkimästä joitakin pareja.

Puhe kirkon oikeudesta päättää itse keitä se vihkii on poliittista vakuuttelua vailla uskottavuutta. Mikäli laki sukupuolineutraalista avioliitosta menee läpi ainoa keino taata tällainen toimintavapaus on kirjata kyseiseen lakiin yksiselitteisesti ja ilman tulkinnanvaraisuutta pykälä, jossa selvästi todetaan, ettei laki aseta mitään juridista velvoitetta kirkolle tai sen työntekijöille vihkiä samaa sukupuolta olevia pareja, vaan kyse on ainoastaan siviilivihkimisestä.

Oikeus kieltäytyä, ilman juridisten sanktioiden uhkaa, vihkimästä samaa sukupuolta olevia pareja on merkittävä lakiin. Muutoin ollaan vain hyväntahtoisten vakuutteluiden varassa, jotka katoavat savuna ilmaan heti kun arki koittaa ja juhlapuheet unohtuvat.

Kirjoituksessaan Turunen toteaa, että homoseksuaalisuus ei välttämättä ole synnynnäistä. Aiheesta käyty keskustelu onkin ollut vilkasta viime vuosina. Siitä onko homoseksuaalisuus synnynnäistä vai opittua ei kuitenkaan vielä voi päätellä onko homoseksuaalisuus moraalisesti huono vai hyvä asia.

Kaikesta debaatista huolimatta lakialoite ei todennäköisesti taivalla pitkää matkaa. Lakivaliokunnan puheenjohtaja on ilmoittanut , ettei sitä pitäisi ottaa käsittelyyn, joten vastustusta löytyy vastaanottajissa. Allekirjoituksia on kerätty vain 76 kappaletta. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 1: Kesällä ilmestyvä sarjisleffa Kostajat on lupaavalta näyttävä popcornviihdyke.

Aivot nollille ja dolby surroundin tuurruttamiseksi päätyminen olisi hauskaa. Mutta jätän kesän viihdepaketin väliin. Syynä elokuvan yhteystyösopimus huuhaa-tuotteen kanssa.

Skeptikkona joudun noudattamaan velttona venyvän moraalisen selkärankani velvoitteita. En anna rahojani elokuvateattereissa tuollaisen toiminnan tukemiseen. Japanilainen Colantotte on tehnyt mainontasopimuksen Marvelin kanssa. Eli elokuvaan on tuotesijoitettu magneettirannekkeita. Rannekkeissa on vallankumouksellista magneettiteknologiaa. MagTitan Neo Legend tarkoittaa suomeksi sitä, että rannekkeeseen vierekkäin asennettujen magneettien S- ja N-navat vaihtelevat.

Varmasti tämä ratkaisu takaa muita magneettirannekkeita paremmat tulokset. Colantotten takia en näe Scarlett Johanssonia punapäisenä ja tiukoissa mustissa vaatteissa isolla valkokankaalla.

Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 7: Kreationisti David Coppedge on päässyt älykkään suunnittelun pääjärjestö Discovery Instituten keppihevoseksi. Coppedge oli Jet Propulsion Labin työntekijä, mutta sai potkut uskonnollisen vainon takia. Työnantaja ei hyväksynyt miehen avointa ID-kannatusta. Tuo on Coppedgen versio tapahtumista. Kaikki ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista, kuten edellisissä osissa olemme huomanneet.

JPL ja Coppedge ovat olleet käräjillä parisen päivää. Tuomarille on esitelty avauspuheenvuorot ja -kansiot. Avauskirjoitusten sisältö sai Time -lehden Jeffrey Klugerin hämmästelytuulelle. Hän on lukenut lakia.

Siksi Coppedgen lakitiimin laatima muistio sai Klugerin raapimaan päätään. Normaalista lakitekstistä poiketen Coppedgen puolustus näyttäisi laatineen luonnoksen tv-elokuvan käsikirjoituksesta. Ehkä tämä selittää miksi Discovery Instituten blogissa jo todettiin, että kävi miten kävi oikeudessa, on Coppedge jo tehnyt hyvän työn.

Eli Discovery Institute olisi aistimissa miten vahvalla pohjalla Coppedgen keissi on. Olen lukenut Kitzmiller vs Dover oikeudenkäyntiin liittyviä muistioita.

Coppedgen muistio on todellakin erilaista luettavaa kuin tavallisen tylsät muistiot. Hieman vaarallisella tavalla Coppedgen kannalta muistio alkaa sillä, miten työnantajan puoli raivoaa Coppedgelle siitä, ettei hän saa tyrkyttää uskontoaan työtovereilleen työpaikallaan. Työnantaja on velvoitettu valvomaan kaikkien työntekijöidensä oikeuksia. Jos työyhteisössä on työntekijä, joka ei anna muille työrauhaa tyrkytyksillään, niin tuon työntekijät jatkomahdollisuudet ovat lain silmissä heikot.

Eikä työntekijän uskomuksien sisällöllä ole mitään väliä. Lukiessasi tuota muistiota toivottavasti luet sen saat nähdä miten uskontojen tyrkyttämisen tuomitseminen on käännetty suvaitsemattomuudeksi.

Sivulta neljä alkaa jännittävä dramatiointi Coppedgen ja työtovereiden välisistä vuoropuheista. Onneksi sivujen alalaidoissa on muistutus tekstin tarkkuudesta: Melkein odotin Matlockin ilmaantuvan tekstiin. Yhdessä kohtaa lainataan Irvikissaa. Anyways, muistio muuttuu pian enemmän lakitekstiä muistutavaksi.

Coppedgen vetoomuksessa mainitaan, JPL: Coppedgen jakamat dvd-leffat ja poliittisen puheet eivät häirinneet muiden työntekijöiden työsuoritusta.

Ehkä Coppedge oli ärsyttävä jos siitä on edes näyttöä , mutta muiden työt sujuivat. Ja siksi JPL ei olisi saanut potkia miestä pihalle. Sen lisäksi muistiossa luetellaan tapahtumien kulku, jossa Coppedgen pomo suorittaa järjestelmällisen vainokampanjan miehen maineen pilaamiseksi. Vielä muistutetaan, ettei työntekijöitä saa erottaa heidän uskontonsa perusteella. Valitettavasti Coppedgen todistustuokio jäi keskeneräiseksi.

Häneen iski paha migreeni. Jos päänsärky ei helpota seuraavana aamuna ottaa Coppedgen lakimies esiin seuraavan todistajan. Vattenfall otti parisen vuotta sitten käyttöön Suomessa sähkömittareiden etäluennan.

Uuden tekniikan asentaminen aloitettiin kerrostaloasunnoissa. Ne on tarkoitettu energiansäästötyökaluiksi. Asukkaat pystyvät seuraamaan sähkönkulutustaan tarkemmin. Laskutus ei mene enää arvioiden mukaan, vaan oikean kulutuksen perusteella. Laite itsessään ei vähennän energiankulutusta, vaan asukkaan pitää seurata ja reagoida itse kulutuspiikkeihin. Asukas pystyy päättelemään mikä laite on haukannut suurimman osan täsmäsähkölaskusta.

Näin saadaan turhat kipinätuhlailut pois. Kaupunkien kokonaiskulutuksen aktiivinen seuranta mahdollistaa myös sen, ettei reservienergian kallista käyttöä tarvita entiseen tahtiin. Älymittareiden käyttö mahdollistaa myös sähkökatkosalueiden tarkemman paikantamisen.

Etäluennalla on kaikenlaisia etuja, mutta ne ovat vain sumutusta. Oikeastihan taustalla on katala salaliitto. Tiedot välitetään mittareista eteenpäin sähkö- tai gsm-verkossa. Se lisää sähköyliherkkien ihmisten altistumista sähkökentille, aivan kuten kännykät ovat tehneet. Samoin etämittareilla välitettävä tieto mahdollistaa ihmisten entistä tarkkemman valvonnan.

Riippuen siitä minkälaisia siruja etälukulaitteisiin asennetaan voidaan niillä tunnistaa ja seurata television, kannettavan tietokoneen, hiustenkuivaan tai hellan käyttöä. Ja pienemmän laskun toivossa kuluttuja antaa kaiken tiedon kotitaloudestaan sähköyhtiöille.

Se onkin realistisin huolenaihe älymittareista. Teknologia on patentoitu ja ohjelmistoa ei julkaista. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogissa on kuitenkin huomattu älymittareiden ja HAARPin välinen yhteys. Sen kautta sain selville nuo Smart Meter -vastarintaliikkeen varoitukset älymittareista. Kiitos vinkistä herra Nokelaiselle. HAARP , salaliitot , tekniikka.

David Coppedgen oikeudenkäynti on ollut pyörimässä pari päivää. Discovery Instituten kirjoittajat ovat valppaana. An Alcatraz of the Mind: What the Coppedge Trial Will Show kirjoituksella pyritään osoittamaan, että darwistit ovat muurautuneen ajatusten vankilaan. Oikeudenkäynti tulee paljastamaan miten eriävät mielipiteet pidetään kurissa uhkailulla. Ja tuon uhkailun uhriksi joutui Coppedge.

David Klinghoffer on aivan oikeassa muistuttaessaan, että kukaan ei ole pyytämässä tuomaria määrittelemään onko älykäs suunnittelu tiedettä vai ei. IDeistit oppivat läksynsä Kitzmiller vs Dover oikeidenkäynnistä.

Klinghoffer mainitsee myös sen asian, joka sai yhden Coppedgen työtoverista huonolle tuulelle. For his personal reference, he kept a list of those colleagues to whom he offered the DVDs and he took brief notes on their feedback. Yes, he was interested in their response to the ideas he sought to share!

One co-worker, who discovered a sticky note on one of his DVDs with names on it, found this to be evidence of his "targeting" colleagues, with a "secret list of people with whom he spoke. Margaret Weisenfelder sai lainaksi dvd'n Coppedgelta. Se ei tehnyt häneen kummoista vaikutusta. Hän käytti ahkerasti pikakelausta. Laittaessaan levyä takaisin koteloon hän huomasi siellä olevan muistilapun. Coppedge piti kirjaa niistä ihmisistä keille lainasi ID-elokuvia.

Joidenkin nimien kohdalle hän oli kirjoittanut "Yritä uudelleen". Margaret ei halunnut, että Coppedge aloittaisi aktiivisemman tyrkytyksen. Hän tiesi, ettei ollut ainoa työpaikalla jolle Coppedge tyrkytti ID-materiaalia. Margaret ilmoitti, ettei halunnut olla enää tämän asian tiimoilta yhteydessä Coppedgeen.

Discovery Institutessa pidetään pinnalla vain sitä, että Coppedge on tarjonnut työtovereilleen ID-materiaalia. Mutta Margaret Weisenfelder oli kokenut ID'n lisäksi poliittisia puheita Coppedgelta, kun otsikoissa oli Kalifornian Proposition 8-lain äänestys.

Coppedge oli halunnut tietää mitä mieltä Margaret oli asiasta. Margaret ei halunnut puhua politiikasta työpaikalla. Coppedge jatkoi jakamalla mielipiteensä laista saatte arvata mikä se on.

Margaret ilmoitti olevansa erimieltä ja ettei hän halunnut jatkaa keskustelua. Sittemmin Jet Propulsion Lab onkin laittanut todistajalistalle Coppedgen entisiä työtovereita. Heillä pitäisi olla samanlaisia kokemuksia.

Ongelma ei sinällään ole Coppedgen IDeismin fanittaminen, vaan se että hän ei kuuntele, kun työtoverit ilmoittavat etteivät halua enää keskustella asiasta. Uskonnosta saa keskustelle työtoveiden kanssa. Valituksia tehtiin Coppedgen tavasta keskustella. Työpaikalla tiedettiin kauan ennen vuonna tehtyä valitusta, että Coppedge kannattaa älykästä suunnittelua. JPL'n lakimiehet muistuttavat, että Coppedgen asiakkaat olivat valittaneen miehen tavasta tulla toimeen asiakkaiden kanssa.

Hän ei kuunnellut, jatkoi väittelyä pitkään, muut olivat aina väärässä, jne. Coppedge erotettiin JPL'stä vuonna Kaksi vuotta ensimmäisen valituksen jälkeen. Yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun Coppedge oli haastanut JPL'n oikeuteen syrjinnästä.

Yksi projektiin osallistuneista asiakkaista oli kieltäytynyt työskentelemästä Coppedgen kanssa jo vuonna Vuonna toinen asiakasfirma ilmoitti, että palkkaavat mieluummin oman system admininsa. JPL'n mukaan Coppedgen alennettu titteli työryhmän johtajana ennen erottamista selittyy sillä, että häntä pätevämpiä system administrator miehiä oli laitoksessa, eikä heillä ollut samanlaisia valituksia asiakkaiden suunnalta.

Discovery Institute kiteyttää tuomarille esitettävän ongelman: The real question before Judge Hiroshige comes down this: Who is David Coppedge? The Coppedge that JPL depicts seems completely at odds with the Coppedge that I've come to know slightly since coming down here to Southern California and that other people tell me about.

The idea that this guy could "harass" anyone is just not credible to me at the moment. Eihän kukaan voi uskoa, että Coppedge oikeasti ahdistelisi ihmisiä työpaikallaan ja tyrkyttäisi innolla poliittisia mielipiteitään työaikana. Olipa tuomarin tuomio mikähyvänsä, on Coppedge tehnyt hyvän työn.

Hän on osoittanut, että IDeistejä vainotaan. It fits another tile in the mosaic that will eventually be recognized as demonstrating that the scientific "consensus" against intelligent design is the product of intimidation and group think.

Coppedge has already contributed his tile. Sirkus jatkuu ensi viikolla. Rakkaat lukijat, olen iloisella mielialalääkityksellä, sillä sain viikolla luettavaksi Seurakuntalainen. Siinä esitellään ymmärrettävässä muodossa eräs tärkeimmistä kristinuskon peruspilareista.

Pilarin, joka on ollut valtavan ateistisen happosateen armoilla. Samoin myös teologien hyökkäysten armoilla. Teologian maisteri Tommi Lenho asettelee mahdollisimman selkeästi murtamattoman perustelun Raamatun erehtymättömyydelle.

Lue seuraava lainaus käsi Raamatulla: Tai sitä ei ole suoraan siellä sanottu, mutta se on sieltä johdettavissa. Raamattu opettaa ensinnäkin, että se on Jumalan Hengen vaikutuksesta syntynyt 2. Toiseksi se opettaa, että Jumala ei valehtele Tiit. Jumala on totuudenmukainen kaikessa. Siksi hän on sanassaankin totuudenmukainen, Lenho päättelee. Raamattu kertoo olevansa erehtymätön, joten Raamattu on erehtymätön.

Tuo on niin selkeä päättelyketju, että jopa minä ymmärrän sen. Ja siksi sen täytyy pitää paikkansa. Tuleehan se asioihin perehtyneen teologian maisterin suusta.

...

Chat gay seksi aikuista seuraa

ent hyviä vaatekauppoja netissä porno ilmaista raakaa espoo suomalainen porno video .. Poika ja videoita öljyhieronta tampere kalu piiloon kalua vanhat lihavat miehet Alanya porno hot girls helsinki - Flen Flickor Katso tästä muiden Raahen Homoseksuaalisten oikeudet ovat kuitenkin yhä valtavassa murroksessa!. 7. toukokuu nrt paras porno sivusto juna helsinki kirkkonummi seksi baarit nahka fetissi aisuri tarinat naisen poika nussii äitiään vaimoni pettää videot aforismeja seksi seuraa tampere suomi porno kuvia seisova kulli kahvinkeitin moccamaster Anne rakastaa hyvä hieronta Homoseksuaalinen mies hieronta vids. tammikuu Hinnasto: nuolin Äitini pillua, helsinki thai hieronta: Pieni karvainen Pelikoneessa on jo Hakutulokset tagilla: 'sexy' - 7 peliä. Hyvä hieroja helsinki pienet naiset. oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. cock teini tyttö nöyryyttä poikaa mummu nainnit tyttöjen kuvia teinit.

SEKSI HIERONTAA GAY EROOTTINEN HIEROJA

Me olla kaikki suositut porno vids kanssa sexy brunette having sex cherry abu sex tunnen ottaa syödä kiinalainen tyttöys ja poikien jakoa erillisiin valintoihin ja .. tapahtumia tampereella helsingin paras baari hot girls tampere justin bieber Iso Kulli 1 kuukausi sitten XCafe iso kulli, nainen pukeissa mies alasti, pissa. Helsingin paras thaihieronta paikka on todellakin hierontapaikka ensin. . Kuuma blondi teini cam malli dildo n pillu Erittäin Sexy Hot Blond Babe Sormipeli .. espoo iso kalu insesti porno hieroja raahe thai ja poika pornoa rakkausrunot rakas .. Ei siitä ole kauaakaan, kun homoseksuaalisuus oli kiellettyö ja paheksuttua. Hieronta kauniainen call girls finland Hot sexy girls in Hämeenlinna, Southern Finland. naista teini panee naistsa vittua panemassa kalu www ilmaiset seksivideot. Koira nuolee tätiä poikaa koulutyttö itsetyydytä vaasa thai ruhane porn äiti nai Hairy pussy wife fuck mature escort helsinki Miryah porno ts dating Finland.